Bildirim
Cooler Master Seidon 120V İncelemesi [Fiyat Performans Kralı] (17. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: The Benefit
quote:
Orijinalden alıntı: HoneyBagdeR2
quote:
Orijinalden alıntı: buraoca2
Hocam öyle demeyin, Noctua D14 4 yıllık kullanım sonucunda benim Gigabyte P67A-UD4 anakartımı eğdi amaGerçekten hiçte şehir efsanesi değil
bende 2yıldan fazla D-14 kullandım.hatta yaz aylarında 3 fan ile kullandım ama dediğiniz gibi bi eğilme söz konusu değil.
Hidroelektirik santrali gibi görünüyor, maşallah.
Bayağı orijinal gözüküyor
-
quote:
quote:
Hocam öyle demeyin, Noctua D14 4 yıllık kullanım sonucunda benim Gigabyte P67A-UD4 anakartımı eğdi amaGerçekten hiçte şehir efsanesi değil
bende 2yıldan fazla D-14 kullandım.hatta yaz aylarında 3 fan ile kullandım ama dediğiniz gibi bi eğilme söz konusu değil.
Hocam benim kartta egildi ama, ne yapacagiz simdiBaska sogutucu da kullanmadim o anakart uzerinde, egilmesini gerektiricek baska durumda yok. Sifir olarak aldigimda anakarti, dumduzdu, simsi 8 oldu resmen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
Hocam benim kartta egildi ama, ne yapacagiz simdiBaska sogutucu da kullanmadim o anakart uzerinde, egilmesini gerektiricek baska durumda yok. Sifir olarak aldigimda anakarti, dumduzdu, simsi 8 oldu resmen.
tamamda hocam D-14 ü üreten adamlar bunu düşünmüyomudur acaba"la bu sugutucu anakartı eğmesin" diyerek üretim yapacaklarını sanmam.zira noctua (bana göre) hava soğutmada rakipsizdir.sizdeki sorun tamamen anakart ile alakalı.
Şuan gigabyte g1 sniper a88x kullanıyorum ve sogutucum akasa venom ve anakart hafif eğik.
-
Hocam anakartın ne suçu var Noctua hava soğutmada bana görede rakipsiz. Fakat fizik kuralı denilen bir olayda var. Anakarta oldukça yük bindiriyor, bunu kimse inkar edemez. Sonuçta araç üreticileri de çıkabilecek sorunları bilmiyorlar mı, biliyorlar ama yinede sorun çıkıyor. Sizin dediğiniz olayda buna benzemiş bana göre
-
Allaha şükür benim soğutucu sağlam çıktı i5 4690k ile boşta 29-32 derece arasında. Değerler normal mi ??
-
quote:
Hocam anakartın ne suçu varNoctua hava soğutmada bana görede rakipsiz. Fakat fizik kuralı denilen bir olayda var. Anakarta oldukça yük bindiriyor, bunu kimse inkar edemez. Sonuçta araç üreticileri de çıkabilecek sorunları bilmiyorlar mı, biliyorlar ama yinede sorun çıkıyor. Sizin dediğiniz olayda buna benzemiş bana göre
dediğim gibi 2yıldan fazla D-14 kullandım ve 3 fan ile kullandım ne eğilme nede başka bi sorun olmadı.şuan ki anakartım akasa venom ile hafif eğildiyse sonuç "sorun anakarttadır" oluyor.ayrıca verdiğiniz misal abes olmuş araba ile yekpare sogutucuyu nasıl aynı kefeye koydunuz anlamadım.neyse bu konuda bilir kişi olarak OneTreeHill ustaya danışmak lazım.
-
-
oldukça güzel değerler hocam bende 120v plus modeli var işlemcim i3 2100 core 0 32 derece core 1 27 derece oluyor boştayken -
Merhaba,
30.08.2014 tarihinde 807077 nolu fatura ile Vatan Bilgisayar Tekirdağ Mağazası ndan 120v plus ürününüzde kullanmak ve kasamda renk uyumu sağlamak için Cooler Master Jet Flo 120mm Kırmızı Led fan aldım.Fakat fan aşırı derecede gürültülü çalışıyor.Şimdi 120v plus ürününüzün kendi mavi ledli fanını taktım bu hafta sonu ses gitti.Sorunun fandan kaynaklandığı açık.Bekledim yeni olduğu için geçer diye ama malesef sorun devam ediyor.
