Moblardan düşen çöpleri kırmak çok uzun sürüyor bildiğiniz gibi, bunun kısa bi yolu yok mu ?
malesef yok. bekliceksin
no sitelerde anlatıyorlardı ne çikitini bile unuttum hersey bitti omu kaldı
Malesef yok . . .
Al stall networkten taş ya ne kırcan eziyet. Kırcağınada 1 saat taxi yap al sana parası çıkıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: Aras Topuz
Al stall networkten taş ya ne kırcan eziyet. Kırcağınada 1 saat taxi yap al sana parası çıkıyor.
Alchemy yapamadan sağlam karakter olmuyor.Evet ver parayı al stoneyi ama herzaman hazır stone bulunmuyor.
quote:
Alchemy yapamadan sağlam karakter olmuyor.Evet ver parayı al stoneyi ama herzaman hazır stone bulunmuyor.
ewt tamamen katılıyorm şuan benim serverim apollo da 10D Stamina Stone bulmak çok zordur yani para her kapıyı açmaz biraz emek harcayıp çöplerle Element yapıp elementlerle Stone yapmak lazım .
eğer sbotun varsa açıcaksın stal charı vericeksin o kırıcak en temiz yolu bu
Evet alchemy çok önemli char için. Bunun kısa yolu yok ama kolay yolu sbottan geçiyor ;==))
quote:
Orjinalden alıntı: Nodse
Moblardan düşen çöpleri kırmak çok uzun sürüyor bildiğiniz gibi, bunun kısa bi yolu yok mu ?
Bu kadar üşengeç olmayın yaf, nasıl bir toplumsak hazıra cok cabuk alısıyoruz
quote:
Orjinalden alıntı: aragorn_mc
quote:
Üşengeçlikle ne alakası var onu anlamadım. Gerçekten kırmak uzunr sürüyor ve bayıcı oluyor. Bilmiyorum hayatında kaç tane çöp kırdın...
Eğer kırmak uzun sürüyorsa haftada bir gün belirle (ben pazar gününü belirlemiştim) tüm topladıklarını o gün parçala.Diğer günlerde de 250 olan torbaları depona at.
quote:
Orjinalden alıntı: Aras Topuz
quote:
Orjinalden alıntı: aragorn_mc
quote:
Üşengeçlikle ne alakası var onu anlamadım. Gerçekten kırmak uzunr sürüyor ve bayıcı oluyor. Bilmiyorum hayatında kaç tane çöp kırdın...
Şu zamanda böyle şikayetleri anlayamıyorum. stall charına aktarıp kırdırabilirsin, yoksada açabilirsin zor birşey değil. Ne kadar çöp kırıdıgıma gelince; inanki aklın almaz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme