Şimdi Ara

Cooler Master HAF-X Full Tower - Kullanıcı Kulübü - Ana Konu (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.442
Cevap
18
Favori
171.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkaşlar kargo az önce geldi yaklaşık 17 günde elime ulaştı kasa.Şu an fotoğraflarını çekiyorum ancak az sonra okula gideceğim için akşam toplamış olurum.Egsoz fan çıkarılmış vaziyette ve power supply ile alt fanların olduğu tozluklar da çıkmış vaziyette elime ulaştı ama kasa kullanılmış değil sadece darmadağın halde elime geçti...
    TT armordan epey hafif çıktı,yapısı onun kadar sağlam değil ama iç hacmi ferah gösteriyor.tt den 1cm eni 4 cm boyu fazla.Önceki kasam allahtan tt imiş çünkü içerisindeki parçalar uyumlu(disk sürücü kızakları,fanlar 5.25 floppy disket yuvası ve alet kutusu) ekstradan yedekte durmuş oldu.Ekran kartım da bugün elime ulaşırsa ki ulaşması lazım toplu fotoları en kısa zamanda eklerim...
  • Hayırlı olsun. Beklediğine değmiştir umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_katliam

parçalarda problem olmaz kanımca fakat, 2 ssd ile yapıcağınız raid0 ile 4ssd ile yapıcağınız raid0 arasında %5ten fazla fark beklemeyin..

PCI-Express biriminden direkt olarak anakarta bağlı olarak çalışan ve kendi RAID kontrol devresini içinde barındıran (OCZ'nin RevoDrive modeli gibi) SSD kart ürünleri var. Mesela 120GB olan bi modeli vardı yanlış hatırlamıyorsam, 540MB Okuma, 480MB yazma hızı vaad ediliyordu. Bahsettiğim üründe kartın kendi devresi içinde hazır RAID0 yapıldığını okumuştum. PCI-Express arayüzünün geniş veri kapasitesi de bu transfer hızlarına olanak verdiği yazıyordu. Bildiğim kadarıyla bootable olarak da kullanılabiliyor, yani işletim sistemi de yüklenebilirmiş. Ürün şurada mevcut:

http://www.teknobiyotik.com/depolama/ssd/ocz-revodrive-on-board-raid-120gb-pci-express-ultra-hizli-ssd.html

O halde bunu almak daha mı mantıklı sizce?

Bu arada DH de bir forumda bazı arkadaşların 3-4 SSD ile RAID0 yaptığını ve test programlarında saniyede 600Mb vs. gibi yüksek değerlere ulaştıklarını screenshotlarla ispatladıklarını görmüştüm. İlgili postlara ulaşırsam buraya linkini eklerim. Teşekkürler...

• Sağolasın teşekkür ederim...
    evet şimdi eve geldim ancak ekran kartım maalesef yarın elime ulaşacakmış,dün sabah aras kargoyla istanbuldan çıkan kargo hala milas'a varamamış enteresan
    Aras kargo amma uyuşuk çıktı ya kasa kurma hayallerim resmen yarına kaldı arkadaşlar.Kasaya dokunuyorum da gerçekten çok zayıf gerçi tank almadın ya diyeceksiniz haliyle ama ne bileyim kasanın sağlamlığı biraz şüpheli,değişik bir duruşla taşırsanız büküleceği kesin...
    Belki de tt kullandıktan sonra (boş hali 21kg.) kasa kuş gibi geldi.Tekerlekli oluşu hoşuma gitti taşımada sıkıntı çıkarmaz hatta pazara bile gidilir bu hacimle Çekme kolu da yapsalarmış çok iyi olurmuş bavul hesabı...

ExECaLiBuR Tarih 14 Ocak 2011; 13:30:14
    Hayırlı olsun. Beklediğine değmiştir umarım.

