Şimdi Ara

Cooler Master HAF-X Full Tower - Kullanıcı Kulübü - Ana Konu (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.442
Cevap
18
Favori
171.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumun demirbaş niteliğindeki iyi niyetli düzgün diyalog kuran insanları cidden özleniyor. Yalnız LEON-X bu 30 günlük uzaklaştırmayı kendiside yapmış olabilir, biliyorsunuz sistem panelinde öyle bir seçenek var, genelde aöf sınavlarına çalışmak için yapıyor diye hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Forumun demirbaş niteliğindeki iyi niyetli düzgün diyalog kuran insanları cidden özleniyor. Yalnız LEON-X bu 30 günlük uzaklaştırmayı kendiside yapmış olabilir, biliyorsunuz sistem panelinde öyle bir seçenek var, genelde aöf sınavlarına çalışmak için yapıyor diye hatırlıyorum.

aynen doğru

12786378637846783647823 gün uzaklaştırılmış 478647823647823642378 günü kalmış gibi ifadeler yazıyorsa profilde bu kendi isteği ile uzaklaştırma almış demek oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

quote:

Forumun demirbaş niteliğindeki iyi niyetli düzgün diyalog kuran insanları cidden özleniyor. Yalnız LEON-X bu 30 günlük uzaklaştırmayı kendiside yapmış olabilir, biliyorsunuz sistem panelinde öyle bir seçenek var, genelde aöf sınavlarına çalışmak için yapıyor diye hatırlıyorum.

aynen doğru

12786378637846783647823 gün uzaklaştırılmış 478647823647823642378 günü kalmış gibi ifadeler yazıyorsa profilde bu kendi isteği ile uzaklaştırma almış demek oluyor.

Bende o seçeneği temelli gitmek gibi bir şey algıladığım için hiç dokunmuyordum Bu sayede öğrenmiş oldum evet sınavları vardı söylüyordu Teşekkürler bilgilendirme için...

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous

quote:

quote:

aynen doğru

Bende o seçeneği temelli gitmek gibi bir şey algıladığım için hiç dokunmuyordum Bu sayede öğrenmiş oldum evet sınavları vardı söylüyordu Teşekkürler bilgilendirme için...

Kemal abi sen o seçenekten uzak dur

• quote:

quote:

quote:

aynen doğru

iyide ne gereği varki bu seçeneğin zaten işin varsa girmezsiin olur biter alem bu nihat yaw

• quote:

Orijinalden alıntı: smtcglr

quote:

quote:

quote:

aynen doğru

Kemal abi sen o seçenekten uzak dur

Hayatta dokunmam

• bu yaz bi aksilik olmazsa eğer almanyaya gidicem.
    Ordan sunbeam rheosmart alsam mı,bunlarda bozulma riski ne derecededir?
    Bi ara burda konusu geçmişti ondan burda soruyorum?
  • sunbeam kalitelidir dostu da sen gitmeden türkiye ye gelmiş olur.. tabii iki katı fiyatıyla
  • anlamadığım kısım,uzun süredir sitesinde olan bi ürün (yaz sonundan beri tahminimce) , ülkemize neden bukadar geç geliyor..
    Garanti için ülkeye girişi beklerim ozaman..
    Tr.de olmayan bi ürün bakayım :)
    Swiftech su soğutma mı yapsam,yaz başında toplicam da sistem
  • tr ye gelse nolacakki süper kazık olur
    ben senin yerinde olsam almanyadan alırım buraya gelsede sen karlı çıkarsın
  • forumda sunbeam rheobus extreme bulabilirsiniz beyler..fiyatı 50 tl civarı olur..ızgarayı delip yeterli büyüklükte yuvalar açılırsa gelecek olan modele yakın bir sunbeam a sahip olunabilir... isteyenler ledleri de değiştirebilir..ben sadece ledleri değiştirdim şimdilik..ama kullanmaktan büyük haz alıyorum..en güzel örnek bknz:mustafa abi(amfibi)
  • teşekkürler ama ben göremedim forumda sunbeam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 6 Mayıs 2011; 21:13:36 >
  • İlk defa Haf x kadar tasarımını beğenebildiğim kasayı Thermaltake duyurdu. Haf x den daha küçük ama olsun her türlü gideri var. Huzurlarınızda Thermaltake Chaser MK-I http://www.xfastest.com/thread-60342-1-1.html http://www.youtube.com/watch?v=pCo20oUVGX4 http://www.youtube.com/watch?v=0jbpGWmJBF0

Cooler Master HAF-X Full Tower - Kullanıcı Kulübü - Ana Konu

• Resmen HafX takliti, beğenmeniz doğal...
  • Mid Tower olmasına rağmen güzel kasa yapmış TT, dış görünüm Haf-X modelini andırsada kendine has özellikleride var görüldüğü gibi. Fiyatı Türkiyede 250TL üstü olmaz ise belki tutulabilir.
  • temmuz 20si gibi gitmeyi planlıyorum.
    Eğer ozamana kadar gelirse fiyat karşılaştırması yapıp ona göre alıcam :)
    Şahsen kasayı biçmeye pek sıcak bakmıyorum yan kapakları haricinde:)
  • kasa fena değil hele haf x gibi uçuk fiyatı olmazsa iyi satar türküyede
    birde tanıtım çok görsel olmamış çeken sanki korkmuş gibi duruyor kasadan ısırır diye sanki
  • TT. şahane bir kasa üretmiş, çok beğendim.

Tr. de 350 den aşağı satmazlar bunu..
  • ozaman havasını alır 350 olursa haf al daha mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 9 Mayıs 2011; 1:01:02 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

evet çok yardım sever bi kardeşimiz nihat sağolsun bazııları bilgi verince eksilecek sanır vermez ama nihat bitane keşke nihatlardan daha çok olsa bu arada sağol kemal abi adını da öğrendik nihatın abi dedim ama eğer benden gençsen kusura bakma

Nihat yardımsever biri hemen kendini belli etti zaten mesela bir de ahmet 79 var kulakları çınlasın bana bir şey verecekti sesi soluğu daha çıkmadı dur aklıma getirmişken bir dürteyim onu

Çok ayıp ettin şimdi insan az çok yazıştığı kişinin rumuzuna tıklar bir bakar adı sanı yaşı cinsi cibiliyeti nedir ne değildir diye bak şimcik gözümden düştün

Buyur Kemal abim biraz geç oldu ama yeni gördüm, Sorma ya şu senin telefon numarasını bir türlü bulamadım. Eğer yakın zamanda selanik hana yolum düşerse sırf senin için tekrar kartlarını alacağım
    tabi yakın zamanda yolum düşer mi onu bende bilmiyorum

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.