Şimdi Ara

cooler master v10 mu yoksa d14 mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar sizce hangisi ? İ7 icin bu arada..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan_10 -- 10 Mayıs 2010; 17:23:45 >

• Ben şahsen D14 alırdım ve alacağımda zaten.Yani D14 diyorum.
  • d14 oda sıcaklıgının 3 derece ustunde tutsun ıslemcıyı hadi gorelşim.

http://www.donanimhaber.com/Cooler_Masterin_dev_sogutucusu_V10_test_edildi_iste_sonuclar-12657.htm

burda d-14 yokama gene olwsada degısen olmaz fennıer var o yeter
    http://www.legitreviews.com/images/reviews/1025/corsair_h50_oc_temps.jpg

para demişken.adam f/p oranını degil performansı soruyo ayrıca 2 slemcı farklı klasmanlarda sogutur ve peltıer kapalıyken bıle gecmıs v10 acıkken dusunemıyorum sorunun sorulması tamam dogru adam sormus da nıye yalnıs cevaplar verıyorsunuz?

• yalnıs cevap veren arkadaslar peltierin ne oldugunu tam bilmiyor diye ss koyuyorum.

cooler master v10 mu yoksa d14 mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj gamer

F/P soruyor frekans_10 ben onu tanıyorum. Bir soğutucuya v10'a o kadar para vermez. Peltier öyle ahım şahım bir şey değil.

Havale ile : 274,12 TL v10 bu kadar TR'De.

Noctua 170TL civarı. 2-3 derece fark için 100TL mi verecek yani. çok saçma.

Aynen bence de çok saçma.
  • CM V8 / V10 satış linki varsa koyabilir misiniz arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melih Vayvalak -- 12 Mayıs 2010; 11:43:49 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MeLihhTripp
    CM V8 / V10 satış linki varsa koyabilir misiniz arkadaşlar?

firebal.net soğutma lga1366 seçersen bulabilirsin. Stok yok gözüyordu sanırım ama firma ile tekrar görüşebilirsin

Hocam sağolasın da stoklarda gözükmüyor malesef, yukarda fiyat belirtince ben de stoklara girdi sandım
    Teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gamepower mı yoksa rampage mi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

F/P soruyor frekans_10 ben onu tanıyorum. Bir soğutucuya v10'a o kadar para vermez. Peltier öyle ahım şahım bir şey değil.

Havale ile : 274,12 TL v10 bu kadar TR'De.

Noctua 170TL civarı. 2-3 derece fark için 100TL mi verecek yani. çok saçma.

140 tl ye satarım v10 u ve urun sıfır adetlı olarak var daha neyı konusuyorsunuz ayrıca frekans_10 kim
  • Frekanslar karıştı hay Allah hiç güleceğim yoktu.Bu arada 140 lira iyi ve uygun fiyat...
  • bu ne muhalefet anlamadım noctua kullandınızmı bilmiyorum kullanıp cok sevmiş gibisiniz ama amator oldugunuz cok belli oluyo ısı emici ile ısı emicili peltieri kıyuaslıyorsunuz 92w 25*25mm lik peltierlerin en kotusu 25 lira eder sadece peltier ler ama.182w peltier ver 35*35 lik lik fiyatını sız dusunun.140 liradan peltieri cıkartınca 80 liraya sadece ısı emici+fanları almıs oluyorsunuzki ısı emici+fanları ıle noctuayı saten peltiersiz eziyo.
  • lutfen konuda tartışma çıksın istemiyorum.. Bu tur kışkırtıcı şeyler yazmaya gerek yok lutfen son yorumunuzu duzeltir misiniz..
  • @frekans280

Hocam v10 için bana satış linki vs yazabilir misiniz
  • yazamam cunkı ılanım yok.toptancısıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: frekans280

yazamam cunkı ılanım yok.toptancısıyım

O halde ben sizinle 5 - 6 gün sonra iletişime geçicem çünkü core92 kullanıyorum fakat 4.0 ghz'ye aşırtmayı düşünüyorum işlemciyi bu yüzden extreme hava soğutmaya ihtiyacım var, v10 veya v8 düşünüyorum bunun için size pm atıcam bilginize. Teşekkürler
  • farzetki 270 tl fiyatı?degip degmemesi sizi alakadar etmez peltierin zevki var.işlemcinizi hiç - degerlerde gordunuzmu? bunu yasamadan bilemezsiniz ve sunu da soyleyim hobi diyorsunuz demi.sadece sogutma işine tüm parasını veren bi ortagım var.eşi ile kavga ettiler bu yuzden adam tum parasını pc sogutmaya verdi hdd ln2 blok bıle vardı server makine kurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frekans280 -- 12 Mayıs 2010; 19:57:35 >
  • Ben v10 aldım bilgisayar ilk açılışta cpu sicaklik hatası verdi tam sklmadgndan sıcaklık 90 gösteriyordu anakarti çıkarıp iyice sıktık artık anakart kırılacak kadar sabitledik bilgisayar açıldı sıcaklık 60 civarı peltier soğutucu icin bu cok fazla ama sorun nerde anlamıyorum işlemci i7 2600k ve oc siz sıcaklığın bu kadar yüksek olmasını anlamamıyorum ne yapmam gerekiyor ne önerirsiniz hep bana denk geliyor bir önceki bilgisayar ikide bir ısinip kapandgndan bu bilgisayarı topladım şeytan diyor kalk d14 siparişi ver
  • D14 varken v10 alırsanız olacağı bu. d14 varken diğer HAVA soğutmalar fısss...
    yok peltiermiş yok bilmem neymiş. Testler ortada yani. d14 kadar sessiz ve güçlü soğutucu yok
  • Perlit bana saçma geliyor. Bi tarafı soğutmak için diğer taraf ısınıyor. Arka tarafın soğuması için sıcak kısmın daha iyi soğutulması gerekiyor. Direk işlemciyi soğuturum =)

• Kardeşim bende de V8 var. OC'siz tam yükte 52-55 derece. İşlemcim i7 950. V8, V10'a göre biraz daha yüksek kalması gerek ısılarının. Başka bir sorun vardır. Yoksa o değerler mümkün değil. En dakdik soğutucu bile alsan o değerleri vermemeli. Sorunu halletmedikçe D14'te alsan birşey değişmez.

quote:

Orijinalden alıntı: drarter

Ben v10 aldım bilgisayar ilk açılışta cpu sicaklik hatası verdi tam sklmadgndan sıcaklık 90 gösteriyordu anakarti çıkarıp iyice sıktık artık anakart kırılacak kadar sabitledik bilgisayar açıldı sıcaklık 60 civarı peltier soğutucu icin bu cok fazla ama sorun nerde anlamıyorum işlemci i7 2600k ve oc siz sıcaklığın bu kadar yüksek olmasını anlamamıyorum ne yapmam gerekiyor ne önerirsiniz hep bana denk geliyor bir önceki bilgisayar ikide bir ısinip kapandgndan bu bilgisayarı topladım şeytan diyor kalk d14 siparişi ver

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.