sizce hangisi daha iyi ? önerilerinizi bekliyorum.
nikon. sakın şaşma benden uyarması
nikon l3 çok kötü bi makina kullandım tavsiye etmem ancak doğumgünü resimlerini çekersin...
CASIO Z75 tabiki Bu tarz kıyaslamalar sıkça yapıldı sonuç ortada
Bende L6 sı var, bir halta yaramıyor. Satıp canon s5 almayı düşünüyorum. Kesinlikle L3 ü tavsiye etmem.
Arkadaşım l3 ü kullanmadan nasıl yorum yapıyorsunuz.Hem s5 isteyen birisini tabiki L6 tatmin etmez.Arkadaş anı fotoğrafı çekecem diyorsa L3 f/p olarak uygun bir makinedir.Tek bir kötü özelliği var gece çekimlerinde başarılı değil ama renk kalitesi olarak tatmin edicidir.Ayrıca tek şarjla 500 e yakın fot. çekersiniz. L3 le çekilmiş bir fotoğraf
kesinlikle casio ötekine yaklaşma bile çok yanlış bir karşılaştırma hatta... casio çok çok daha iyidir... araştır zaten sende anlarsın...
quote:
Orjinalden alıntı: harun9992001
Arkadaşım l3 ü kullanmadan nasıl yorum yapıyorsunuz.Hem s5 isteyen birisini tabiki L6 tatmin etmez.Arkadaş anı fotoğrafı çekecem diyorsa L3 f/p olarak uygun bir makinedir.Tek bir kötü özelliği var gece çekimlerinde başarılı değil ama renk kalitesi olarak tatmin edicidir.Ayrıca tek şarjla 500 e yakın fot. çekersiniz. L3 le çekilmiş bir fotoğraf
Fotograftaki renkler çok garip..Renk sıcaklığı neredeyse yok gibi,Manzara fotografları tatmin edici değil anlaşılan..
quote:
Orjinalden alıntı: PyRRhiC
quote:
Orjinalden alıntı: harun9992001
Fotograftaki renkler çok garip..Renk sıcaklığı neredeyse yok gibi,Manzara fotografları tatmin edici değil anlaşılan..
koy bi z75 fotosuda gözümüz gönlümüz açılsın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme