Şimdi Ara

Cordoba´dan sonra ilk kez (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mondragon açık ara daha iyiydi gibisinden hele bir de objektif olarak bu karara varan arkadaşları kutlamak istiyorum. Gerçekten çok objektif yaklaşmışsınız.

Allah adamı çarpar :)

Mondragon'un iyi gözükmesinin tek sebebi başarılı bir GS kariyeri geçirmesi. Yıllarca kale de kalması da onu hoş kılıyor ama bu onu Cordoba'dan iyi yapmaz. Geçiniz. Kaldı ki Mondragon'un son döneminde GS'lilerin baya salladığını hatırlarım. İyi güzel hoş ama ortalama diye, eksisi yok ama fazlası da yok şeklinde. Bence de öyleydi. Bir çizgisi vardı ama hiç bir zaman o çizgiyi çok yukarı taşıyamamış bir kaleci. Yapabilecekleri belirliydi. Zaten ondan dolayı en iyiler arasına giremedi.
  • Mondragon u çok arıyoruz biz fenerliler olarak. Ah mondı ah neredesin bu muslera gol yemiyor geri gel mondı. Bir gazete manşeti hatırlıyorum. 6+4=mondrag10 ayrıca bir röportajı vardı mondı nin bir şampiyonluk feda etmeye hazırım yeterki kadikoyde bir galibiyet alalım demişti. Kaç yıldır gs deyim her türlü başarıyı aldık ama kadikoyde beraberliğimiz bile yok demişti hey gidi hey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • had, 10 sene önceki futbolcularımızla sidik yarıştıralım
  • @muhendizG7 arkadaşımız banlı olduğu için yazamamış ama konuyu görünce çok kızdıgını belirtmiş

konu için ise üyeliği açtıgımdan beri profil resmimi koysan yeter demiş

Cordoba´dan sonra ilk kez

• Besiktasa yillarca kaleci gelmediginden cordoba efsane oldu.. Fenerbahce 30 yildir iyi kalecilerle devam ediyor gs de ayni ama besiktasa hep deliler körler geldi, ilk kez tolga ile kalecide sevindim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliraci

Besiktasa yillarca kaleci gelmediginden cordoba efsane oldu.. Fenerbahce 30 yildir iyi kalecilerle devam ediyor gs de ayni ama besiktasa hep deliler körler geldi, ilk kez tolga ile kalecide sevindim.

nerenle futbol izliyorsun

mondrogan zamanında sonra gs kaleci sıkıntısına düştü yıllarca
    fevziydi sanırım oynatmaya calıştılar olmadı
    aykut vardı ondan da verim alamadılar

en son muslera ile düzelebildiler

fbye baktıgımızda 5 yıldır volkan var zateen
    ondan önce recep vardı sac baş yoldurdu
    enke faciası atlattılar adamlar

cardobadan sonra kariyerli bir kaleci aldı bjk ama tutma runje ile
    hakan arıkan'ın en kötü macı liverpooldu bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenereSevdalı

Mondragon u çok arıyoruz biz fenerliler olarak. Ah mondı ah neredesin bu muslera gol yemiyor geri gel mondı. Bir gazete manşeti hatırlıyorum. 6+4=mondrag10 ayrıca bir röportajı vardı mondı nin bir şampiyonluk feda etmeye hazırım yeterki kadikoyde bir galibiyet alalım demişti. Kaç yıldır gs deyim her türlü başarıyı aldık ama kadikoyde beraberliğimiz bile yok demişti hey gidi hey.

Kadıköyde galibiyet alınamayan,derbi kazanılamayan günlerden kadıköyde kupa kazanılan günlere geldik vayy be. 2 Takımda baya değişmiş .Ayrıca Tolga çok iyi kalecidir Volkandan daha iyi diye düşünüyorum hem daha "adam".

• quote:

Orijinalden alıntı: Hell's Angel's

quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

tolga+mondragon, bir cordoba etmez.

bence bu kalpteki yerle alakalı

tolga+cordoba da bence bir mondi etmez,ciddi manada çok değerli benim,bizim için,

Cordobada Bjk ve taraftarı için bir o kadar değerlidir

yok beee. cidden cordoba gibisi olmaz.
  • 25 yıllık Beşiktaşlısın da Bako'yu, Mrmic'i bilmiyorsun. Sonra da kale yönünden zayıf kaldık diye feryat ediyorsun.

Cordoba da vasat değil üst düzey kaleciydi.

Bir de kimsenin hatırlamadığı bir dönem kiralık gelen Asper var. Bizde birkaç maç oynamıştı ama bayağı iyiydi. Sonra geri döndü takımına, yanılmıyorsam uzun süre La Liga'da oynadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: depresif_adam

quote:

Besiktasa yillarca kaleci gelmediginden cordoba efsane oldu.. Fenerbahce 30 yildir iyi kalecilerle devam ediyor gs de ayni ama besiktasa hep deliler körler geldi, ilk kez tolga ile kalecide sevindim.

İyi sallamissin.

