Şimdi Ara

Cooler Master HAF X vs ThermalTake Spedo Advance

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu iki kasa arasında kaldım. HAF X çıkmadan önce TT Spedo alıcaktım fakat HAF X kafamı karıştırdı. Sizce hangi kasayı almalıyım?

Thermaltake Spedo Advance

Cooler Master HAF X

• TT spedo daha şık..
  • haf serisi akar

• forumun ikinci el kısmında uygun fiyatlara satanlar var ben şahsen haf 932 forumda aldım 300tl ye saolsun abi iki adımlık yol uzaklıgına kadar getirdi
    bence ikinci el kısmından alın hemuygun hem ucuza gelir

benhttp://forum.donanimhaber.com/store.asp?mem=496991 bu dükkandan aldım bence sizde bakın en iyi fiyatı ikinci elde burda gördüm ve aldım

ürün ikinci el kısmında ama SIFIR her içeriğide cıkıyor içinden herşeyi tam tertemiz kutusuna kadar pırıl pırıl getirdi

• evet ikiside aynı kasa..ben haf x kullanıyorum çok memnunum genel performans soğutma açısından..kasa komponentleri ve işçiliği son kalite..ama high tower kasa almadan önce 2 kere düşünün çünkü gerçekten çok büyük ve ağır taşımak yada yerinden oynatmak zor olabiliyor

ilerde 2 gpu kullancaksanız high tower düşünün bence..internette bir çok incelemeleri var okuyun herkesin ortak düşüncesi fiyatına göre çok üst düzey bir kasa olduğu konusunda hemfikir

kısacası haf-x :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: henezini

evet ikiside aynı kasa..ben haf x kullanıyorum çok memnunum genel performans soğutma açısından..kasa komponentleri ve işçiliği son kalite..ama high tower kasa almadan önce 2 kere düşünün çünkü gerçekten çok büyük ve ağır taşımak yada yerinden oynatmak zor olabiliyor

ilerde 2 gpu kullancaksanız high tower düşünün bence..internette bir çok incelemeleri var okuyun herkesin ortak düşüncesi fiyatına göre çok üst düzey bir kasa olduğu konusunda hemfikir

kısacası haf-x :)

Ağırlığı veya boyu benim için önemli değil kasa bir defa alınan bir şey olduğu için kaliteli bir şey almam gerektiğini düşünüyorum. Ve benim tercihim Full Tower dan yana.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Takaslık Cooler Master Haf X 942
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnarcHiest

forumun ikinci el kısmında uygun fiyatlara satanlar var ben şahsen haf 932 forumda aldım 300tl ye saolsun abi iki adımlık yol uzaklıgına kadar getirdi
    bence ikinci el kısmından alın hemuygun hem ucuza gelir

benhttp://forum.donanimhaber.com/store.asp?mem=496991 bu dükkandan aldım bence sizde bakın en iyi fiyatı ikinci elde burda gördüm ve aldım

ürün ikinci el kısmında ama SIFIR her içeriğide cıkıyor içinden herşeyi tam tertemiz kutusuna kadar pırıl pırıl getirdi

burda haf X 350 TL. Sıfır ve garantili olduğu yazıyor. Burdan alabilirim.

• Dikkat et, o Haf-x değil, Haf-932. Senin istediğin kasa Haf-942 kardeşim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.