Şimdi Ara

Cooler Master HAF-X Full Tower - Kullanıcı Kulübü - Ana Konu (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.442
Cevap
18
Favori
171.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok triple channel için 1-3-5 . slotları kullanıyorsun ne zaman 3.slota ram taksam sorun çıkarıyor.İlk sorun cıkardı üfledim ramleri tekrar taktım acıldı sonra tekrar sorun yaptı ram leri tek tek 1 .slota taktım sorun yok 1 ve 3. slota taktım hata verdi 1ve 5. slottada hata yok anlamadıgım olay bozuldu diyelim niye acıldı cıkartıp taktıgımda
  • şöle bi telefonla çektim ama şimdilik

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fvgumus
    yok triple channel için 1-3-5 . slotları kullanıyorsun ne zaman 3.slota ram taksam sorun çıkarıyor.İlk sorun cıkardı üfledim ramleri tekrar taktım acıldı sonra tekrar sorun yaptı ram leri tek tek 1 .slota taktım sorun yok 1 ve 3. slota taktım hata verdi 1ve 5. slottada hata yok anlamadıgım olay bozuldu diyelim niye acıldı cıkartıp taktıgımda

yok bencedde bozulmamıştır tavsiyem hava üflet slotlara varsa koplasörün tozda olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 28 Mayıs 2011; 7:03:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

yok triple channel için 1-3-5 . slotları kullanıyorsun ne zaman 3.slota ram taksam sorun çıkarıyor.İlk sorun cıkardı üfledim ramleri tekrar taktım acıldı sonra tekrar sorun yaptı ram leri tek tek 1 .slota taktım sorun yok 1 ve 3. slota taktım hata verdi 1ve 5. slottada hata yok anlamadıgım olay bozuldu diyelim niye acıldı cıkartıp taktıgımda

yok bencedde bozulmamıştır tavsiyem hava üflet slotlara varsa koplasörün tozda olabilir

kemal abi fotoyu sil videoyu koy foto kötü

bakıcam yarın artık beynim sulandı:D

• tamam kardeşim kolay gelsin
  • Benim burada ki foto nerede anlamadım ki neyse kasamın son halinden bir evvelki durumuna ait video iyi eğlenceler dilerim.

Sesime aşık olanlar PM atsınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous -- 28 Mayıs 2011; 18:18:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous
    Benim burada ki foto nerede anlamadım ki neyse kasamın son halinden bir evvelki durumuna ait video iyi eğlenceler dilerim.
    http://www.youtube.com/watch?v=qlNyeZ8HJZs&feature=share

dur abim şu videonu gösterişli yayınlayalım
    heehh şölee yaw kemal abimin kasaya baksın millet

bu arada abi yukardaki foto başka arkadaşınmış yaw sen sandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 28 Mayıs 2011; 7:06:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vdtkc

ALPER31
    Konuyla alakalı değil ama CM V6GT nasıl, V8 de var ama senin izleminin nedir, V8'mi - V6GT'mi?

görüntüsü olsun haf x e uyumu olsun v6 gt daha iyi bence. bi kaynaktan baktığım değerlerde v6 gt v8 den 2-3 derece daha iyi..ama isterse v6 gt 2-3 derece daha kötü olsun...görüntüsü için gene v6 gt derdim ki öyle yaptım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: righteous
    Benim burada ki foto nerede anlamadım ki neyse kasamın son halinden bir evvelki durumuna ait video iyi eğlenceler dilerim.
    http://www.youtube.com/watch?v=qlNyeZ8HJZs&feature=share

dur abim şu videonu gösterişli yayınlayalım
    heehh şölee yaw kemal abimin kasaya baksın millet

bu arada abi yukardaki foto başka arkadaşınmış yaw sen sandım

kemal abi kasan benim kasa gibi güzel olmuş hayırlı olsun ama abi o gülüşün Erol Taşı hatırlattı bana

• Alper ile Kemal abi bir olmuş çete kurmuşlar. Arkadaş milleti çatlatma niyetindemisiniz, nedir o aydınlatma öyle, bize yazık değilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vdtkc

Alper ile Kemal abi bir olmuş çete kurmuşlar. Arkadaş milleti çatlatma niyetindemisiniz, nedir o aydınlatma öyle, bize yazık değilmi?

vedat abi nazar etme ne olur, çalış senin de olur
  • ışıkları kapatabiliyozmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: soar.kerrigan

ışıkları kapatabiliyozmu?

Evet uzaktan kumandası ile ışıkları tamamen kapatma imkanı var her rengi tek tek açma imkanı var yani isterseniz sadece mavi, yeşil, kırmızı ve beyaz renk olarak açma imkanı var gökkuşağı renkleri ile açma imkanı var flaşör lü açma imkanı var bunun dışında bir çok özelliği var ben video yu çektikten sonra başka özelliklerini de keşfettim

Vedat kardeşim sana da yapalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous -- 28 Mayıs 2011; 18:02:36 >
  • Yapalım Kemal abi!
  • Pm yolladım vedat
  • bu air duck aparatı için kolay monte edilebilcek bi fan sölermisiniz 12cm
  • quote:

bu air duck aparatı için kolay monte edilebilcek bi fan sölermisiniz 12cm

VGA Fan Duct:120 x 25 mm or 120 x 38 mm ebatlarında istediğin her hangi bir marka fan oraya uyar ister ledli olanı alırsın ister normal fan alırsın ben mesela orası için enermax 12 cm lik 15 ledli APOLLISH olanını aldım

http://www.sanalmarketim.com/urun/d027d2ef1425bdb9363da47a26bcefd0/ENERMAX-Apolish-120-MM-15-Ledli-Kasa-Fani-Mavi

mesela bu fanlar için lastik vidalar var yani vida yerine lastik vidalar la montajı yapılıyor sessizlik sağlaması amacıyla ayrıca fanda hız kontrolcu ve led açma kapama anahtarı da var tercih sana kalmış ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous -- 28 Mayıs 2011; 19:55:40 >

• çok fantazik bişi yaptım::)

• güzel olmuş eline sağlık
  • quote:

güzel olmuş eline sağlık

teşekkür ederim:) ram olayına nette araştırdım ecnebi forumlarda aynı problemi yaşıyanlar olmuş nasıl oldu bilmiyorum ama galiba anakart üzerindeki işlemci soketindeki pinler teki eğilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fvgumus -- 29 Mayıs 2011; 13:58:22 >
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.