Bildirim
copy.exe sorunu
Versace Dylan Blue Edt 50 ml Erkek Parfüm : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B01JG5UT64
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
baslat/çalistir/cmd yaz
del x:\autorun.in x in yerine sürücü harfini yazıp enter e bas tekrar dene bakalım işe yarayacakmı -
birilerine biseyler ogretebiliyoruz demekki ne mutlu bize.
dostm baslat - calistir - cmd yazip entera bas.
del c:\autorun.inf yazip entera bas.
ayrica c:\ yerine sorunlu diger suruculeride yazarak deneyebilirrsin -
del c:\autorun.in ve del c:\autorun.inf yaptım fakat değişen bişey yok bu arada sağ tuşla ac dediğimde açıyo ama direk tıkladıgımda cıkıyo olay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realosman -- 10 Nisan 2007; 20:17:36 > -
quote:
Orjinalden alıntı: realosman
del x:\autorun.in yaptım fakat değişen bişey yok bu arada sağ tuşla ac dediğimde açıyo ama direk tıkladıgımda cıkıyo olay
dostum x yazan yere sürücü harfini yazacaksın x degil ben örnek olsun diye verdim -
quote:
Orjinalden alıntı: seventyseven
quote:
Orjinalden alıntı: realosman
del x:\autorun.in yaptım fakat değişen bişey yok bu arada sağ tuşla ac dediğimde açıyo ama direk tıkladıgımda cıkıyo olay
dostum x yazan yere sürücü harfini yazacaksın x degil ben örnek olsun diye verdim
yani del c:\autorun.in yaptım :S -
Hocam elinle sil gitsin o zaman autorun.inf dosyasını. -
attrib -r -a -s -h d:\autorun.inf
del d:\autorun.inf
bunlari dene dostm. -
quote:
Orjinalden alıntı: serji
attrib -r -a -s -h d:\autorun.inf
del d:\autorun.inf
bunlari dene dostm.
malesef olmuyo :S -
Klasik yöntemi deneyin:
Araçlar / klasör seçenekleri / görünüm / gizli dosyaları göster (yanına işaret koyun) / korunan işletim sistemi dosyalarını gizle( yanındaki işareti kaldırın) / tamam / sürücüye sağ tıklayarak aç deyin / tüm sürücülerin kök dizinindeki " autorun.inf " dosyalarını silin / bilgisayarı yeniden başlatın.
Düzeltme: İmlâ.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 10 Nisan 2007; 20:43:22 > -
quote:
Orjinalden alıntı: tech_türk
Klasik yöntemi deneyin:
Araçlar / klasör seçenekleri / görünüm / gizli dosyaları göster (yanına işaret koyun) / korunan işletim sistemi dosyalarını gizle( yanındaki işareti kaldırın) / tamam / sürücüye sağ tıklayarak aç deyin / tüm sürücülerin kök dizinindeki " autorun.inf " dosyalarını silin / bilgisayarı yeniden başlatın.
Düzeltme: İmlâ.
klasik yönetemin gözünü seviyim çok saolun oldu teşkür ederim :D -
Sevindim Geçmiş olsun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X