Şimdi Ara

Coppermine resim upload

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Warning: escapeshellarg() has been disabled for security reasons in /home/gtaturk/public_html/galeri/include/picmgmt.inc.php on line 148

Warning: escapeshellarg() has been disabled for security reasons in /home/gtaturk/public_html/galeri/include/picmgmt.inc.php on line 149

Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/gtaturk/public_html/galeri/include/picmgmt.inc.php on line 162

Warning: chmod(): No such file or directory in /home/gtaturk/public_html/galeri/include/picmgmt.inc.php on line 224

Warning: getimagesize(./albums/edit/preview_d0b5e431.gif): failed to open stream: No such file or directory in /home/gtaturk/public_html/galeri/include/picmgmt.inc.php on line 226

resim upload ediyorum album seçerken bu hatayı veriyor bi yardım etseniz

• yok mu bilen
  • kurulum dosyasında yazan şeyleri tam yap ( chmodlar falan)

Warning: chmod(): No such file or directory in /home/gtaturk/public_html/galeri/include/picmgmt.inc.php on line 224  

bu hata zaten chmoddan oluşmuş, sen chmodları kontrol et, sorunun çözülür sanırım!
  • ya onun chmodu kaç olacak anlamadım ki 777 de yaptım 755 de
  • readme dosyasında(modun kurulum dosyası) vardır, hangi dizin hangi chmod olacağı,oradabak!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Coppermine Resim Galerisi 1.3.1a
    19 yıl önce açıldı
    Gigaspeed upload hızları
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.