Şimdi Ara

Warrıor da dex ne işe yarar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkesin dilinde ayrı bi hikaye. Bilirsiniz Lugias, giga gibi warrıor itemleri dex verir. Biri der çar hızlanır. Biri der skil daha seri vurur. Biri der skil failed vermez. Başka biri def artırır der. Bir diğeri skil sekmez der. Bu itemlerin verdiği dex ne işe yarar allah aşkına?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up
  • laf kalabalığı verir bolca :) hurafelerle dolu oyun
  • Warriorda "attack rating" arttırır. Yani vurduğun average damage de artış olur. Mesela 500 - 750 arası vuruyorsan bu 750 ye yakın vurduğun damage de artış olması demek ama çok büyük farklar bekleme tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KatiLLarva

Arkadaşlar herkesin dilinde ayrı bi hikaye. Bilirsiniz Lugias, giga gibi warrıor itemleri dex verir. Biri der çar hızlanır. Biri der skil daha seri vurur. Biri der skil failed vermez. Başka biri def artırır der. Bir diğeri skil sekmez der. Bu itemlerin verdiği dex ne işe yarar allah aşkına?

bak benim bildigim yanlıssa sallama ordan felan istemiyorum ki oyun böyle : wariorda str takarsan U ya bastıgında atak artar ama dex takarsan wariorun sekmesini önlüyor diye biliyorum
  • Hiçbir resmi açıklaması olmayan şehir efsanesi gibi kulaktan kulaga yayılan gereksiz şeyler.Hiç girme bence bu konulara
  • zengin charın varsa ise yarar yoksa bulasmaya degmez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.