Şimdi Ara

COOLER MASTER SEİDON 120 V2 Bu değerler normal mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni Cooler Master Seidon 120 v2 aldım prime95 te stress teste soktum sonuçlar böyle.Bana fazla geldi, bunun kaynağı olarakta benim aklıma ilk Termal Macun ve Fanlar geldi sizinde bir fikrinizi almak istedim.

(üzerinde kutudan çıkan stock macun bulunuyor)

Sistemim:

intel core i5 4430 3.0 GHZ Haswell İşlemci
    12 GB Gskill Ram
    Asus GTX 550 TI 192 bit Ekran Kartı
    Xigmatek Asgard 381 Pure Black Edition Kasa
    Gigabyte Z87-HD3 Anakart

COOLER MASTER SEİDON 120 V2 Bu değerler normal mi ? COOLER MASTER SEİDON 120 V2 Bu değerler normal mi ?

• bence normal. v2 eskisi kadar iyi degil. daha iyi macun, havalandirmasi iyi kasa, cok dikkatli montaj ve daha kaliteli fan ile biraz daha duser ama oyle olduktan sonra stock sogutucu da is gorur. kaldi ki bostaki sicaklik montajda sikinti olmadigini gosteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi positroN -- 28 Ocak 2016; 16:20:33 >
  • Prime95 te full zorlayınca çıktı zaten onun haricinde oyunda falan 40-45 arası geziyor. Noctua NT-H1 alıcam onunla 3-5 derece daha düşüş bekliyorum, fanları elimde olan fanlarla değiştiricem push pull olarak toplam 160 cfm civarı hava akışı olucak o zaman heralde iyice düşer sıcaklıkları
  • islemci k degil ama anakart z serisi. voltaj dusurmek de cozum fakat zaten oyunda 40-45 dereceymis. gayet iyi.
  • pckoloji41 kullanıcısına yanıt
    hocam bi işi bitirince sonucuda yazarsanız....
  • Tamam hocam fanları ve macunu değiştirdikten sonra yazarım sonucu buraya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En sonki işlemlerle sıcaklık 60'a kadar düştü. Daha da yükseldiğini görmedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Normal değerlerin.
    Zaten çoğu Haswell'de ısınma sorunu var.
  • Ben de V2 120v var hocam. 6600k ile bir saat %100 stres testinde en fazla 60 oluyor.

• Cr10ns35 kullanıcısına yanıt
    O zaman dedikleri gibi bizim değerler normal hocam şu an bende en fazla 60 gördüm boşta 30-33 derece civarı
    Aynen hocam 40 derece falan için yükte custom soğutmalar gerekli. Sıcaklık değerleri iyi yani.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.