Şimdi Ara

cooler master v10 mu yoksa d14 mu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drarter -- 12 Mayıs 2011; 21:14:26 >
  • Nasıl halletiğinizi yazın da bari benzeri sorunla karşılaşan olursa istifade edilsin.
    Hemen kaçmak yok öyle

quote:

Orijinalden alıntı: drarter

sorun halledildi teşekkürler
  • biz ne kadar sıksakta v10 ağır oldugunda ve kargoda dik konumda geldiginden anakarta implante edilen metallerin biri digerine göre eğik bunu 4.kez açıp yan yana koyduğumuzda anladık bu tam temas etmesini engelliyormuş bu fark cok az olmasina ragmen isiyi cok farkettiriyormuş açiyı duzeltip tekrar taktığımızda 40 dereceydi yani vidaları sıkmak ise yaramadı ama metallerin acısıni düzeltmek ise yaradı hatta oc yapamamıştım ısı yükselmişti şimdi oc ile 5ghz de 50 lerde
  • İyi, en azından fark etmişsiniz onu.
    Bu arada konu başlığını da sen açmış kadar oldun ha

quote:

biz ne kadar sıksakta v10 ağır oldugunda ve kargoda dik konumda geldiginden anakarta implante edilen metallerin biri digerine göre eğik bunu 4.kez açıp yan yana koyduğumuzda anladık bu tam temas etmesini engelliyormuş bu fark cok az olmasina ragmen isiyi cok farkettiriyormuş açiyı duzeltip tekrar taktığımızda 40 dereceydi yani vidaları sıkmak ise yaramadı ama metallerin acısıni düzeltmek ise yaradı hatta oc yapamamıştım ısı yükselmişti şimdi oc ile 5ghz de 50 lerde
  • Az kalsın bunu gonderip d14 aliyordum sadece burda degil ekrankarti bölümünde anakart bölümünde günlerce yazdım herkes bisey söyledi bios resetleme update neler yapmadık ki artık kovacaklardi beni konunun yeri burası deil diye birçok kisi haklı çıktı sorun donanımdan çıktı ama farkedilmesi zor bir şey di ve iyi sıkma ile alakalı degildi :) sıcaklıkta en doğru bilgiyi bios veriyor zira bütün Windows progrlari en az 10-15 derece az gösteriyor Yada en azından bende öyle oldu (Cool temp, aida64,hwmonitor,cpu-z,Everest ...) şimdi bios gayet makul degerleri gösteriyor
  • Ürün senin elinde olduğu için online olarak sana kimse tam olarak yardım edemezdi zaten.
    Kimin aklına gelecek yeni gelen üründe böyle bir sorun olduğunu ki. Sen ise bizzat gördüğün için ancak sen fark edebilirdin ve etmişsin de. Sevindim.

Ancak bir daha böyle bir sorunun olursa, başkasının konu başlığnının altına değil de yeni bir konu başlığı açarak yaz.
    Diğer başlıklardaki yazılarını da gördüm. Nereye girsem karşıma çıkıyordun be birader

quote:

Az kalsın bunu gonderip d14 aliyordum sadece burda degil ekrankarti bölümünde anakart bölümünde günlerce yazdım herkes bisey söyledi bios resetleme update neler yapmadık ki artık kovacaklardi beni konunun yeri burası deil diye birçok kisi haklı çıktı sorun donanımdan çıktı ama farkedilmesi zor bir şey di ve iyi sıkma ile alakalı degildi :) sıcaklıkta en doğru bilgiyi bios veriyor zira bütün Windows progrlari en az 10-15 derece az gösteriyor Yada en azından bende öyle oldu (Cool temp, aida64,hwmonitor,cpu-z,Everest ...) şimdi bios gayet makul degerleri gösteriyor

• insan moral bozukluğuyla ne yaptığını biliyormu
  • Sonuç olarak v10 icin onyargili davranmiş olsamda vede eksi olarak biraz agir,buyuk boyutlarda olsa bile gerek soğutma kabiliyeti gerekse sessizliği acisindan bence iyi bir sogutucu tabi d14 ile kiyaslama yPamadigim icin sadece
    kullanici yorumlarindan anladigim kadariyla f/p olarak D14 bir adim önde gibi zira D14 neredeyse V10 un yari fiyatinda ısı konusunda hız aşırtmalarda arada fark olsa bile bu anladgm kadarıyla kaale alinacak derecede değil o parayı pertier özellikli bir soğutucuya vermek Aslinda cok fark atmanizi sağlamayacaktir bilgilerinize...
  • V10 denilen soğutucu 100 TL'e satılan venomous x'den daha kötü sonuçlar vermektedir arada 100 TL'den fazla fiyat farkı vardır.
  • D14
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jlozde

Perlit bana saçma geliyor. Bi tarafı soğutmak için diğer taraf ısınıyor. Arka tarafın soğuması için sıcak kısmın daha iyi soğutulması gerekiyor. Direk işlemciyi soğuturum =)

Direk işlemciyi soğutarak oda sıcaklığının altına inebilirmisin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıvan Ç

quote:

Orijinalden alıntı: Jlozde

Perlit bana saçma geliyor. Bi tarafı soğutmak için diğer taraf ısınıyor. Arka tarafın soğuması için sıcak kısmın daha iyi soğutulması gerekiyor. Direk işlemciyi soğuturum =)

Direk işlemciyi soğutarak oda sıcaklığının altına inebilirmisin ?

peltier ile inebiliyormusun? sende varda o değerleri görüyormusun ? bende peltierde var , d 14 da var arada neredeyse fark yok gibi stabil haldeyken 45 derece yükte 55 civarı ki bu değerler oda sıcaklığının çok üzerinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drarter -- 18 Ağustos 2011; 20:48:17 >
  • konuda iyi bilgiler paylaşılmış mesajım bulunsun...
  • Merhaba Arkadaşlar.

Elimde Cooler Master V10 Soğutucu Mevcut, X79 İşlemcilerde kullanabilmek için sanırım aparat gerekiyor. Ben nette bulamadım, bana yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmp16 -- 17 Mart 2012; 9:49:07 >
  • http://www.donanimhaber.com/diger/haberleri/cooler-master'in-dev-sogutucusu-v10-test-edildi,-iste-sonuclar.htm

bir kaç gündür kullanıyorum sadece kendi fanları biraz sesli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altanismet -- 25 Kasım 2012; 21:45:01 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.