Şimdi Ara

Cooler Master Nano Elmas Mı ? Noctua H1'mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: meraklıoyuncu Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangisi arkadaşlar ? Uzun vadede noctua suya çekiyor muş ?

• Yuharı....
  • "Suya çekiyormuş" ne demek yahu?

NT-H1 en kaliteli macunlardan biridir. Cooler Master'ın bendeki marka imajı pek iyi değildir. Bu nedenle Noctua macun varken, CM macun tercih etmem. Zaten testlerde NT-H1 en iyi performansı gösteriyor:

Test1: (CM & NOCTUA)
    https://forum.donanimhaber.com/cooler-master-mastergel-maker-ve-mastergel-pro-incelemesi-yine-yeniden--127908686?

Test2:
    https://forum.donanimhaber.com/en-iyi-8-termal-macun-kapisiyor-kullanici-incelemesi--75402332

• ehhalil kullanıcısına yanıt
    Hocam forumda bir kaç konu gördüm aşırı sıcakta noctua buharlaşıyormuş aradan 2 ay geçmeden.

Cooler Master daha iyi olduğu söyleniyor bu nedenden dolayı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ara NT-H1'in sahtesi dolaşıyordu piyasada (Çin işi). Olumsuz görüş yazan arkadaşlar farkında olmadan sahtesini alıp kullanmış olabilirler diye düşünüyorum. (aliexpress'de falan bir sürü dükkanda ucuz yollu satılıyordu. Şimdi tekrar baktım, göremedim. Sahte ürünler buhar olmuş sanırım )

NT-H1, 10 yılı aşkın bir süredir piyasada ve Noctua yeni bir macun üretme ihtiyacı duymadı. Sizin okuduğunuz türde yorumlar genele yaygın şekilde görülseydi, 10 yıl içinde mutlaka ciddi şekilde bu işin kokusu çıkardı ve Noctua, NT-H1'i kaldırıp NT-H2 gibi bir şey çıkarmak durumunda kalırdı bence.
    https://forum.donanimhaber.com/noctua-nt-h1-termal-macun-edit-hic-de-iyi-degil--124396848

Bahsettiğim konu...

Valla bilemedim.

• Bir önceki mesajı yazmadan önce, google'dan aratıp o konuyu bulmuştum zaten

Bilemeyecek bir şey yok. İkisi arasında kaldığınız iki macun da iyi. Genel anlamda Cooler Master markasına pek sıcak bakmadığımdan benim için ilk tercih olmaz ancak MasterGel Maker Nano kağıt üstünde iyi görünüyor, testte de iyi bir sonuç almış (NT-H1'den sadece 1 derece geride kalmış). İçinizden hangisi geliyorsa onu alın. İkisi de pişman etmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • collermaster nano elmas olan en iyisi nh1 sıvı oldugu için tavsiye etmiyorum mx4 gibi aynı collermaster nano kesinlikle fark yaratiyor.
    He nh 15 kutusundan çıkan da Çin işi sahtedir nh1 su gibi oluyor 1_2 hafta içinde mx4 de oyle

• xcaka28 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım ben piyasada sahte ürünler olabileceğine yönelik genel bir ifade kullandım. Sizin ya da herhangi bir kişinin elindeki macuna yönelik bir şey yazmadım. Olasılıklar çerçevesinde bir yorum yaptım. Bu tarzda yazmanıza hiç gerek yok. Kendi tecrübenizi güzelce aktarabilirsiniz.
    ( "nh 15" dediğiniz şey NH-D15 sanırım )
  • Cooler master mastergel maker kullanıyorum. Nano dediğin budur büyük ihtimalle. Noctua da kullandim bundan önce. Noctuanin suya çektiği gerçek. Ben kullandığım zmaan ayda 1 degistirmek zorunda kalıyordum. Ilk bas sürüyorsun gayet güzel islemci yükte 60 derece sonraki ay 75 dereceye fırlıyor. Mastergel maker alali 2 ay oldu daha 1 sefer uyguladım. Yük altında 62-63 derece veriyor. Ama 2 ay oldu daha hiç ziplamadi noctua gibi. Zaten noctuanin kıvamında da meymelet yoktu. Cok akışkan surerken elektrik iletir mi diye düşünmedim değil. Uzun oldu ama tecrübelerimi paylasayim dedim. Ben bu şırınga bitince Kryonaut alcam sen de deneyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanSüperKahraman -- 4 Ocak 2019; 12:55:13 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Coolermaster mastergel pro kullanıyorum ve güzel macun. 3 ay oldu etkisini yitirmedi. Nano daha iyidir elbet. Zaten yorumlar da bu yönde.
    Konu sahibi ne yaptı yazarsa güzel olur, bilgileniriz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajımın linkini yapıştırıyorum, en sonuna kadar okuyun bugün yeni yazı da yazdım.

https://forum.donanimhaber.com/noctua-nt-h1-termal-macun-edit-hic-de-iyi-degil--124396848-2#144498690

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.