Şimdi Ara

Cooler Master HAF-X Full Tower - Kullanıcı Kulübü - Ana Konu (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.442
Cevap
18
Favori
171.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kemal abi hayırlı olsun yeniden ışıklandırma çok güzel olmuş, kabloları da bir ara elden geçirirsen çok daha iyi olur

@fvgumus

Takmış olduğun fanı içerden montajlaman daha faydalı olur, bu haliyle üflenen hava yarı yarıya düşer.

Aslında gereksiz olmuş o fan, vga nın güç bağlantılarına denk gelen hava tünelinin içine 12cm'lik fan takman çok daha iyi olurdu, vga tutacağını da C.F ya da SLI yaparken kullanırsın, şu hali ile gereksiz bende kullanmıyorum yan kapaktaki fanın duck'ı da ona çarpıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

@righteous

Kemal abi hayırlı olsun yeniden ışıklandırma çok güzel olmuş, kabloları da bir ara elden geçirirsen çok daha iyi olur

@fvgumus

Takmış olduğun fanı içerden montajlaman daha faydalı olur, bu haliyle üflenen hava yarı yarıya düşer.

Aslında gereksiz olmuş o fan, vga nın güç bağlantılarına denk gelen hava tünelinin içine 12cm'lik fan takman çok daha iyi olurdu, vga tutacağını da C.F ya da SLI yaparken kullanırsın, şu hali ile gereksiz bende kullanmıyorum yan kapaktaki fanın duck'ı da ona çarpıyordu.

yan kapaktaki duck i cıkardım ben:): aslında bende öle düşündüm tkrar içe takıcaktım ama bu plastikleri taktım bi daha cıkarmadım kopacakıs gibi oldu bende dursun dedim 12 cm fan alınca onuda monte edicem sogutma gercekten iyi gigabyte gtx 460 1125 v 900 mhz de %40 fanla masaüstünde 28 30 derece arası %80 ne getirdigin zaman cok rahat günlük oyun oynanabilir hala geliyor 65 dereceyi gecmiyor:)

• Oooo nirdesin sen bakim nirdesinnn benim kablolalrıma taktın

kapak açık öylesine çekim yaptım az dur biraz dinlen bende nefes alayım kendime geleyim onları yaparken resmen geberdim.

Hoş geldin verdin mi sınavlarını parti vereceğiz ona göre

EDİT : PM den hoş geldin beş gittini ve sınavları yazıştık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous -- 29 Mayıs 2011; 16:26:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous

Benim burada ki foto nerede anlamadım ki neyse kasamın son halinden bir evvelki durumuna ait video iyi eğlenceler dilerim.

Sesime aşık olanlar PM atsınlar

s.a arkadaşlar kısmet olursa çarşamba günü gidip alıcam bende baya araştırdım bunda karar kıldım umarım beni yanıltmaz 10/9 tavsiye ediyor bakalım çarşamba bi olsun da hayırlısı artık bu arada hocam kasa çok şık olmuş seste efekt katmış olaya

• Bizim çeteye sende katılıyorsun demek ki ooo büyüyeceğiz iki kardeşim daha istedi pazartesi günü ist. ki firmaya tel açıp fiyat alacağım bunda RGB silikonlu şerit led + uzaktan kumanda ve koblo modülü ayrı ayrı satılmakta ama metre işi veren var mı bilmiyorum benim aldığım yer İst da çok eski bir firma ve 5mt lik rulolar halinde satıyor.

Son olarak pişman olacağını hiç sanmıyorum ana renkleri yani kırmızı,mavi,yeşil ve beyazı tek tek açma imkanı olduğu gibi hepsini bir açma kapama flaşörlü ve gök kuşağı şeklinde bir çok şekilde açma imkanında var ben kasa içine 190cm kullandım...

EDİT: yeni bilgi eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous -- 29 Mayıs 2011; 20:22:54 >
  • Kemal Abi ben patent almaya gidiyorum aydınlatma fikir bana aitti
    Tüm hakları saklıdır 2011 c Alper AYDIN 'dan izin alınmadan söz konusu aydınlatma uygulanırsa gerekli yasal prosedürler uygulanır
  • Sen o treni kaçırdın geç kaldın ben çeteyi kurdum patent düşünene değil alana aittir sen almaya git bakim sana ne diyecekler muhahahaaa yok nihahahaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous -- 29 Mayıs 2011; 23:25:53 >
  • Kemal abi zorlarsa Alper patenti alır, belgeleriyle ilk kullanan odur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vdtkc

Kemal abi zorlarsa Alper patenti alır, belgeleriyle ilk kullanan odur.

tüm haklarımı Kemal abiye devrettim bu arada vedat abi pm e cevap vermedın h70 felan alma ...sen beni dinle
  • quote:

Orijinalden alıntı: fvgumus
    quote:

Orijinalden alıntı: mito1172
    güzel olmuş eline sağlık

teşekkür ederim:) ram olayına nette araştırdım ecnebi forumlarda aynı problemi yaşıyanlar olmuş nasıl oldu bilmiyorum ama galiba anakart üzerindeki işlemci soketindeki pinler teki eğilmiş

hımm oda olabilir ama yakınn zamanda çıkarıp taktıysan olabilir tabi. söküp bak bence ihmal etme ve iğneyle düzeltilebiliyormuş eğer eğildiyse pin. ama umarım eğilmemiştir tehlikeli çünkü.
  • quote:

quote:

quote:

güzel olmuş eline sağlık

teşekkür ederim:) ram olayına nette araştırdım ecnebi forumlarda aynı problemi yaşıyanlar olmuş nasıl oldu bilmiyorum ama galiba anakart üzerindeki işlemci soketindeki pinler teki eğilmiş

hımm oda olabilir ama yakınn zamanda çıkarıp taktıysan olabilir tabi. söküp bak bence ihmal etme ve iğneyle düzeltilebiliyormuş eğer eğildiyse pin. ama umarım eğilmemiştir tehlikeli çünkü.

