Şimdi Ara

Cooler Master HAF-X Full Tower - Kullanıcı Kulübü - Ana Konu (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.442
Cevap
18
Favori
171.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bafican

Biraz canlandıralım konuyu .
    Malum yaz geliyor, hem yan fanı değiştireyim hemde bir temizlik yapayım dedim. Teknobiyotik'ten burdaki çoğu arkadaşın aldığı gibi kırmızı ledli 20cm CM fanı aldım. Fireball'dan da Sharkoon parlament mavisi soğut katot lambaları ve beyaz şerit led aldım. Kasayı açınca ufak bir şok yaşadım resmen. Kasanın içi kar yağmış gibiydi. Filtreler olmasa ne halde olacak kim bilir. Bir süre temizlikle ilgilendim, sonra fanı ve Mavi ışığı taktım. Beyaz ledi bağlamadım. Yan kapaktan çıkardığım fanı da yukarı takmadım, ihtiyaç yok, kasa bu halde yeterince serin. Bence hoş oldu, karanlıkta nasıl görünecek acaba. Fotoları akşam eklerim.
    Saygılar.

bekliyorum bafican..benim aydınlatmaya da göz attın umarım

• bafican akşam dedin günler oldu, Haf x Klube uğrayan yok bari biz biraz ittirelim.

Cooler Master HAF-X Full Tower - Kullanıcı Kulübü - Ana Konu
  • :) bende ittireyim

• @ metal_my666, fazla ışık sevmiyorum ben de ama hiç ışıksız kullanmak böyle bir kasaya haksızlık olur diye düşünüyorum. Fanlar ledli ise ayrı tabii.
  • @ AMFİBİ

haklsınız. bende çok ışıklı sevmem daha dogrusu böyle çok kırmız mavi falan sevmem.. hafif beyaz bu led cm nin üste takdım..birde fanın şıgı başka yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metal_my666 -- 19 Mayıs 2011; 9:42:31 >
  • @murat.nur
    hocam sizin hafdaki fanların ışı bayagı belirgin ( özlellikle ön fan ) bendeki biraz sönük yanıyo sanki nedendir ki son hız da mı dönüyor acaba sisiznki yada degiştridniz falan mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metal_my666

@murat.nur
    hocam sizin hafdaki fanların ışı bayagı belirgin ( özlellikle ön fan ) bendeki biraz sönük yanıyo sanki nedendir ki son hız da mı dönüyor acaba sisiznki yada degiştridniz falan mı ?

fanın önünde filtre yok dostum.. o yüzden...
  • ewet haklı olabilirsniz :) öyle çok toz çeker içine ya temizlikle çok ugraştırır :) böyle kalsın benimki :) tşkler bilgi için..
  • @murat.nur hocam fareyi o şekil kullanmanız bi çok yönden zararlı,en kötüsünden pad almanızı öneririm,ama almışken iyi bişey alın bence razer goliathus speed gibi örneğin..

Onun dışında arkadaşlar yazın toplamayı düşündüğüm sistemin kasası bu olcak ama sormak istediğim bişey var daha önce bu şekil kasa toplamamış biri olarak(mid tower böyle oem gibi topluyordum,fanlarını hiç bağlamazdım :) ) bukadar fanı psu'dan bi aparatla mı bağlicaz nasıl yapıcaz?
    Gerçi rheosmart gelmesini beklicem gelmezse almanyadan alcam ama almazsam diye sordum,evdeki bilgisayarın da fanlarını takayım bu vesileyle :)
  • @serhat
    anakarta da bağlayabilirsin.. bi sorun olmaz
  • metal_my666 kasada toz filtresi kullanmıyorum ; ön, yan ve egzos fan full devirde.

• @murat.nur
    hocam tşk ederim bilgi için çok hoş bir görüntü elde etmişiniz.ve masanıza bayıldım bende böyle birşey istiyorm acaba fiyat olarak nedir? :)çok düzenli ve temiz hayırlı ugurlu olsun
  • gelişmeler olacak...geçen sayfada paylaştığım aydınlatma planını uygulayacağım coolermaster v6 gt soğutucunun gelmesini bekliyorum açmışken hepsi birden hallolsun ikide bir kasayı açmayı sevmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: murat.nur

metal_my666 kasada toz filtresi kullanmıyorum ; ön, yan ve egzos fan full devirde.

