Şimdi Ara

copy.exe sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarıma girip hddlerin içine girmek için tıkladığımda

copy.exe sorunu

bu hata geliyor virüs taraması yaptım hiç bieşy bulamadı sistemi geri alamay çalışıyorum olmuyo yardım pls

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realosman -- 10 Nisan 2007; 20:12:13 >

• baslat/çalistir/cmd yaz
    del x:\autorun.in x in yerine sürücü harfini yazıp enter e bas tekrar dene bakalım işe yarayacakmı
  • birilerine biseyler ogretebiliyoruz demekki ne mutlu bize.

dostm baslat - calistir - cmd yazip entera bas.

del c:\autorun.inf yazip entera bas.

ayrica c:\ yerine sorunlu diger suruculeride yazarak deneyebilirrsin
  • del c:\autorun.in ve del c:\autorun.inf yaptım fakat değişen bişey yok bu arada sağ tuşla ac dediğimde açıyo ama direk tıkladıgımda cıkıyo olay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realosman -- 10 Nisan 2007; 20:17:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: realosman

del x:\autorun.in yaptım fakat değişen bişey yok bu arada sağ tuşla ac dediğimde açıyo ama direk tıkladıgımda cıkıyo olay

dostum x yazan yere sürücü harfini yazacaksın x degil ben örnek olsun diye verdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: seventyseven

quote:

Orjinalden alıntı: realosman

del x:\autorun.in yaptım fakat değişen bişey yok bu arada sağ tuşla ac dediğimde açıyo ama direk tıkladıgımda cıkıyo olay

dostum x yazan yere sürücü harfini yazacaksın x degil ben örnek olsun diye verdim

yani del c:\autorun.in yaptım :S
  • Hocam elinle sil gitsin o zaman autorun.inf dosyasını.
  • dostm baslat - calistir - cmd yazip entera bas.

attrib -r -a -s -h d:\autorun.inf
    del d:\autorun.inf

bunlari dene dostm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serji

dostm baslat - calistir - cmd yazip entera bas.

attrib -r -a -s -h d:\autorun.inf
    del d:\autorun.inf

bunlari dene dostm.

malesef olmuyo :S
  • Klasik yöntemi deneyin:

Araçlar / klasör seçenekleri / görünüm / gizli dosyaları göster (yanına işaret koyun) / korunan işletim sistemi dosyalarını gizle( yanındaki işareti kaldırın) / tamam / sürücüye sağ tıklayarak aç deyin / tüm sürücülerin kök dizinindeki " autorun.inf " dosyalarını silin / bilgisayarı yeniden başlatın.

Düzeltme: İmlâ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 10 Nisan 2007; 20:43:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tech_türk

Klasik yöntemi deneyin:

Araçlar / klasör seçenekleri / görünüm / gizli dosyaları göster (yanına işaret koyun) / korunan işletim sistemi dosyalarını gizle( yanındaki işareti kaldırın) / tamam / sürücüye sağ tıklayarak aç deyin / tüm sürücülerin kök dizinindeki " autorun.inf " dosyalarını silin / bilgisayarı yeniden başlatın.

Düzeltme: İmlâ.

klasik yönetemin gözünü seviyim çok saolun oldu teşkür ederim :D
  • Sevindim Geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.