Şimdi Ara

Cooler Master Seidon 120V İncelemesi [Fiyat Performans Kralı] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
5
Favori
39.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar kusura bakmayın ben hala intel stok fan kullanıyorumda i72600 var bende seidon 120v plus gördüm sıvı soğutmada almak istiyodum bunun sıvısını değiştirecekmiyiz acaba belli bi süre sonra

yada benim gibi fazla anlamayanlara önerirmisiniz. Teşekkürler
  • hayır değiştirmiyorsun
  • iyi günler,
    i7 4790k almayı düşünüyorum sizce 120v plus karşılayabilir mi bu işlemciyi ve kasa olarak da Cooler Master haf 912 plus almayı düşünüyorum eğer 120v plus ı alırsam fan nereden hava almalı ?
  • hocam zaten ben oc yapmıyacağım bi turboyla 4.4 e çıkartırım kalır 120v plus i önerir misin yada noctua u12s/u14s. Noctua yı epey bi önerdiler
  • Arkadaşlar 120v plus modelini edindim bugün. Pompadan hafif bir cızırtı geliyor. Normal mi bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Benefit

Arkadaşlar 120v plus modelini edindim bugün. Pompadan hafif bir cızırtı geliyor. Normal mi bu?

Normal bir durum.Hazır sıvı soğutma kitlerindeki tüm pompalarda bir miktar ses olur ama 120V pompası daha güçlü olduğu için bu ses diğerlerinden biraz daha fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneTreeHill

quote:

Orijinalden alıntı: The Benefit

Arkadaşlar 120v plus modelini edindim bugün. Pompadan hafif bir cızırtı geliyor. Normal mi bu?

Normal bir durum.Hazır sıvı soğutma kitlerindeki tüm pompalarda bir miktar ses olur ama 120V pompası daha güçlü olduğu için bu ses diğerlerinden biraz daha fazla.

Teşekkür ederim cevabınız için. Bugün bayağı endişelendim. İçime su serptiniz.
  • Cossie C kullanıcısına yanıt
    Pompa benim anakartta pwr fan kısmına bağlı. Bios'a girdiğimde de bunun ayarını bulamadım. Cpu fan hız ayarı vardı bir tek gördüğüm. Bunun dışında, forumda okuduğum yazılarda pompanın hızının düşürülmesinin uzun vadede zararlı olduğuna dair yazılar okudum. O suretle daha fazla kurcalamadım. Stok Amd fanından geçtiğim için ona göre rahatsız edici bir ses olmuyor zaten. Benim merak ettiğim ürünün sorunlu olup olmadığı idi ki arkadaş sağolsun bu konuda bilgilendirdi beni.
  • Coolermaster_Türkiye kullanıcısına yanıt
    Selam,
    24.05.2014 tarihinde Vatan bilgisayar Tekirdağ mağazasından Cooler Master Seidon 120v Plus ürününü almak üzere sipariş verdim.Ürün çarşamba günü mağazaya gelecek ve gidip alacağım.

Ürününüzün üzerinde takılı gelen Jet Flo fanın rengi nedir? Ben resimlerde hep mavi görüyorum,onun için sordum.Benim istediğim renk kırmızı böyle bir opsiyonumuz var mı? Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 25 Ağustos 2014; 13:15:44 >
  • Bende ki 120V'nin sorunlarının ardı arkası kesilmiyor 2 ay olmadı önce blademaster fan rulmandan ses yapmaya başladı fan zor dönüyor döndüğü zamanda bilyelerden ses geliyor bende hem uygun fiyatlı hemde sessiz olduğu için bu fandan aldım

http://www.zalman.com/global/product/Product_Read.php?Idx=850

Ancak tam düzeldi derken bu seferde pompadan ses gelmeye başladı bed ford kamyonlar gibi tekliye tekliye çalışıyor sanki tır tır diye ama herzaman yapmıyor sıvı soğutmalardan yana yüzüm gülmedi corsair H60i ile başladığım maceraya cm ile devam ediyorum oda sıkıntılıydı bakalım nereye kadar gidecek.

