Şimdi Ara

Coolermaster extreme power plus 460W yeni aldım ama ince bir ses geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar..bugün bir power supply aldım markası coolermaster extreme power 460Wlık
    takıp pc yi açtıktan itibaren mouse hareketlerinde ve pc işlem yaparken çok çok ince bir şekilde mors alfabesine benzeyen bir ses çıkarıyor.zaman zaman kesiliyor ama genellikle mouse hareket esnasında çıkarıyor.yazı yazarken çıkarmıyor.ps2 girişli klavyem..yine çok eski olan ps2 mouse taktığımda çıkarmıyor ama usb mouse taktığımda ses yine başlıyor..ve bazen işlemlerden sonra çok kısık bip diye ses çıkarıyor bir ya da iki kez.seslerin tümü o kadar ince ve kısık ki 1 metre uzaklıktan duyulmuyor.bunun nedeni sizce ne olabilir.gece sessizliğinde sinir bozucu olabiliyor bu ses..cevap için şimdiden teşekkürler...

(sistemim: intel core2 quad Q8300 2.50 ghz 4gb ram,nvidia geforce 9800 gt)

• cevap yazan olmamış ama sorunum şu şekilde çözüldü. sabah teknik servise götürdüm ve içindeki bir zımbırtının hatalı üretildiğini söylediler.götürmeseymişim yanabilirmiş ve değişim için 30 gün bekleyebilirmişim.yanmadan önce götürdüğüm için değiştirdiler.aynı sorunla karşılaşabileceklerin dikkatine olsun..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.