Şimdi Ara

CoPilot GPS almaya değer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lumia820 telefonumda çoğunlukla yandex navigasyonu kullanıyorum, here drive ın yol ayrımları karışık olduğu ve renklerinin ayırt edici olmadığı için çoğu zaman yanlış yöne giriyorum. yandex ise yanlış yola girseniz bile 10-15 saniye sanki doğru gitmişsiniz gibi gösteriyor kafa karıştırıyor, ayrıca yanyana yol ayrımları tam belli olmuyor.

Bir ara CoPilot un tam deneme sürümünü kullanmıştım, yol ayrımları çok güzeldi ancak fiyatı şu an için neredeyse 80 dolar civarı. Sizce alınmalı mı? Ya da alternatif ne var?

• Here Drive ı sesli asistan ile kullanın. Ekran kuçukse goremiyor olabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

Here Drive ı sesli asistan ile kullanın. Ekran kuçukse goremiyor olabilirsiniz.

4.5" ekran boyu. here drive ın sesli yönlendirmeleri yandexe göre daha iyi ama yandex in görüntüleri daha belirgin. copilot un bedava sürümü çok kısıtlı otomatik rota bile bulmuyor full almak gerek
  • 80 dolar çok para. 187 küsur lira yapıyor şuan. Onun yerine bir navigasyon cihazı alın en iyisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

80 dolar çok para. 187 küsur lira yapıyor şuan. Onun yerine bir navigasyon cihazı alın en iyisi.

Cihazı locklarsa 0 ₺

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dranova

quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

80 dolar çok para. 187 küsur lira yapıyor şuan. Onun yerine bir navigasyon cihazı alın en iyisi.

Cihazı locklarsa 0 ₺

Unlock olmasın o

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Here drive ı güzel bulmayan tek kişisiniz herhalde :) bende sizin beyanınızın tam aksine çok memnunum yol ayrımlarından filan :) İnternet açık kullanıyorsanız ve trafik akışları açık ise karmaşık olabiliyor bazen hatta nerdeyim bile diyebiliyorsunuz. Ama kapalı iken hiçbir sıkıntı olmuyor. Copilot a para vermeyin. İster unlock edin telefonunuzu yasal olmayan bir şekilde yükleyin bulabilirseniz ki pek tavsiye etmiyorum. Yada o kadar para vermek benim için sıkıntı değil derseniz navigasyon cihazı alın daha mantıklı olur :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Navitel vardı galiba markette. Bir de ona bakın. Ben here seviyorum ancak çok aktif kullanmadığım için dediğiniz detaylara dikkat etmedim. 80 dolar çok para. Ben ce eğer araba sizinse navigasyon cihazı almak daha iyi.
  • normal Tomtom navigasyon cihazım da var ama onda trafik gösterimi olmadığı için trafikten kaçamıyorum. yandex bu konuda harika, e5 te yanyol boşsa oraya bile yönlendiriyor daha napsın :)

ama here drive da bu özellik yok sadece gecikme süresini veriyor o da pek işe yaramıyor. unlock edince kurabiliyor muyum full versiyonu?
  • İnternette cracklı sürümünü bulmanız lazım. Ama dediğim gibi tavsiye etmiyorum. uygulmayı kim crackledi, kimin elinden geçti bilemiyoruz. O yüzdende güvenlik açığı çıkıyor ortaya. Yapabilirlermi bilmiyorum ama kişisel bilgilerinizede ulaşma ihtimalleri var bunlarıda unutmamak lazım.
  • şimdi unlock ettim ama copilot un full versiyon xap dosyasını bulamıyorum bu sefer de
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.