Şimdi Ara

Cooler Master HAF-X Full Tower - Kullanıcı Kulübü - Ana Konu (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.442
Cevap
18
Favori
171.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ALPER31

quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

sağol abim bilirim yollarsın ben ekranlı falan görünce iyi yeni bişey sandım

klavyeme laf ettirmem bi sorun yaşamadım şükür...ayrıca logitech g 19 klavye ve g700 mouse ta olacak yakında elimde hayırlısıyla mx 5500 e laf ettirmem

Alper cim 5500 e laf eden yok ki konumuz 3200

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous

quote:

quote:

sağol abim bilirim yollarsın ben ekranlı falan görünce iyi yeni bişey sandım

klavyeme laf ettirmem bi sorun yaşamadım şükür...ayrıca logitech g 19 klavye ve g700 mouse ta olacak yakında elimde hayırlısıyla mx 5500 e laf ettirmem

Alper cim 5500 e laf eden yok ki konumuz 3200

tamam abi neyse sen videoya baktın mı ???bekliyordun ?

• quote:

evet arkadaşlar artık sonuca gelelim. haf x i aydınlatma konusunda fikir paylaşmıştım sizinle bu fikiri uyguladım coolermaster v6 gt de geldi bu arada haf x e ...sonuç aşağıda ...

http://www.youtube.com/watch?v=0_7_cZFTnoY

Alper kasa ışıklandırman çok süper olmuş ellerine sağlık tebrik ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous -- 23 Mayıs 2011; 1:41:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serhat_katliam

sayfanın kurucusu execalibur'dan haberi olan yok mu acaba ya?
  • quote:

quote:

sayfanın kurucusu execalibur'dan haberi olan yok mu acaba ya?

6 Ayda bir foruma giren birinin başlık açması saçma...
  • o sebeple sordum,mesaj sayısı yüksek olan üyelerden birisi başlık olsa,sürekli güncel olsa mesela amd 5000&6000 ekran kartları topiği gibi,sürekli forumda takılan birisi olsa iyi olurdu aslında..
  • iyi de ne yapacak ki arkadaş, hergün yoklama mı alacak?
  • yoklama mı , varken yoklama mı alıyodu.? :)
    Sadece ilk pencereyi sürekli günceller,bilgi paylaşımı artar,ilk pencerede önemli bilgiler bulunur falan.
    Yoksa bu başlığa da gerek olmazdı dimi :)
    Sadece tavsiye,bu benim düşüncem,yanlış anlaşılsın istemem :)
  • Ben açsaydım her gün yoklama alırdım.

Serhat güzel konuya değindi ama ilk dalga da hemen yelkenleri suya indiriverdi
  • hayır alınganlık, yanlış anlaşılma elbette olmaz.. burası paylaşım yeri.

iyi de ya adam aldığının haftasına satarsa kasayı ne olacak? ki xpredator konusunun durumu öyle. önemli olan kimin kurduğu değil, orda bulunan arkadaşların birbirlerine ne kadar yardım edebildiği... ben hiç birisine sahip olmadığım halde xpredator, haf x, haf 912 hatta 932 konularını takip ediyorum. bunu da sadece ''acaba yardım edebileceğim bi soru ya da öğrenebileceğim herhangi bir şey var mı'' diye yapıyorum.
  • benim konumda hergün yoklama alıyodum ben :)

Benim masaüstü sistemim bile yok,buralarda takılma amacım senin gibi,bişeyler öğrenmek,bildiğim varsa paylaşmak :)

Yelkenleri indirmedim,hala savunuyorum düşüncemi :)
  • Kasayı 10dk önce sipariş ettim.İhtiyacım varmıydı bilmiyorum ama aşık oldum:) zora soktuk ama biraz kendimizi nese artık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fvgumus -- 25 Mayıs 2011; 23:00:10 >
  • şeytan dürtmüş kardeşim benide dürtüyo ama kovuyom şerefsizi
    neyse hayırlı olsun güle güle kullan
  • ALPER31
    Konuyla alakalı değil ama CM V6GT nasıl, V8 de var ama senin izleminin nedir, V8'mi - V6GT'mi?
  • quote:

şeytan dürtmüş kardeşim benide dürtüyo ama kovuyom şerefsizi

:D:D:D aynen oldu bi kaç kere kovdum ama geri geldi şerefsiz:) Kargoya baktım dağıtımda yazıyor gelsede kursak:)
  • arkdaşlar kasa geldi ama bi kac sorum var bu vga bracket aparatına fan girmiyor 80mm fan aldım ekstra ama takamadım.İkinci olarakta bu air duck nasıl fan takıyoruz ve üçüncü olarak kitapcıkta bu ikisinden birini monte edin diyor alakaya maydonoz yane
  • fvgumus kasayı güle güle kullan , montajını videodaki gibi yapmaya çalışhttp://www.youtube.com/watch?v=yUQXn1wq6VA vga bracket için aldığın 80mm fanın kalınlığı 15mm olmalı. Aldığın fanın ölçülerini kontrol et. Vga bracket montajından sonra Air duck montajı yapılmalı. Air duck ı söktükten sonra arka tarafından 120mm fanı takmalısın. Haf x kitapçığında sadece bu 2 aparattan biri takılmalı diye bir açıklama ben görmedim , farklı kitapçıklara mı bakıyoruz nedersin Her iki aparata gerçekten ihtiyacın varsa kullan , kasa içinde kullandığın ekran kartı ağır ise veya çoklu ekran kartı kullanacaksan vga bracket kullanmalısın. Air duck içinse ekran kartın yeteri kadar soğutulamıyorsa kullanmayı düşünmelisin yoksa kasa içine görüntü kirliliğinden başka verdiği birşey yok. Bilmem belkide seni cezbeden bizatihi o aparatların takılmış görüntüsüdür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat.nur -- 27 Mayıs 2011; 21:49:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fvgumus

quote:

şeytan dürtmüş kardeşim benide dürtüyo ama kovuyom şerefsizi

:D:D:D aynen oldu bi kaç kere kovdum ama geri geldi şerefsiz:) Kargoya baktım dağıtımda yazıyor gelsede kursak:)

neyse uymuşsun bikere şerafsize
    olsun bidaha ömür boyu kasa almazsın yeter bu kasa sana
    hayırlı olsun iyi günlerde kullan kardeşim

• valla bu kasa garip şekilde pahalıya patladı gibi sonunda montajı yaptım kurdum bitti ama hala o vga bracker mıdır nedir onun montajını çözemedim nese o halledilirde enterasan olan ram soketlerimden teki bozuldu nasıl oldu anlamadım bi ara elektirk gitti geldi ama ondan mı diyorum pek zannetmiyorum şuan 6gb ram i dual channel olarak kullanıyorum gigabyte x58a ud3r 3. slota ram taktıgımda detecing dram size diyor ve pc kapanıyor ramleri cıkardım tekrar taktım acıldı reset attım tekrar acılmadı tek tek ramleri taktım sorun yok ama ne zaman o slota ram taksam detecing dram size diiyp pc kapanıyor valla pek sevinemedim bile:D kasa resimleri yarın eklerim inş
  • kardeşim anakart k. klavuzunda ram takış şekilleri gösteriliyor tabi ilk kez takıpta sorun yaşıyorsan
    yanlış slota takıncada hata veriyor
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.