• ses geliyosa gönderin garantiye gitsin
  • kingarthasilker kullanıcısına yanıt
    Herzaman yapmıyor hocam sorunda orada şimdi göndersem birşeyi yok deyip geri dönecek o yüzden iyice bozulmasını bekliyorum zaten değişim olursa dahada kullanmayı düşünmüyorum kafamda bu ürün var

http://www.hepsiburada.com/liste/silverstone-ar01-12cm-beyaz-fanli-intel-ve-amd-islemci-sogutucusu-sst-ar01/productDetails.aspx?productId=bd304016&categoryId=1125
  • Bende alalı bir hafta oluyor Seidon 120V Plus bende şöyle bir sorun çıktı. Pompa hemen devreye girmiyor, üzerindeki ışık yanıyor ama devreye girmiyor. Ondan dolayı işlemci sıcaklığı artıyor fan yüksek hızda dönüyor. Bazen açıldıktan 2 dk sonra devreye giriyor ve faln ve ısı azalıyor, ama bazen olmuyor ve PC kapatıp tekrar açmam gerekiyor onuda her ilk yaptığımda bazen oluyor bir kaç kez tekrarlamam gerekiyor.
  • azaell kullanıcısına yanıt
    Biostan pompanın takılı olduğu fan soketinin ayarını normal yada turbo moda alın silent moddaysa ısınmadan devreye girmiyor bazı anakartlarda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bios a takılı değildi direk güç kaynağından alıyordum gücü sonra denemek için bios a taktığımda yine aynısı oldu. CPU 80C ye kadar çıkıyor fan son hızda dönüyor ama bir şey olduğu yok o sırada PC den fan hızlarına bakıyorum yaklaşık 2 dk sonra bir anda pompanın devir hızı gözükyüror be CPU soğuyor ama bios a bağladığımdan dolayı PSU dan direk güç aldığındada aynısı oluyor.
  • azaell kullanıcısına yanıt
    Garantiye yollayın gitsin 120V'lerin çoğunda pompa sorunu var sanırım bende ki de bed ford kamyon gibi tır tır çalışıyor sıvı soğutma işine girdiğime pişman oldum valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE

Bende ki 120V'nin sorunlarının ardı arkası kesilmiyor 2 ay olmadı önce blademaster fan rulmandan ses yapmaya başladı fan zor dönüyor döndüğü zamanda bilyelerden ses geliyor bende hem uygun fiyatlı hemde sessiz olduğu için bu fandan aldım

http://www.zalman.com/global/product/Product_Read.php?Idx=850

Ancak tam düzeldi derken bu seferde pompadan ses gelmeye başladı bed ford kamyonlar gibi tekliye tekliye çalışıyor sanki tır tır diye ama herzaman yapmıyor sıvı soğutmalardan yana yüzüm gülmedi corsair H60i ile başladığım maceraya cm ile devam ediyorum oda sıkıntılıydı bakalım nereye kadar gidecek.

Epey blade master kullandım ben ama hiç sorun yaşamadım. Pompa 2100 RPM olduğu için sesli çalışır. Bu kapalı devre sıvı soğutmalarda içeride hava kaldığından o hava pompaya gelince ses yapabilir . Ses yapmaya başlayınca kasayı sağa-sola,öne-geriye doğru yatırıp hava boşluğunun yer değiştirmesini sağlayıp bakın ses gidecekmi .

• OneTreeHill kullanıcısına yanıt
    Fanı söktüm elle çevirince bile göbekten ses geliyor neyse ki zalmanı takınca o sorundan da kurtuldum pompa sıvı ısındığı zaman ses çıkarmaya başlıyor soğukken birşey yok
  • Burada yazılanları okuyup gaza geldim bende bir tane aldım.3330MHz lik 2500K işlemciyi yaklaşık %54 overclock ile günlük 5151MHz kullanıyorum.
    Kışa doğru 5200 leri görürüm sanırım.
  • Şu seidon 120v plus için kırmızı ledli sessiz fan önerirmisiniz.(jet floya baktım ama 54 tl.Mavi ledli fanı renk uyumundan dolayı çıkarmayı düşünüyorum...
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.