Şimdi Ara

Cooler Master Kasalarda İndirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.229
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cooler Master kasalarda fiyatlar uygun.

• MASTERCASE H500 ARGB fiyatı iyiymiş şeytan dürtmüyor değil

• TR'de sadece ürün satan bir marka, hiçbir aksesuarı parasıyla dâhi alamazsınız, diyelim ki ön fan garanti bittikten sonra arızalandı, yenisini alamazsınız ya da opsiyonel olarak satılan herhangi bir aksesuarı. Bir CM kullanıcısı olarak bir daha tercih edeceğim bir marka değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH | equ* kullanıcısına yanıt

Tavsiye etmem hocam, o fiyata çıktıktan sonra Phanteks P500A Mesh kasa alabilirsiniz. RGB istediğiniz yoksa tabiki.

• DH | equ* kullanıcısına yanıt

60 litrelik kasayı ne yapacaksın gereksiz yer kaplıyor

bunun 8 - 10 kat küçük olan kasalar her zaman daha iyi

• bjkyener kullanıcısına yanıt
    8-10 kat kucuk kasa ne hocam baklava kutusu mu ?

Herkes istedigi sekilde arastirmasini yaparak zevkine gore alabilir. Hem satisi olmasa uretim yapmazlar. Yuzlerce pazarlamacilari ile piyasayi arastirarak urun cikariyorlar sonucta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 9 Ocak 2022; 17:24:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyiki geçen aylarda 4000X + CX750F kasayı 999 TL ye almışım şu piyasanın haline bak  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt

Büyük kasaların vizyonu bitti örnek bugün 3000 tl ye aldığın kasayı yarın satmaya kalk 1000-1500 tl ye zor satarsın

SFX ve ATX PSU Destekli Mini Sistemler 2020 (5 - 25 Litre)

https://forum.donanimhaber.com/sfx-ve-atx-psu-destekli-mini-sistemler-2020-5-25-litre--146624170

• RTX3080Ti kullanıcısına yanıt

Ben de aynı kasayı aldım ucuza kullanıyorum fakat o zamanın bin lirası şimdinin iki bin lirasıyla eş değer hocam hatta daha bile değerliydi. Ucuza aldık diye sevinmenin bir mantığı yok ne yazık ki

• -dehşet- kullanıcısına yanıt

CM olmazsa farklı fan kullanın, ben öyle yapıyorum.

CM 690 II kasayı 14 yıldır kullanıyorum, sağlamlıkta üstüne yok. Şuan üzerinde 8 fan var.

• 20 yıldır 300 bilgisayarlık bilgi işlem sorumlusuyum, fanlarını vasat, psularını sesli bulsam da kasa söz konusuysa, başımı hiç ağrıtmayan marka, Coolermaster oldu. Thermaltake, Corsair gibi markalar, değişik tasarımlarla bazı ihtiyaçlara cevap verebilseler de Coolermaster gibi profesyonel kullanım için yeterli kusursuzluğa ve sağlamlığa sahip değiller.

• HYÇ kullanıcısına yanıt

Ben aldığım zamana göre değerlendiriyorum. Ben aldığım zaman 3 fanlı boş kasası bile 900-1000 TL idi. Ben 4 fanlı + PSU lu şekilde 999 a aldım PSU yu okutunca 4x fanla beraber kasa 450 TL ye geldi.

• Her zaman olan dandik fiyatlandırmalardan biriydi boş kasa fiyatı, tercih edilmiyordu zaten. İçine koydukları psu da ultra kaliteli değil fakat kasayı alınabilir kıldı. Benim demek istediğim fiyatlandırmayla alakalı. Bu kasayı bin küsur lirayken almayıp dolar alsaydım şimdi hem kasa hem de elimde nakit olurdu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.