vallahi açtım baktım birtanesi öle gibi ama nasıl olcak anlamadım ciddi eğilmiş gibi bilerek sanki yapmıs gibiyim herzaman yaptıgım şeyi yaptım macunu sürdüm işlemciyi taktım okadar
    şuan 1-4-5 slotlarına takıyorum görüyor 6gb ram dual channel yurt dısı oldugu için kart amerika ve kanadada var garanti:D iyi anlayan birilerine göstermek lazım

• quote:

quote:

quote:

quote:

güzel olmuş eline sağlık

vallahi açtım baktım birtanesi öle gibi ama nasıl olcak anlamadım ciddi eğilmiş gibi bilerek sanki yapmıs gibiyim herzaman yaptıgım şeyi yaptım macunu sürdüm işlemciyi taktım okadar
    şuan 1-4-5 slotlarına takıyorum görüyor 6gb ram dual channel yurt dısı oldugu için kart amerika ve kanadada var garanti:D iyi anlayan birilerine göstermek lazım

pardon ben işlemcinin pinler eğildi anlayıp iğneyle düzeltilebiliyormuş dedim
    anakartın üzerindekilerse ilginç yaw eğikse işlemci nasıl oturuyor ki? çünkü eğkse işlemcinin 1 pini mutlaka deenk gelmeyip oturmaz yada ben yanlış biliyorum anakartın soketine hiç dikkatli bakmadım da neyse bencede işi bilene göster

• quote:

Orijinalden alıntı: ALPER31

quote:

Orijinalden alıntı: vdtkc

Kemal abi zorlarsa Alper patenti alır, belgeleriyle ilk kullanan odur.

tüm haklarımı Kemal abiye devrettim bu arada vedat abi pm e cevap vermedın h70 felan alma ...sen beni dinle

Bana kimse bir şey devredemez Ben alırım polemiğe girmeyelim. Konu kapanmıştır...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

güzel olmuş eline sağlık

pardon ben işlemcinin pinler eğildi anlayıp iğneyle düzeltilebiliyormuş dedim
    anakartın üzerindekilerse ilginç yaw eğikse işlemci nasıl oturuyor ki? çünkü eğkse işlemcinin 1 pini mutlaka deenk gelmeyip oturmaz yada ben yanlış biliyorum anakartın soketine hiç dikkatli bakmadım da neyse bencede işi bilene göster

şu şekil oluyor olmaz olasıca
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• ewet yakından görünce hatırladım ama çok ilginç yaw bu pinler nasıl eğilir neyse eminsen eğildiğine göster bilen birine şuda var işlemcinin pininin eğilmesinden anakartın pininin eğilmesi belki daha iyidir ve hallolur umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 30 Mayıs 2011; 4:03:25 >
  • quote:

ewet yakından görünce hatırladım ama çok ilginç yaw bu pinler nasıl eğilir neyse eminsen eğildiğine göster bilen birine şuda var işlemcinin pininin eğilmesinden anakartın pininin eğilmesi belki daha iyidir ve hallolur umarım

cpu pinli değil eski cpular gibi altı düz:) i7 meletde işte üzüyor beni:)

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous

Bizim çeteye sende katılıyorsun demek ki ooo büyüyeceğiz iki kardeşim daha istedi pazartesi günü ist. ki firmaya tel açıp fiyat alacağım bunda RGB silikonlu şerit led + uzaktan kumanda ve koblo modülü ayrı ayrı satılmakta ama metre işi veren var mı bilmiyorum benim aldığım yer İst da çok eski bir firma ve 5mt lik rulolar halinde satıyor.

Son olarak pişman olacağını hiç sanmıyorum ana renkleri yani kırmızı,mavi,yeşil ve beyazı tek tek açma imkanı olduğu gibi hepsini bir açma kapama flaşörlü ve gök kuşağı şeklinde bir çok şekilde açma imkanında var ben kasa içine 190cm kullandım...

EDİT: yeni bilgi eklendi

hocam sistem için pm attım cevaplarsan sevinirim
  • Çete büyüyor!!!!!
  • Çetenin lideri ve patent sahibi Vedat tır aksini düşünenin tezz kellesi vurulaa

Pm ler toplu olarak cevaplanmıştır.
  • Selamlar arkadaşlar kasamı bende ocak sonunda almıştım hiç aklıma gelmedi açıkcası konu var mı diye bakmak benim kafama takılan tek soru var o da hot swap kullanan arkadaşlar HDD titreşimini nasıl engelliyor.Bu arada sistemim imzamda var şu anda oc li durumda 3,6ghzte hava soğutma ile bakalım yazın kaç derece olacak o zaman kasanın gerçek etkisini görceğime inanıyorum şu anda 38derece de CPU ki antalyada oturuyorum sanırım güzel bir sıcaklık Daha önceden TT Shark kasam vardı yaklaşık aralarında 8-9derece oynama oldu.Özellikle Vga da ciddi ısınma oluyordu gtx470 saolsun düşük fan hızında 60-70dereceleri buluyor ki aslında bu tehlikeli bir sıcaklık değil gtx470 için.Son olarakta kasamı seviyorum

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.