bazıları bilir 1 hafta önce bunun +6 sını basmıştım ve ss sini koymuştum dün dayanamadım ve bastımmmmm
quote:Orijinalden alıntı: zzeusHayırlı olsun şu anvil bide bize gülse süper olacak güzel item güle güle kullan
quote:Orijinalden alıntı: ölene_kadar_hiphoptyAlıntıları Göster Hayırlı olsun nice +7 ve +8lere yalnız 'ty' yerine teşekkürler yazarsan türkçemizi daha iyi yansıtcan
quote:Orijinalden alıntı: SunDHayırlı olsun nice +7 ve +8lere yalnız 'ty' yerine teşekkürler yazarsan türkçemizi daha iyi yansıtcanAlıntıları Göster güzel item :)
quote:Orijinalden alıntı: SunDHayırlı olsun nice +7 ve +8lere yalnız 'ty' yerine teşekkürler yazarsan türkçemizi daha iyi yansıtcanAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: neroman5 Hayırlı olsun nice +7 ve +8lere yalnız 'ty' yerine teşekkürler yazarsan türkçemizi daha iyi yansıtcan Teşekkürler canım ... Naroman'cığım ; Böyle man yerine Türkçe kelimeler kullanırsak daha iyi olur. Lütfen Türkçe takma isimler kullanalım (nick değil) takma isim...
quote:Orijinalden alıntı: similesgüzel item :)Alıntıları Göster LİGHTNİNG ERENION OLSA ÇOK SÜPER OLURDU
quote:Orijinalden alıntı: Turistof KolombLİGHTNİNG ERENION OLSA ÇOK SÜPER OLURDUAlıntıları Göster Çok şanslısın
quote:Orijinalden alıntı: Turistof KolombLİGHTNİNG ERENION OLSA ÇOK SÜPER OLURDUAlıntıları Göster tiki item
quote:Orijinalden alıntı: :::SIR_WILLIIMSON:::tiki itemAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: :::SIR_WILLIIMSON::: tiki item bana böle itemler yakışır bu akşam trina ile +8 e denicem
quote:Orijinalden alıntı: Turistof KolombLİGHTNİNG ERENION OLSA ÇOK SÜPER OLURDUAlıntıları Göster Hayırlı olsun...
quote:Orijinalden alıntı: ölene_kadar_hiphopquote:Orjinalden alıntı: :::SIR_WILLIIMSON::: tiki item bana böle itemler yakışır bu akşam trina ile +8 e denicemAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ölene_kadar_hiphop quote:Orjinalden alıntı: :::SIR_WILLIIMSON::: tiki item bana böle itemler yakışır bu akşam trina ile +8 e denicem gaza gelme lem yakarsın bıde bos ver kalsın oyle
quote:Orijinalden alıntı: PawnageFactoRquote:Orjinalden alıntı: ölene_kadar_hiphop quote:Orjinalden alıntı: :::SIR_WILLIIMSON::: tiki item bana böle itemler yakışır bu akşam trina ile +8 e denicem gaza gelme lem yakarsın bıde bos ver kalsın oyleAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: PawnageFactoR quote:Orjinalden alıntı: ölene_kadar_hiphop quote:Orjinalden alıntı: :::SIR_WILLIIMSON::: tiki item bana böle itemler yakışır bu akşam trina ile +8 e denicem gaza gelme lem yakarsın bıde bos ver kalsın oyle gaza gelmeden de basılmıo bea dün clan gaza getirdi bastım
quote:Orijinalden alıntı: ölene_kadar_hiphopquote:Orjinalden alıntı: PawnageFactoR quote:Orjinalden alıntı: ölene_kadar_hiphop quote:Orjinalden alıntı: :::SIR_WILLIIMSON::: tiki item bana böle itemler yakışır bu akşam trina ile +8 e denicem gaza gelme lem yakarsın bıde bos ver kalsın oyle gaza gelmeden de basılmıo bea dün clan gaza getirdi bastım Alıntıları Göster güzel item bendede bir zmanalar logosta bu vardı:D
quote:Orijinalden alıntı: KINGMAGEMURATgüzel item bendede bir zmanalar logosta bu vardı:DAlıntıları Göster HayırLı oLsun...
quote:Orijinalden alıntı: KINGMAGEMURATgüzel item bendede bir zmanalar logosta bu vardı:DAlıntıları Göster bence +8 deneme
quote:Orijinalden alıntı: KINGMAGEMURATgüzel item bendede bir zmanalar logosta bu vardı:DAlıntıları Göster hayırlı olsun ama bencede basma derim yanar sevincin bırak kursağını dilinde kalır
quote:Orijinalden alıntı: rebez0591hayırlı olsun ama bencede basma derim yanar sevincin bırak kursağını dilinde kalırAlıntıları Göster hayırlı Olsun BAsma Bence
quote:Orijinalden alıntı: V3hayırlı Olsun BAsma BenceAlıntıları Göster nerdensin..O itemi ytl ile alabilirim yakınsan