ÖN fan toz filtresini nasıl hallettiniz? yekpare bir parça değil mi ön fan?

ALPER31 sen cpu soğutucusunu nereye sip. ettin 1 haftadır gelemedi.

• hocam 18.05.2011 de hepsiburada ya sipariş geçtim anca bakıyorum iyi takip ediyorsunuz helal hayırlısı acelemiz yok coolermaster v6 gt için beklemeye değer
  • Merhaba arkadaşlar.

Ben de sandy bridge sistemim için Cooler Master Haf X seçtim ve şimdiye kadar gayet memnunum.

Ön panel USB 3.0 çıkışlarını anakarta bağlamak için gerekli kablolar Cooler Master tarafından ücretsiz olarak dağıtılmaya başlanmış. İlgili konu burada.

Buradan organize olalım ve ithalatçı firma aracılığıyla bu kablolardan biz de isteyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metumekanik
    Merhaba arkadaşlar.

Ben de sandy bridge sistemim için Cooler Master Haf X seçtim ve şimdiye kadar gayet memnunum.

Ön panel USB 3.0 çıkışlarını anakarta bağlamak için gerekli kablolar Cooler Master tarafından ücretsiz olarak dağıtılmaya başlanmış. İlgili konu burada.

Buradan organize olalım ve ithalatçı firma aracılığıyla bu kablolardan biz de isteyelim.

bu benim içimden geçen şeydi,usb kabloyu arkaya çekip ordan bağlamak çok saçmaydı zaten bence,ama bütün hava akımını mahveder böyle ortadan kablo geçmesi?(distiribütor firma hangisi,şimdiden dahil olayım bende parası neyse vereyim,bu kasayı alcam nasılsa)

Hocam fanları anakarta bağlicamda,bulldozer beklediğim şekilde gelmezse p67a-gd65 alıcam kaç tane fan takılabiliyor acaba buna,basıl bakıcaz netten fln,ne olarak yazar yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: ALPER31

hocam 18.05.2011 de hepsiburada ya sipariş geçtim anca bakıyorum iyi takip ediyorsunuz helal hayırlısı acelemiz yok coolermaster v6 gt için beklemeye değer

Siz gençleri takip etmek çok zor hızınıza yetişemem.

Ben de bunu aldıydımhttp://www.sanalmarketim.com/urun/b790afd03ee667ca1a9b0812e753a4b2/THERMALTAKE-Frio-OCK-CL-P0575-Intel-1366/1156/1155/775-ve-AM3/AM2/AM2-CPU-Sogutucusu-

hepsi burada ağır işliyor ben epeydir oradan alış veriş yapmıyorum. Sanalmarketim bu konuda süper aynı gün veya en geç ertesi günü ürünün kargoda... Benim aldığım ürün hepside 225 TL idi ben 164 e almıştım sonra hepsi 170 e düşürdü , şimdi de yok

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous

quote:

Orijinalden alıntı: ALPER31

hocam 18.05.2011 de hepsiburada ya sipariş geçtim anca bakıyorum iyi takip ediyorsunuz helal hayırlısı acelemiz yok coolermaster v6 gt için beklemeye değer

Siz gençleri takip etmek çok zor hızınıza yetişemem.

Ben de bunu aldıydımhttp://www.sanalmarketim.com/urun/b790afd03ee667ca1a9b0812e753a4b2/THERMALTAKE-Frio-OCK-CL-P0575-Intel-1366/1156/1155/775-ve-AM3/AM2/AM2-CPU-Sogutucusu-

hepsi burada ağır işliyor ben epeydir oradan alış veriş yapmıyorum. Sanalmarketim bu konuda süper aynı gün veya en geç ertesi günü ürünün kargoda... Benim aldığım ürün hepside 225 TL idi ben 164 e almıştım sonra hepsi 170 e düşürdü , şimdi de yok

hocam sipariş kargoya verilmiş yarın elimde olur ürünler inşallah

• Gözün aydın o zaman ama sen kargoya verildiğine kanma yurt içini seçtiysen takipte ol hepsiburada kargo da der o gün değilde ertesi günü yollanıyor ona da dikkat et... Şu modifiye li kasanı eklersen sana bir pm yollayacağım
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.