Şimdi Ara

Canon 5D Mark III Mü Yoksa Canon 6D Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Canon 5D Mark III + 24-105 yada Canon 6D + Tamron 24-70 + Canon 17-40 Mı Almalıyım arkadaşlar

bu konuda uzman kişilerden yardımlarını bekliyorum

ilave olarak garanti hususunda ne dersiniz spot mu yoksa ithalatcı garantili mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 42_JeoGenc_42 -- 7 Haziran 2013; 9:33:58 >

• Biraz Önce Canon 5D Mark III sipariş edilmiştir , sorularıma cevap alamadan sipariş verdim
  • Dogru tercih yapmişsiniz hayirli olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun, doğru tercih.
  • Teşekkür Ederim Arkadaşlar
  • Öncelikle hayırlı olsun.
    Uzun süre Sony A200 ardından A350 Kullandıktan sonra kullanmaya başladığım 6D ile yapabildiklerim beni gerçekten çok şaşırttı.
    6000 iso da gren oluşmaması, hız, keskinlik, kullanım kolaylığı ve kablosuz bağlantı ile androit tabanlı telefon veya tabletten makinaya ulaşıp makinanın kumandası gibi kullanabilmek, fotoğraf çekmek ve bunları görüntülemek aktarmakda cabası.
    Kısacası daha önce çevremdekilerin pro seviyesindeki ekipmanlarını kullanmıştım ama beklediğimden daha iyi performansı ile 6D beni pişman etmedi.
  • Hayırlı olsun. Bu sorunuzun cevabı aslında şöyle olabilirdi. Eğer sabahtan akşama kadar fotoğraf çekiyor makineyi elinizden hiç düşürmüyor ve bir bakıma amatörlükten daha ileri bir aşamada kullanıyorsanız Mark 3 almalısınız. Bunları yapmıyorsanız kesinlikle 6D.

Ken Rockwell'in de yazısını okuyun mutlaka 6D'nin yorumuyla ilgili.

Gerçi artık siparişi vermişsiniz. Hayırlı olsun demek düşer bize :) Ben de sizin sorunuzu kendime sormuştum da cevabımı bu şekilde buldum. Bana uyan 6D tabi ki.

Selamlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon EOS 5D Mark 3 önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dwain arkadaşımıza katılıyorum, mark III almak için bu işi tam profesyonel anlamda yapıyor ve para bile kazanıyor olmak gerekir bence. Yoksa 6D yada 5D Mark II ile arasında ciddi farklar yoktur makineyi kullanmayı bilenler için. Makineyi kullanmayı bilmeyen bir kişi için zaten 6D bile yüksek ama gönül vermişse oradan başlaması daha mantıklı...
  • Ben de Mark II ile 6D arasında seçim yapamamıştım. Güncel bir makine olması sebebiyle 6D tercih ettim. Mark III'e zaten param yetmezdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.