Şimdi Ara

Cooler Master NR200- NR200p Aranan Kan Bulundu Mini-İtx

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
3
Favori
1.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Selam Herkeze Gerek Ülkemizde Gerek Globalde Cokca MiniİTX - Matx Versiyon Kasalar bulunmakta Zorlanıyorduk Şahsen ben öle düşünüyorum coolermaster bu işe el atmış
    çünkü coolermaster itopya olsun vatan olsun 3.parti firmalar olsun coksa satıyor bu yüzden stock sıkıntısı olmaz diye düşünüyorum buyrun ürünler burda mevcut.

İnceleme
    Optimum Techyoutube
    Cooler Master NR200 Review - They Listened!
    https://www.youtube.com/watch?v=8k1B2tai1yg

İnceleme
    Techtestersyoutube
    Good and Affordable - Cooler Master NR200 & NR200P Review
    https://www.youtube.com/watch?v=Boh1uxgcp_8

Cooler Master NR200- NR200p Aranan Kan Bulundu Mini-İtx Cooler Master NR200- NR200p Aranan Kan Bulundu Mini-İtx Cooler Master NR200- NR200p Aranan Kan Bulundu Mini-İtx Cooler Master NR200- NR200p Aranan Kan Bulundu Mini-İtx

MODEL NUMARASI                               MCB-NR200-KNNN-S00, MCB-NR200-WNNN-S00
    DİZİ                               MasterBox Serisi
    BOYUT                               Mini ITX
    MEVCUT RENKLER)                               Siyah beyaz
    MALZEMELER                               SECC, Çelik, Plastik
    BOYUTLAR (U X G X Y)                               376 x 185 x 292 mm dahil Çıkıntılar, 360 x 185 x 274mm hariç. çıkıntıları
    HACİM (HARİÇ ÇIKINTILAR)                               18.25L
    ANAKART DESTEĞİ                               Mini DTX, Mini ITX, Maks. boyut: 244 x 226mm
    GENİŞLEME YUVALARI                                              3
    5.25 "SÜRÜCÜ YUVALARI                                        0
    3,5 "SÜRÜCÜ YUVALARI                                        1 (Maks. 2)
    2,5 "/ 3,5" SÜRÜCÜ YUVALARI (BİRLEŞİK)                       1
    2,5 "SÜRÜCÜ YUVALARI                                          2 (Maks. 3)
    G / Ç PANELİ                                      2x USB 3.2 Gen 1 Tip-A, 1x 3.5mm Kulaklık Jakı (Ses + Mikrofon)
    ÖNCEDEN KURULMUŞ FANLAR - ÜST                                1x 120mm 1800RPM PWM (Orak Akış)
    ÖNCEDEN TAKILMIŞ FANLAR - ÖN                                 N / A
    ÖNCEDEN TAKILMIŞ FANLAR - ARKA                          1x 92mm 2300 RPM PWM (Orak Akış)
    ÖNCEDEN TAKILMIŞ FANLAR - ALT                        N / A
    FAN DESTEĞİ - ÜST                                2x 120mm
    FAN DESTEĞİ - ARKA                                1x 92mm
    FAN DESTEĞİ - ALT                                          2x 120mm (2,5 PCI yuvasından daha geniş GPU'lar için önerilen ince fanlar)
    FAN DESTEĞİ - YAN                                     2x 120 / 140mm
    RADYATÖR DESTEĞİ - ÜST                                      N / A
    RADYATÖR DESTEĞİ - ARKA                                  92mm (dikey GPU kurulumuyla uyumlu değil)
    RADYATÖR DESTEĞİ - ALT                                     120mm, 140mm, (yalnızca tek yuvalı su soğutmalı GPU'lar veya dikey olarak monte edilmiş GPU'lar için önerilir)
    RADYATÖR DESTEĞİ - YAN                                    120mm, 140mm, 240mm, 280mm, (dikey GPU kurulumuyla uyumlu değildir)
    AÇIKLIK - CPU SOĞUTUCU                                     155mm, 76mm (GPU dikey konumda)
    AÇIKLIK - PSU                                              130mm
    AÇIKLIK - GFX                                            L: 330mm (güç konnektörü dahil), H: 156mm (güç konnektörü dahil), W: 60mm (üçlü yuva)
    TOZ FİLTRELERİ                                           Üst, Alt, Sol taraf, Sağ taraf
    GÜÇ KAYNAĞI DESTEĞ                                            SFX, SFX-L
    GARANTİ                                                    2 yıl
    EAN KODU                                                    4719512106747 (MCB-NR200-KNNN-S00), 4719512106754 (MCB-NR200-WNNN-S00)
    UPC KODU                                                 884102079054 (MCB-NR200-KNNN-S00), 884102079061 (MCB-NR200-WNNN-S00)
    AĞIRLIK                                                4,6 kg / 10,1 lbs

• Ncase M1 gibi kasalara iyi bir alternatif. Ben incelemesini beğendim şahsen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brokengineer

Ncase M1 gibi kasalara iyi bir alternatif. Ben incelemesini beğendim şahsen.
    bulabiliyosan tr sınırları içinde :d bencede guzel cok guzel bi kasa :d
  • Sff demek için biraz büyük. Onun dışında güzele benziyor. LianLi TU150 ve Inwin A1 Plus klasmanında bir kasa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cooler Master yetkilisinin açıklamasına göre bu kasa Türkiye'ye gelmeyecek. Sayfa şuan açılmıyor daha sonra kontrol edebilirsiniz https://www.technopat.net/sosyal/konu/cooler-master-nr200-kasa-oen-siparise-acilmis.976701/
  • @Coolermaster_Türkiye Diyeceğim şeyi yanlış anlamayında kasa on numara kasa ne demek tr bu kasa gelmicek daha guzeli gelicek eger daha guzelinden kastınız önündede 120lık fan takılan modeli geliyosa super gelmiyosa bunu planlıyan üst düzey ıq yuksek arkadaş kımse bu yazıyı ona gostere bilirsin cidden sinirlendim gece gece on numara 5 yıldız mını ıtx kasa hep dan case shost tarzı bişiler beklerken cooler master böle bişi yapmıs cevaba bak

Bu Ürün Türkiye'ye gelmicek Daha Güzeli Gelicek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SecondSister -- 15 Temmuz 2020; 1:14:17 >
  • aklımda direkt inwin A1 plus gelmişti bu kasayı görünce. sg13 dışında doğru dürüst gerçek bir itx kasa yok ülkede.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder.t

aklımda direkt inwin A1 plus gelmişti bu kasayı görünce. sg13 dışında doğru dürüst gerçek bir itx kasa yok ülkede.
    siteye girdim klavyelere bakmak için karsıma cıktı aha dedim ya coolermaster şeytanın bacagını kırıcak :d ama gelgörki kuru gürültü
  • amazon amerika siparişleri kargoya vermeye başlamış. var mı konuyla ilgili cooler master Türkiye’ye ulaşabilen?

• cooler master Türkiye ekibine ulaşmak, jimmy sha’ya ulaşmaktan daha zor. alt tarafı dünyanın her yerinde satışta olan nr200p gelecek mi diye soruyoruz, ona cevap bile vermiyorlar. sanarsınız rtx 3090 görsellerini sızdır dedik.

• Türkiyede Mini Itx adam gibi kasa olmadığını görünce üretmeye karar verdim. NR200'e benzeyecek fakat üste 240lık radyatör olacak bir kasa yapmayı düşünüyorum. Yer izmir. Takipte kalın. Almak isteyenler bana ulaşsınlar çünkü 1 numune üreteceğim. İsteyen olursa siparişi erken versinki aliexpressten usb'si power reset tuşu ve kablosu 2 ayda geleceği için 2 ay minimum alması ileriye atacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omara

cooler master Türkiye ekibine ulaşmak, jimmy sha’ya ulaşmaktan daha zor. alt tarafı dünyanın her yerinde satışta olan nr200p gelecek mi diye soruyoruz, ona cevap bile vermiyorlar. sanarsınız rtx 3090 görsellerini sızdır dedik.

