Şimdi Ara

arkadaşla şakalasırken kalem saplandı. uç ette kalırsa zararı var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
52.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uç girdi belimin sağ tarafına cıkardım elimle ama morardı uç giren yerin etrafı daire şeklinde birşey sürmek falan gerekiyor mudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson Teller -- 18 Nisan 2010; 19:19:21 >

• içerde uç kaldı mı?Uç kaldıysa problem olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ana18

içerde uç kaldı mı?Uç kaldıysa problem olabilir
    pilot kalem olmasın
  • quote:

uç kesin kalmıştır. gidip kontrol ettir şakaya gelmez iç kanamaya kadar yolu var.
  • quote:

Bizim arkadaşada şakalaşırken omuriliğine kalem batmıştı felç oldu boynundan aşşağısı tutmuyor yatıyor şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoolerMasterM -- 18 Nisan 2010; 18:54:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matrobid

Bizim arkadaşada şakalaşırken omuriliğine kalem batmıştı felç oldu boynundan aşşağısı tutmuyor yatıyor şuan

uyandırma uyusun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoolerMasterM

Alıntıları Göster
    kardeş en azındna bir sağlık ocağıa gözük.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kalemle şaka olmaz.Geçmişte şakalaşırken kapının aniden açılmasıyla kalemin kafasına saplanıp ölen çocuk biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockerroll

Kalemle şaka olmaz.Geçmişte şakalaşırken kapının aniden açılmasıyla kalemin kafasına saplanıp ölen çocuk biliyorum
    uç saplandı çıkardım ben elimde ama battığı yerde bir siyahlık var hafif o ama sanki uç batınca kalmıs gibi gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackson Teller

uç saplandı çıkardım ben elimde ama battığı yerde bir siyahlık var hafif o ama sanki uç batınca kalmıs gibi gözüküyor

Alıntıları Göster
    kalem kılıçtan keskindir
    ucu çıkart acısa bile toplu iğne gibi birşeyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackson Teller

Alıntıları Göster
    Aklıma direk Arkadaşımla Şakalaşırken Hamile Kaldım Makalesi geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kettoplazmikretikulum

doğa et hamile kalmamışın

Bol bol doğa et..Doğa her şeyin ilacı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksiyus

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    uç var içinde ama cıkaramadım ufak bir parça kalmıs iğneyle deniyorum cıkmıyor. bi zararı olur mu dursa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson Teller -- 18 Nisan 2010; 19:12:58 >
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmander1905

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Benim koluma 3 sene önce arkadaş batırmıştı, ufak bir uç parçası hala içerde. Yeşilimsi bir renkte nokta olarak gözüküyor. Bir zararını görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkmm

Benim koluma 3 sene önce arkadaş batırmıştı, ufak bir uç parçası hala içerde. Yeşilimsi bir renkte nokta olarak gözüküyor. Bir zararını görmedim.

Alıntıları Göster
    Böyle şakamı olur. Şaka yapacaksanız Kompresörle totodan hava bassaydınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Alıntıları Göster
    Git işte sağlık ocağına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Droogie

Git işte sağlık ocağına.

Alıntıları Göster
    Of o çok kötü birşey yahu. Benim başıma 2-3 kere geld, elime saplanıyor geçen hafta iğne ve cımbızla orayı iyice yarıp uçu çıkartmıştım. Kopan parçlarıda azar azar iğneyle almıştım fena acı verdi ama olsun o damarlardan gidipte çıkamazsa vicudundan zarar verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Alıntıları Göster
    bende kalem kutusunu dik koyup bastırınca uçlu kalemin dışarı çıkması üzerine kalemi elime batırmıştım. battığı yer siyahtı, uç falan kalmıştır diye iğneyle iyice kurcaladık ama uç yoktu. sanırım boyanmış o yüzden siyah siyah gözüküyor(benim avuç)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dob3rman

bende kalem kutusunu dik koyup bastırınca uçlu kalemin dışarı çıkması üzerine kalemi elime batırmıştım. battığı yer siyahtı, uç falan kalmıştır diye iğneyle iyice kurcaladık ama uç yoktu. sanırım boyanmış o yüzden siyah siyah gözüküyor(benim avuç)

kurcalıyorum kurcalıyorum uc bulamadım bende 2 saattir ama bazen sertlik oluyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.