Recep 14, Enke 1 mac oynadi sirayla Engin, Rustu, Volkan Tr'nin en iyi kalecilerini hep Fb yetistirmistir. Simdi de Mert ile Ertugrul geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hell's Angel's

@muhendizG7 arkadaşımız banlı olduğu için yazamamış ama konuyu görünce çok kızdıgını belirtmiş

konu için ise üyeliği açtıgımdan beri profil resmimi koysan yeter demiş

Cordoba´dan sonra ilk kez

Yesinler onun sinirini. Ay kızmış mı? Affet mühendiz abi bizi

• mondragon>cordoba nokta
  • quote:

Mondragon u çok arıyoruz biz fenerliler olarak. Ah mondı ah neredesin bu muslera gol yemiyor geri gel mondı. Bir gazete manşeti hatırlıyorum. 6+4=mondrag10 ayrıca bir röportajı vardı mondı nin bir şampiyonluk feda etmeye hazırım yeterki kadikoyde bir galibiyet alalım demişti. Kaç yıldır gs deyim her türlü başarıyı aldık ama kadikoyde beraberliğimiz bile yok demişti hey gidi hey.

mondragon'u tek maçla değerlendirdiğine göre ya yeşin yetmiyor o döneme ya da başka sıkıntıların var.

casillas da barcelona'dan 6 gol yedi kötü kaleci mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gungorio

quote:

quote:

İyi sallamissin.

Recep 14, Enke 1 mac oynadi sirayla Engin, Rustu, Volkan Tr'nin en iyi kalecilerini hep Fb yetistirmistir. Simdi de Mert ile Ertugrul geliyor.

enke sonrası konusunda neden sallayayım
    engin rüştü dönemine girmiş miyim aklın yok mu o kadar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gungorio

quote:

quote:

İyi sallamissin.

enke sonrası konusunda neden sallayayım
    engin rüştü dönemine girmiş miyim aklın yok mu o kadar

Toplasan 15-20 maclik bir doneme facia diyemezsin FB icin. Fenerbahce hicbir zaman kaleci sikintisi cekmemistir bahsettigin sezonda sampiyon olduk.

• quote:

Orijinalden alıntı: hcno

quote:

mondragon'u tek maçla değerlendirdiğine göre ya yeşin yetmiyor o döneme ya da başka sıkıntıların var.

Diğer takımlara nasıl oynadığı beni fazla ilgilendirmiyo beni ilgilendiren sadece kadikoydeki maçlardaki acınacak görüntüleriydi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hcno

quote:

Diğer takımlara nasıl oynadığı beni fazla ilgilendirmiyo beni ilgilendiren sadece kadikoydeki maçlardaki acınacak görüntüleriydi

fikrimi ispatladığın için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: marophat

quote:

Orijinalden alıntı: Ratumix

quote:

Orijinalden alıntı: Nephren-Ka

quote:

kim kaç şampiyonluk kazanırsa kazansın önemli değil cordoba oynadığı dönemin en iyi kalecisi idi.

Sampiyon olunmak icin oynanmiyormu bu oyun? Benmi yanlis biliyorum?

bir takım şampiyon olunca sorgusuz sualsiz o kadrodaki her birey, diğer takım futbolcularından koşulsuz şartsız daha mı iyi olmuş oluyor?

Hacım öyle bakacak olursan Kolombiya'nın 1. kalecisi olması da bir şey demek değil. Kaldı ki Mondragon Cordoba'ya göre istikrarlıydı. Adam kariyeri boyunca sadece 3 frikik golü yemiş, bunlar da David Beckham, Selçuk İnan ve Cenk İşler'dir. Ayrıca kendisinin Avrupa maçlarındaki performansları apayrıdır, hatta bir kaç kez haftanın oyuncusu filan seçilmişliği vardır ŞL'de. Cordoba, Mondragon kadar sivrilmedi hoca kalede. Kötü kaleciydi demiyoruz ama Mondragon'un performansı objektif bir şekilde çok daha ileri seviyedeydi.

Alexden de yedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rîtchîe Blackmore

quote:

Orijinalden alıntı: marophat

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nephren-Ka

quote:

kim kaç şampiyonluk kazanırsa kazansın önemli değil cordoba oynadığı dönemin en iyi kalecisi idi.

Sampiyon olunmak icin oynanmiyormu bu oyun? Benmi yanlis biliyorum?

bir takım şampiyon olunca sorgusuz sualsiz o kadrodaki her birey, diğer takım futbolcularından koşulsuz şartsız daha mı iyi olmuş oluyor?

Hacım öyle bakacak olursan Kolombiya'nın 1. kalecisi olması da bir şey demek değil. Kaldı ki Mondragon Cordoba'ya göre istikrarlıydı. Adam kariyeri boyunca sadece 3 frikik golü yemiş, bunlar da David Beckham, Selçuk İnan ve Cenk İşler'dir. Ayrıca kendisinin Avrupa maçlarındaki performansları apayrıdır, hatta bir kaç kez haftanın oyuncusu filan seçilmişliği vardır ŞL'de. Cordoba, Mondragon kadar sivrilmedi hoca kalede. Kötü kaleciydi demiyoruz ama Mondragon'un performansı objektif bir şekilde çok daha ileri seviyedeydi.

Alexden de yedi.

Ne zaman yedi?

• Sen Cordoba'yı "vasatın bir üstü" diye tanımlıyorsan git bir ferah nefes al kardeş oksijenlen. Gerek yok başka yoruma.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.