Koca dünya markaları bizim ülkeye girince bakkal gibi yönetiliyor örnek Asus. Tüccar bir müdür anasını ağlatıyor zaten tüm marka algısını anında batıran tipler. Tanıştım adamla saf bir tüccar. Adam kendi çağrı merkezi, kendi servisini zora girince bizle alakası yoka getirdi aradığın Asus müşteri hizmetleri dışardan aldığımız hizmet dedikleri şeyler bizi bağlamaz, Asus tabelalı servisleri yine sadece teknik servis veren ayrı farklı firma gibi kendi ile içerde 5 kişi kısıklıdaki daire sadece Asus Türkiye'ye getirdi. Dünyadaki en büyük PC markası düşünün ülkedeki halini. Cooler Master'i düşünemiyorum bile yoldan geçen tiplerlerdir mini itx kasa varmı diye arasan o ne pc kasası mı derler sana adım gibi eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 312 . -- 26 Aralık 2020; 2:43:30 >

• action9mm A kullanıcısına yanıt

Varmı hocam bir gelişme kasa çalışmalarında :)

• Arkadaşlar bu ürün Tr stokları geliyor ve satılıyor zaten hali hazırda. Şuan stokları tükenmiş durumda olsa dahi şubat gibi tekrar ülke stoklarına girecek

• efemelih kullanıcısına yanıt

Hocam Şubat ayı stok bilgisi somut mu? Ben 2-3 aydır satıldığını hiç görmedim/denk gelmedim. Listeleyen firmalara da sordum. Gelmesi noktasında pek ümitli konuşmadılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 6 Ocak 2021; 9:17:50 >
  • Cooler Master NR200- NR200p Aranan Kan Bulundu Mini-İtx
    Cooler Master NR200- NR200p Aranan Kan Bulundu Mini-İtx

Muadilleri Razer mini ITX ve Cooler Master NR200p.

Ebatlar 22, 5x35x30 (e X b X y).

Anakart desteği: Mini ITX / mini dtx.

Ekran kartı desteği: 3 Slot / Önde standart fan ile 30, 5cm / Önde Slim fan ile 31, 5cm / Slim fanlar kapak arkası takılırsa 33cm.

Radyatör desteği: Üst 240mm (PSU genişliğinden sonra(64mm) başladığı için RAM çakma sorunsuz) / arka 120mm.

PSU desteği: SFX.

Depolama desteği: 2xSata SSD(veya laptop HDD).

Fan desteği: Ön 2x120mm / Üst 2x120mm / Arka 1x120mm.

I/O: 2xUSB3.1 Type-A / 1xUSB3.1 Type-C / 1xHD Audio ses girişi / 1X Mic girişi.

Filtre desteği: Alt, Üst ve Ön mesh magnet / PSU hava alma bölümü mesh.

Muadillere göre artıları;

1. Dünyada hiçbir ITX kasada olmayan donanımda RGB'den feragat etmeden sistem görseli sağlaması.

2. Önde çift fan hava girişi ile Max serinlik sağlaması. (NR200p de yok / Razer mini ITX'te tek).

3. 2cm kablo saklama kanalı.

Muadillerin ekstra eksileri;

Razer Mini ITX,

1. Anakart arka paneli hatalı açılmıştır. Anakart montajından sonra sıvı soğutma takılmasına uygun değildir ve anakart arka M.2 SSD yuvasına pasif soğutma takılmasını da engeller.

2. PSU yatık takıldığı için ısıyı kasa içine verir.

3. PSU yatık takıldığı ve USB devre bölümü yüzünden sadece ön alta tek fan takılabilir.

4. PSU yatık olduğundan üste takılan radyatör fanının birinin hava akışını olumsuz yönde etkiler.

5. PSU güç kablo bağlantısı kasa önüne denk geldiğinde kablo olumsuz derece bükülerek montelendiğinden uygun değil.

6. Beyaz seçeneği yok.

Cooler Master NR200p,

1. Önden soğuk hava girişi için fan desteği yok.

2. Arkadan sıcak hava tahliyesi için fan desteği yok.

3. Sadece alta sıvı soğutma desteği var ve onun içinde ekran kartı dik takılmak zorunda.

4. Kablo saklama kanalı yok.

Kendi tasarımımdır. 2 adet yaptım. 0,60 ve 0,80 Dkp sac, lazer kesim, abkant büküm, fırın boya ile üretilmişlerdir. M3 ve M3 somun perçin ile birleştirmesi yapıldı. M3 ve 6-#32 delikleri el kılavuzu ile açtım. Kapaklar pleski lazer kesim. Civatalar, somunlar, mesh filitreler, USB devresi AliExpress'ten temin edildi. 1 adedini satmaya karar verdim. İlgilenen olursa elden teslim edebilirim Yer izmir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi action9mm -- 2 Temmuz 2021; 20:0:10 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.