Şimdi Ara

Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
797
Cevap
2
Favori
71.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de bir HAF 932 kullanıcısıyım fakat adımı yazmamıştım buraya, beni de ekleyebilirseniz sevinirim. O sırada ben de biraz geçmişine bakayım konunun, bakalım kimler neler yapmış kasalarına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

4 nisandan Cooler Master HAF 932 Advanced modelinin Türkiyede satışı başlanacak bekleyenler duyrulur.

Dediğin bu modelmi
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/cooler-master-haf-932-advanced-big-tower-kasa.html
  • quote:

4 nisandan Cooler Master HAF 932 Advanced modelinin Türkiyede satışı başlanacak bekleyenler duyrulur.

içinin siyah olması dışında bir yeniligi varmı 932 e göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: zGr.

quote:

içinin siyah olması dışında bir yeniligi varmı 932 e göre

Sanırım yanında bir de 2.5" USB 3.0 aparatı var.
  • club cok sessiz uplasakmı
  • biraz uğraşla bu kadar oldu aslında daha iyi yapılabilirde şimdi tüm kabloları sök baştan tak uğraşamam valla belki soldaki dedeyi söküp yerine 4 tane 120lik torun takarım :D şu sıralar bunu düşünüyorum tek 230 luktansa 4 tane cfmsi yüksek 120lik daha verimli olur sanırım?

Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.)
  • evet cfmsi yüksek fanlar daha etkili olur

silverstone 35cfm airpredatör fanlar var onların üfleme şekli daha değişik nasıl olur bilmiyorum cfm düşük ama üfleme türü merkeze dogru oldugu içn daha etkili olur diye düşünüyorum

coolink swift var pwm olan
    silverstone ap121 modelleri var
    bunun dışında noctua var ama parasıda fena yani
    gelidte bakabilirsin
  • http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2641

bundan 4 tane alacam sanırım genelde siparişlerimi inventustan veriyorum ve orada cfm si en yüksek bu gibi geldi bana fena görünmüyor 6 tane alırsam 4 yan kapağa 1 alta 1 tanede ön panele püfür püfür olur :D
  • xigmatekin fan motor sesi adamı sinir hastası eder hiç tavsiye etmiyorum vurup vurup kıralası fanları var
  • 20 db diyor yav gerçekten çok mu ses yapıyor ben dayanamam valla kasayı fırlatırım :D silverstone lar var aslında onlar çok sağlam hatta teknobiyotik e yeni bir modeli gelecekmiş 30 nisanda üfleme şekli çok iyi ama onlarda tuzlu işte :D
  • bende ikitane var kasa videom vardı burda kasamın resimlerini koymustum ama video varmı blmiyorum bi bak ona istersen nasıl ses cıkıyor
  • abovvvv senin verdiğin değilde başka bir video gördüm kırmızı led li 4 tane 120lik takmış eleman maşallah kasa değil uçak :D xigmatek lerden memnun olmayanı pek görmedim diyebilirim soğutma ve sessizlik anlamında başarılılar bence benim cpu soğutucuda xigmatek ve bugüne kadar henüz sesini duyamadım full devir açınca 2300 rpm ye çıkıyor o zaman bile kapalı kasa halindeyken sinek vızıltısı gibi geliyor tabi diğer fanların seslerinin birleşmesiyle bu hale geliyor.

Bakalım çok kararsızım ekran kartı mı alsam, psu değişip neon, led li fanlar falan mı taksam hiç bilmiyorum ben alana kadar daha 50 kere fikir değişirim :D
    Bu arada adım yok hala listede :D
  • senin kulaklarda sorun var ozaman ben yarın aksam sana bi xigmatek fan koyayımda gör
  • benim kulaklarda sorun olmadığı kesin ama seni bilemem kendim kullanıyorum diyorsam olay bitmiştir benim açımdan, neyse daha fazla ÖNERİYE gerek yok tşk ettim.

• alınırmışta

boşa para harcama diye diyorum yinede sen bilirsin
  • Benide eklermisin bende bu kervana katıldım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monkey D. Luffy -- 30 Nisan 2011; 1:18:32 >
  • Monkey D. Luffy
    Hayırlı olsun, biraz hızlı ve ayak üstü yapılmış bi montaja benziyor
  • birşey sormak istiyorum şerid led elektirik ihtiyacını nasıl yapıyoruz,powerden cıkan kabloya direkmi baglantı yapılıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGameGuard

birşey sormak istiyorum şerid led elektirik ihtiyacını nasıl yapıyoruz,powerden cıkan kabloya direkmi baglantı yapılıyor ?

şerit led'e 12v ihtiyaç gerekir buda psu'dan cıkan molexlerden sarı ve siyah kablolara bağlıyoruz

Uzun bir süre giremedim foruma, Yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun.
  • arkadaşlar aşağıdaki 2 fandan herhangi biri hdd bölmesinin arkasına gelecek şekilde takılırsa yan kapak kapanır mı acaba?

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2714
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3422
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.