< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
gerçekçi cevap şu, biri bıçak çekti mi yüzde doksan bıçaklanacaksın bunu kafana koy bir kere. yapacağın şey uygun yerden bıçağı yemek ve karşındakini etkisiz hale getirmek. başta bıçaklanmamaya çalışırsan asıl o zaman mıçarsın.
en iyisi topuklamak. gurur falan boş işler. bağıra bağıra koş awk |
8 tane bıçaklı tinerci etrafımı çevirmişti, hepsini etkisiz hale getirip polise teslim ettim
|
İlk başta kaçıcaksın eğer kaçamıyacağın dar bir sokaksa adamın kolunu kıracak şiddette tekme atıp bıçağı düşürmesini sağlıcaksın.
Kahraman olmamaya çalışmak en iyisi para istiyolarsa ver mal istiyolarsa çıkar saatini ver bu şerefsizlerin kaybetcek birşeyi yok öldükden sonra hiçbirşeyin anlamı yok giderler hapis yatarlar çıktıkdan sonra aynı şekil devam ederler. Daha önce benden 3yaş daha küçük 1hamleyle paketliyeceğim 2hamleyle morga yolluyabilceğim k'rde para verdim çünkü biliyorum bıçağı var değmez bunda utanılcak birşey yok delikanlılığın %90nı kaçmakdır |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ubi Panis ibi Patria -- 8 Mart 2020; 10:15:7 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 8 Mart 2020; 14:33:0 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|