Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satıldı! Cooler Master MasterLiquid Lite 240MM Sıvı Soğutucu Satın Al 21 Şubat 2024 00:00 1 1 Satıldı! Cooler Master MasterLiquid Lite 240MM Sıvı Soğutucu Yeni sıvı soğutucu aldığım için satıyorum 7600X işlemcide kullandım herhangi bir sorunu yok soğutma konusunda isteyen arkadaşlara test videoları atarım.Kutu, Fatura ve Garanti yok. Fatura isteyen olur ise Vatan bilgisayarda halen duruyor ise alırım.Şu modeldir, Sadece AM4/AM5 desteklemektedir, Kutu ile beraber diğer soketleri maalesef ki kaybettim. Fiyatı elimden geldiğince uygun tuttum yine de fiyatta yardımcı olurum.akakce.comCooler Master MasterLiquid Lite 240 MLW-D24M-A20PW-R1 Sıvı Soğutma CPU Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-cooler-master-masterliquid-lite-240-mlw-d24m-a20pw-r1-sivi-sogutma-cpu-sogutucu-fiyati,304463360.htmlLink görsel amaçlıdır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Mersin Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sıfır, Gainward RTX4070 SUPER Panter OC 12GB 25.000TL. [SATILDI] SATILDI, Intel Arc B580 12GB Ekran kartı [SATILDI] Sıfır, COLORFUL BATTLE-AX B760-M-K V20 DDR5 6800MHz DP/HD Anakart [SATILDI] Satılık, 50TL Migros Dijital Çek 35TL.