Şimdi Ara

Cooler Master HAF-X Full Tower - Kullanıcı Kulübü - Ana Konu (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.442
Cevap
18
Favori
171.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: damn2u

Vatanbilgisayarda günün indirimli ürünü Haf-X, son 10 tane kalmış 298 TL

http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-rc-942-kkn1-gp-haf-x-942-black-edition-full-tower--pencereli-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=51398

Sattığı kasanın Fan sayısı 3 ilk satmaya başladığında da 3 fan lı satıyordu nedenini sorduğum da cevap veremediler her yer 4 fan lı satıyor O kasa fiyatına +40 TL eklemek lazım bir fan almak için.

Üst veya yan 200mm lik fan eksik.
    Her 3 seçenekteki fiyat da avantajlı + bir fan alımı dahil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous -- 6 Haziran 2011; 14:47:45 >

• bu vatanın yaptıgınıda kimse yapmaz ne kadar sovsem azdır 1 hafta 400 lira verdik:=:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: fvgumus

bu vatanın yaptıgınıda kimse yapmaz ne kadar sovsem azdır 1 hafta 400 lira verdik:=:D

Senden başkaları da var +1
  • Vatan da niye eksik fanlı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vdtkc

Vatan da niye eksik fanlı?

Bilmiyorum HAF X ilk çıktığında vatandan almak istemiştim o zaman da 3 fanlı idi sorduğum da internet den teknik destek veremiyoruz diye çok salakça ve baştan savma bir cevap verdiler. Daha evvelki sorularıma yanıt verenler buna t.destek veremiyoruz yanıtı ile beni savuşturdular bende bir daha vatandan alış veriş yapmadım başka yerlerden alıyorum hem taksit oranı daha iyi hem fiyatı da uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous -- 8 Haziran 2011; 5:39:00 >
  • kasayı ucuza veriyor o yüzden desek saçma olur
    bence fanı çıkarıp tek olarak haf x fanı adı altında satıyor çakallar
    yada fanı indira gandi yapıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 8 Haziran 2011; 7:00:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

kasayı ucuza veriyor o yüzden desek saçma olur

Fanın orjinal ambalajını nereden bulacaklar her halde onu da yaptırmazlar değil mi?
    Vatan eskiden güzeldi şimdi sarmıyor beni

• merhaba arkadaşlar bende de haf-x kasa var, vatan bilgisayardan aldım...

bu 3 fan meselesi kafamı karıştırdı; benim kasada önde 230mm, üstte 1 tane 200mm, yanda 1 tane 200mm, arkada 1 tane 140mm fan ile geldi...

bunun haricinde üst taraf için fan almak istiyorum ama ledsiz megaflow veya megaflow ile aynı ayarda bir fan bulamadım... izmir'de megaflow alabileceğim bir yer var mı? internetten alışverişle falan uğraşmak istemiyorum vereyim parasını alayım hemen :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mortarxl

merhaba arkadaşlar bende de haf-x kasa var, vatan bilgisayardan aldım...

bu 3 fan meselesi kafamı karıştırdı; benim kasada önde 230mm, üstte 1 tane 200mm, yanda 1 tane 200mm, arkada 1 tane 140mm fan ile geldi...

bunun haricinde üst taraf için fan almak istiyorum ama ledsiz megaflow veya megaflow ile aynı ayarda bir fan bulamadım... izmir'de megaflow alabileceğim bir yer var mı? internetten alışverişle falan uğraşmak istemiyorum vereyim parasını alayım hemen :D

4 adet fanla gelmiş işte...
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

tamam bende 4 fanla gelmiş de diğer arkadaşlar neye göre 3 fanla gelmiş diyor; 3 fanlı alan mı olmuş ben o manada sordum...
  • quote:

quote:

tamam bende 4 fanla gelmiş de diğer arkadaşlar neye göre 3 fanla gelmiş diyor; 3 fanlı alan mı olmuş ben o manada sordum...

• quote:

quote:

Vatan bilgisayar 3 fan lı satıyor yukarıda zaten açıklamıştık. Ben 4 fanlı olarak aldım ama 3 fanlı satan yerler var
    umarım anlaşılmıştır.
  • quote:

merhaba arkadaşlar bende de haf-x kasa var, vatan bilgisayardan aldım...

Ben de HAF X e ait orjinal 200mm lik fan var kasanın yan kapaktaki kısma ben ledli aldım diğeri evde duruyor
    görüşmek istersen pm atarsın hallederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous -- 8 Haziran 2011; 15:27:40 >
  • mortarxl ledsiz olan şu Antec fanada bir gözat.http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=0761345-75200-8 Cooler Master Mega Flow fanı Haf x kasadan çıkartılmış ikinci el olarakta alabilirsin ki bu daha mantıklı

Cooler Master HAF-X Full Tower - Kullanıcı Kulübü - Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat.nur -- 8 Haziran 2011; 21:30:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: murat.nur

mortarxl ledsiz olan şu Antec fanada bir gözat.http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=0761345-75200-8 Cooler Master Mega Flow fanı Haf x kasadan çıkartılmış ikinci el olarakta alabilirsin ki bu daha mantıklı

cooler masterdan çıkma ve sanırım bu fanın aynısından 2 el bölümünde satan var...

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous
    quote:

Fanın orjinal ambalajını nereden bulacaklar her halde onu da yaptırmazlar değil mi?

abi alemsin adam haf x fanı bulmuş ambalajınımı sorar
    kaldıki ambalajda uydururlar merak etme
    artı bende sevvmiiimm vatanı

• vatana ölüm:D:D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: murat.nur

mortarxl ledsiz olan şu Antec fanada bir gözat.http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=0761345-75200-8 Cooler Master Mega Flow fanı Haf x kasadan çıkartılmış ikinci el olarakta alabilirsin ki bu daha mantıklı

cooler masterdan çıkma ve sanırım bu fanın aynısından 2 el bölümünde satan var...

Cooler master Orjinal fanları daha ucuz verilen linkteki fan pahalı Orjinal LED li olanı kargo dahil 40 TL ye yakın Orjinal çıkma olanı çok daha ucuza bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous -- 9 Haziran 2011; 6:48:00 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: righteous
    quote:

abi alemsin adam haf x fanı bulmuş ambalajınımı sorar
    kaldıki ambalajda uydururlar merak etme
    artı bende sevvmiiimm vatanı

Orjinal olmayan hiç bir şeyi almam ben sorarım araştırırım hile olduğunu hissedersem almam.

• HAF X Orjinal cooler master LED siz fan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous -- 9 Haziran 2011; 6:44:23 >

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.