• Merhama Arkadaşlar

Haf X in içine güzel ışıklandırmalar yapmak istiyorum sizce bu 2 üründen hangisi daha çok ışık verir hangisi daha hoş gözükür.
    Öndeki fan kırmızı renkli olduğu için içinde genelde kırmızı ama yeşil tonlada süslemek istiyorum
    Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum

http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-sfl-u12-ur-kirmizi-neon-lamba/productdetails.aspx?I_ID=35346

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=DG-RBR773A%20KIRMIZI Paylaş:

• Merhabalar, bende artık HAFX sahibi olaraktan klübe gireyim dedim
  • Yakında watercooling ile yeni resimleri paylaşacağım beklemede kalın
  • quote:

Orijinalden alıntı: CiNDeRMooN_35

Merhama Arkadaşlar

Haf X in içine güzel ışıklandırmalar yapmak istiyorum sizce bu 2 üründen hangisi daha çok ışık verir hangisi daha hoş gözükür.
    Öndeki fan kırmızı renkli olduğu için içinde genelde kırmızı ama yeşil tonlada süslemek istiyorum
    Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum

http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-sfl-u12-ur-kirmizi-neon-lamba/productdetails.aspx?I_ID=35346

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=DG-RBR773A%20KIRMIZI Paylaş:

• beon kıvrılmaz bükülmez ve çok az dahi olsa bi ısınma gözlenebilir.
    ccfl olanları öneririm daha çok,cold cathode denen bi sistem..
    Ayrıca watercooling yapıcaksan uv ccfl alıp,soğutma sıvısını uv duyarlı yaparsan görüntüye bitersin
  • Yavaş yavaş ürünlerim geliyor, son part ise TR'ye giriş yapmış gümrükte. Sanırım forumda haf x watercooling ile ilk ben süsleyecem Bu arada 25cm rezervuar için biryer bulamadım hala. Tek aklıma gelen kablo gizleme yerlerinin ( anakart çıkışının ) olduğu yere koymak geliyor.

Cooler Master HAF-X Full Tower - Kullanıcı Kulübü - Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdarkekik -- 15 Ocak 2011; 7:34:55 >

• Arkadaşlar merhaba,

Asus P8P67 Deluxe Anakart almak istiyorum.

Bu anakart yanında ön panele takılabilen 3,5" ebatında 3.0 USB port geliyor.

Benim sorum, bu 3,5" ebatındaki portu, kasanın önüne takabilir miyim? Gördüğüm kadarıyla tüm kapaklar 5,25" için uygun!

• evet arkadaşlar dün gece saat 4 te bitirdim toplamayı...Resimlerini paylaşıyorum şimdi de...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anaksunamon -- 16 Ocak 2011; 20:22:03 >

• en fazla 3 resim yükleniyor paylaşıma devam...

• devam ediyor...

• evet arkadaşlar bu kadar resimler.Ancak şunu belirteyim;her ne kadar kasanın yapısı elde kalacakmış gibi dursa da kasayı bitirip de kullanmaya başladıktan sonra farklı br havası olduğunu görüyorsunuz.Hele o kablo saklama ne kadar da güzel düşünülmüş...Elimdeki tt den kalma fanları da kullanınca kasanın içi mavi-kırmızı oldu ama o ekran kartı sabitleyici çok saçma olmuş sanki kartlar sarkma yapıyormuş gibi gereksiz geldi bana...

• quote:

Orijinalden alıntı: anaksunamon

evet arkadaşlar bu kadar resimler.Ancak şunu belirteyim;her ne kadar kasanın yapısı elde kalacakmış gibi dursa da kasayı bitirip de kullanmaya başladıktan sonra farklı br havası olduğunu görüyorsunuz.Hele o kablo saklama ne kadar da güzel düşünülmüş...Elimdeki tt den kalma fanları da kullanınca kasanın içi mavi-kırmızı oldu ama o ekran kartı sabitleyici çok saçma olmuş sanki kartlar sarkma yapıyormuş gibi gereksiz geldi bana...

süper olmuş ellerine sağlık :)

• sağolasın teşekkür ederim darısı alacakların başına...
    şimdi sıra tt yi modifiye etmede.Çok güzel kasalar ikisi de...
  • Kasa evladiyelik olmuş yapanların ellerine sağlık

• Arkadaşlar kolay gelsin

Haf-x 'in fanlarının ses durumu nedir ?

Göz attım konuya ama bu konuda açıklama göremedim ya da ben atladım, ön,arka,yan ve tavan da mevcut fanlar var, bunların gürültü durumu nedir, ses konusunda hassas biriyim, mümkünse fan devirleri hakkında bilgi alabilir miyim ?

Teşekkür ediyorum cevaplar için
  • bende haf-x model kasa almayı düşünüyorum
    ses durumu hakkında da bilgi alabilirsek süper olur
    bir de 400tl civarında bu kasadan daha iyi bir kasa yok galiba?
    bilgileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.