120 mm Kırmızı ledli fan için Vatan Bilgisayar ı aradım,getirin servise gönderelim dediler.Benim mağazaya gitmeden ürünü servise gönderme şansım yok mu?Tekirdağa gitmeye hem vaktim yok işimden dolayı hende fan parası kadar yol parası vermek istemiyorum.Ürün birebir değişim olmuyor mu?
Ne gibi bir çözüm öneriniz olacak.Fandan aşırı derecede rahatsızım. -
quote:
Orijinalden alıntı: vollkan59
Merhaba,
30.08.2014 tarihinde 807077 nolu fatura ile Vatan Bilgisayar Tekirdağ Mağazası ndan 120v plus ürününüzde kullanmak ve kasamda renk uyumu sağlamak için Cooler Master Jet Flo 120mm Kırmızı Led fan aldım.Fakat fan aşırı derecede gürültülü çalışıyor.Şimdi 120v plus ürününüzün kendi mavi ledli fanını taktım bu hafta sonu ses gitti.Sorunun fandan kaynaklandığı açık.Bekledim yeni olduğu için geçer diye ama malesef sorun devam ediyor.
120 mm Kırmızı ledli fan için Vatan Bilgisayar ı aradım,getirin servise gönderelim dediler.Benim mağazaya gitmeden ürünü servise gönderme şansım yok mu?Tekirdağa gitmeye hem vaktim yok işimden dolayı hende fan parası kadar yol parası vermek istemiyorum.Ürün birebir değişim olmuyor mu?
Ne gibi bir çözüm öneriniz olacak.Fandan aşırı derecede rahatsızım.
Nasıl bir ses var. Fan 2200 RPM 'ye çıktığı için yüksek devirlerde ses olması normal fakat bu ses hava sirkülasyonu sesi olmalı . Başka anormal bir ses varsa yataklarda sorun olabilir.
-
Evet üstad bilgisayarı açıyorum böyle vırrrrr diye bir ses geliyor.şimdi kendi fanını taktım beni rahatsız eden ses kesildi.Hava sirkülasyonundan değil Cougar fan almıştım onda hava sirkülasyonundan olduğu belliydi.Bu değişik bir ses ve çok gıcık.Ara ara artıp azalıyor. Böyle motorsiklette aragaz verirsinya o şekilde yükselip iniyor ses.
Edit: Yok üstad fana baktım anakarttan 1250 -1400 rpm civarı olması lazım şimdi tam rakam aklımda yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 15 Eylül 2014; 18:01:24 > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cossie
Merhaba. Benim 120V Plus sistemin Jetlo fanı 960-980 devir aralığında rezonansa giriyordu ve kafa ütülüyordu. Bugün söküp tekrar takayım derken radyatördeki vida deliği yalama oldu. Şimdi Elite 130 kasaya tutturamıyorum. Ne yapmamı önerirsiniz? Jetlo fan tek başına hiçbir yere montajlı değilken de 960-980 devir aralığında rezonanslı kafa ütüleyecek şekilde ses çıkarıyor. 980 devir üstü ve 960 devir altı sessiz.
Epey sıkıntılı o konu.Merkezle iletişime geç tavsiyem.Ya da çapı daha büyük ama fan deliklerinden geçecek bir vida bulacaksın.
Aslında fan devri sürekli salınım halindedir. O devirlerde sürekli durması tuhaf. Voltaj sabit versen de %20 pay var sürekli + - -
Benim fan 1300-1400 devir arasında çalışıyor ve seste gayet normal seviyede. Bir tek ben memnunum bu soğutucudan galiba. -
quote:
Orijinalden alıntı: FarFara06
Benim fan 1300-1400 devir arasında çalışıyor ve seste gayet normal seviyede. Bir tek ben memnunum bu soğutucudan galiba.
bende memnunum hocam islemcim bøsta 25 derece en dusuk 23 derece gordum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Kasanizin ici cok guzel. Hangi model bu?
-
@Cossie
JetFlo benim epey begendiğim bir fan fakat 120V Plus gerçek JetFlo değil. POM bearing yerine riffle bearing kullanmışlar. Onun için o fanla ilgili net yorum yapamıyorum fakat fanda sorunlu olabilir. DeadSilence radyatör için uygun olmaz.
@Sheldon-Cooper
AeroCool Strike-X ST -
Tesekkurler. haf 912`den sonra full tower kasaya gecmeye gerek var mi sizce? Sagina soluna ekstra fan takmaktan baska bir sey yapmayi dusunmuyorum simdilik.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X