Şimdi Ara

ÇOOOOKKK ACİLLL İDDAAA KUPONUUUUU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkeze merhaba , bugünkü 543 İnter - Geona maçına Maç sonucu 1 (inter'e) oynamayı düşünüyorum,
    544 Valencia-Levante maçına da üst biter diye düşündüm ... 120 misli basacağım , tutarsa 249 tl alıcağım ,
    çok büyük bi miktar vermesede benim işimi görebilecek bi miktar bu maçlar hakkında ve kuponum hakkında yardımcı olurmusunuz
    Birazdan yatıracağım acill yardımcı olursanız sevinirim Teşekkürler.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12ugur06 -- 19 Ocak 2012; 18:47:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12ugur06

KARDEŞ DH DA DOLAŞIRKEN GÖRDÜM YARDIM ETMEK İSTEDİM ASLINDA SENİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUM BNCE SAĞLAM KUPON OYNAMIŞSIN BAŞARILAR DİLERİM 120 MİSLİ DÜŞÜNDÜRÜYOR (TEŞEKKÜRLER)

fail
  • ne dersin bu maçlara
  • daha önce yaşanan bir olayı yapmaya çalışmış arkadaş kendince.Ama komik olmamış.
  • güzel maclar inter bugun kolay i galibiyet alir ama Valencia yi bilemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jarmen7

güzel maclar inter bugun kolay i galibiyet alir ama Valencia yi bilemiyorum

Hocam internetten biraz araştırma yaptım genellikle valencia alır demişler , çoğunlukta üst biter demiş ... Ama aralarında geçen lig maçlarında çoğunlukla alt bitmiş ... Valencia kendi sahasında ne yapar bilemiyorum ... Sizce riske değermi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayaakkabı Önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

Orijinalden alıntı: 12ugur06

KARDEŞ DH DA DOLAŞIRKEN GÖRDÜM YARDIM ETMEK İSTEDİM ASLINDA SENİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUM BNCE SAĞLAM KUPON OYNAMIŞSIN BAŞARILAR DİLERİM 120 MİSLİ DÜŞÜNDÜRÜYOR (TEŞEKKÜRLER)

fail

• Theimam Soruya dikkatini çekmedide , hesabın şifresi başka birinde var onun yazdıklarımı seni gerdi ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.