Şimdi Ara

Cooler Master HAF-X Full Tower - Kullanıcı Kulübü - Ana Konu (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.442
Cevap
18
Favori
171.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: righteous

Gözün aydın o zaman ama sen kargoya verildiğine kanma yurt içini seçtiysen takipte ol hepsiburada kargo da der o gün değilde ertesi günü yollanıyor ona da dikkat et... Şu modifiye li kasanı eklersen sana bir pm yollayacağım

abi son cümleni anlamadım ne kasası
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPER31

quote:

Gözün aydın o zaman ama sen kargoya verildiğine kanma yurt içini seçtiysen takipte ol hepsiburada kargo da der o gün değilde ertesi günü yollanıyor ona da dikkat et... Şu modifiye li kasanı eklersen sana bir pm yollayacağım

Aldığın şerit ledleri kasana monte etmeyecekmisin? sen kasa deyince para kasasımı anlıyorsun yoksa?

• quote:

quote:

quote:

Aldığın şerit ledleri kasana monte etmeyecekmisin? sen kasa deyince para kasasımı anlıyorsun yoksa?

edicem hocam ama kararsızım ya dışarda da güzel duruyor bakalım bi soğutucu gelsin bugün elimde olcak gün içinde ...inşallah o anki duruma göre koyarım koymam bende bilemiycem buraya bak ne demek istediğimi anlarsın benim oda

http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150190350854028

• quote:

Orijinalden alıntı: serhat_katliam

quote:

Orijinalden alıntı: metumekanik
    Merhaba arkadaşlar.

Ben de sandy bridge sistemim için Cooler Master Haf X seçtim ve şimdiye kadar gayet memnunum.

Ön panel USB 3.0 çıkışlarını anakarta bağlamak için gerekli kablolar Cooler Master tarafından ücretsiz olarak dağıtılmaya başlanmış. İlgili konu burada.

Buradan organize olalım ve ithalatçı firma aracılığıyla bu kablolardan biz de isteyelim.

bu benim içimden geçen şeydi,usb kabloyu arkaya çekip ordan bağlamak çok saçmaydı zaten bence,ama bütün hava akımını mahveder böyle ortadan kablo geçmesi?(distiribütor firma hangisi,şimdiden dahil olayım bende parası neyse vereyim,bu kasayı alcam nasılsa)

Hocam fanları anakarta bağlicamda,bulldozer beklediğim şekilde gelmezse p67a-gd65 alıcam kaç tane fan takılabiliyor acaba buna,basıl bakıcaz netten fln,ne olarak yazar yani?

asus anakartlarda 30watt a kadar bi problem olmaz..rahatlıkla 2-3 tane bağlayabilirsin bir fan çıkışına. diğerlerini bilmiyorum fakat onlarda da 2-3 fandan birşey olmaz bence kaldırır diye düşünüyorum ben..

• quote:

quote:

quote:

quote:

edicem hocam ama kararsızım ya dışarda da güzel duruyor bakalım bi soğutucu gelsin bugün elimde olcak gün içinde ...inşallah o anki duruma göre koyarım koymam bende bilemiycem buraya bak ne demek istediğimi anlarsın benim oda

http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150190350854028

Klavyeni ve havanı yesinler koltuk üzerinde hep durmaz ki o, kasaya iyi gider bence ya da evin kapı kasası kısmına monte edeceksin başka türlü zevki çıkmaz onun...

• harbiden klavye güzelmiş marka ney ve nerden aldı acep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 21 Mayıs 2011; 21:17:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

harbiden klavye güzelmiş marka ney ve nerden aldı acep

LOGİTECH MX 5500 olması lazım bende MX3200 olanı var ilk çıktığında almıştım ama 5 para etmez oyunlarda beni öldürdü yön tuşları ve klavye tuşları takılıyor logitech den bu kadar adi bir klavye beklemezdim. DH da başlıkları var bir ara bakarsın küfür edenlere

• quote:

quote:

LOGİTECH MX 5500 olması lazım bende MX3200 olanı var ilk çıktığında almıştım ama 5 para etmez oyunlarda beni öldürdü yön tuşları ve klavye tuşları takılıyor logitech den bu kadar adi bir klavye beklemezdim. DH da başlıkları var bir ara bakarsın küfür edenlere

yapma yaw okadar berbat yani? görüntü var ses yok demek kalsın ozaman vaz caydım abisağol

• quote:

quote:

quote:

yapma yaw okadar berbat yani? görüntü var ses yok demek kalsın ozaman vaz caydım abisağol

Şimdi 5500 ü nereden bulup alacaksın ki? çok istiyorsan ben sana bendeki MX3200 ü yollarım cebinden para çıkmadan kargo da benden sana hediyem olsun sen belki kullanırsın ben kullanamadım evde garantisini doldurdu öylecene

• sağol abim bilirim yollarsın ben ekranlı falan görünce iyi yeni bişey sandım
  • quote:

sağol abim bilirim yollarsın ben ekranlı falan görünce iyi yeni bişey sandım

Sen bilin ben bu konularda hiç ısrar etmem yazık olacak şimdi evde öyle duruyor belki biri değerlendirir dediydim bak yollayayım sen olmazsa satarsın

• quote:

quote:

Sen bilin ben bu konularda hiç ısrar etmem yazık olacak şimdi evde öyle duruyor belki biri değerlendirir dediydim bak yollayayım sen olmazsa satarsın

tamam abim senimi kırıcam yolla madem ama bende sana bi ara işine çok yarar bişey yollaycam orji bişey sende varmı bilmempm le adresi atıyom ozaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 21 Mayıs 2011; 23:44:55 >

• quote:

quote:

quote:

tamam abim senimi kırıcam yolla madem ama bende sana bi ara işine çok yarar bişey yollaycam orji bişey sende varmı bilmempm le adresi atıyom ozaman

Hehehe adresini aldım sana bir sürpriz daha patlattım...

• quote:

klavyeme laf ettirmem bi sorun yaşamadım şükür...ayrıca logitech g 19 klavye ve g700 mouse ta olacak yakında elimde hayırlısıyla mx 5500 e laf ettirmem

• evet arkadaşlar artık sonuca gelelim. haf x i aydınlatma konusunda fikir paylaşmıştım sizinle bu fikiri uyguladım coolermaster v6 gt de geldi bu arada haf x e ...sonuç aşağıda ...

http://www.youtube.com/watch?v=0_7_cZFTnoY

• sayfanın kurucusu excalibur'dan haberi olan yok mu acaba ya?
  • quote:

evet arkadaşlar artık sonuca gelelim. haf x i aydınlatma konusunda fikir paylaşmıştım sizinle bu fikiri uyguladım coolermaster v6 gt de geldi bu arada haf x e ...sonuç aşağıda ...

müthiş olmuş bence. eline sağlık.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hehehe adresini aldım sana bir sürpriz daha patlattım...

tamam abim sağolasın hediyeni hep saklıycam hatıra olarak

@alper31 kardeş klavyen güzel bakma sen bize
    bu arada kasanda süper olmuş eline sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 23 Mayıs 2011; 0:35:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

quote:

evet arkadaşlar artık sonuca gelelim. haf x i aydınlatma konusunda fikir paylaşmıştım sizinle bu fikiri uyguladım coolermaster v6 gt de geldi bu arada haf x e ...sonuç aşağıda ...

müthiş olmuş bence. eline sağlık.

teşekkürler.

• bende süper olmuş eline sağlık dedim sonradan mesajı düzelttim
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.