Şimdi Ara

Cordoba´dan sonra ilk kez

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 25 yildir Besiktasliyim ve bildim bileli besiktasa iyi bir kaleci gelmedi, cordoba vasatin bir üstündeydi ondan daha iyisi gene galatasaraydaki Mondragon´du..
    Simdi bakiyorum Tolga Zengin Besiktasta ve hayatimda ilk kez Besiktas kalesinde iyi biri var..
    Tolga zengin ile besiktas bu sene sampiyon olacaktir

• şampiyon olur mu bilinmez; lakin tolga transferi çok iyi hamleydi, tıpkı Sezer Öztürk gibi

bjk'nin iki isimden de çok memnun olacağını düşünüyorum
  • Yillarca sömürülen bir besiktas vardi artik o devir bitti, koskoca besiktas külübünü semt tamimi yaptilar..
    Besiktas semtinde oturanlarin takimi havasi bürümüstü, simdilerde keneler bitler dökülünce eski besiktasim geri geldi, sampiyon olmasakta izlerken zevk aldigimiz besiktasi görelim...
  • mondragon cordobadan iyi miydi?
    cordobayı aldığımızda kolombiya nın 1. kalecisiydi.
    hatta o zaman mondragonun bize transferi söz konusuydu gelmek istemedi.yöneticiler de demişti ki 2. kaleciyi alamadık madem 1. kalecisini alalım kolombiyanın diye.

onuda geçtim Cordoba son maçları dışında, üst düzey performansıyla Türkiye deki açık ara en iyi kaleciydi.
  • Allah askina sampiyon oldugumuz yil haric ne yapti cordoba hatta son dakika degaji ile galatsarayin golunu hazirladi..
    Mondrogon 2 sampiyonlukta ismi var, hemde besiktasta daha gücsüz bir gs de
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliraci

Allah askina sampiyon oldugumuz yil haric ne yapti cordoba hatta son dakika degaji ile galatsarayin golunu hazirladi..
    Mondrogon 2 sampiyonlukta ismi var, hemde besiktasta daha gücsüz bir gs de

taş olursun
  • Cordoba ilk yil ok ama sonrasinda sadece artistik pesindeydi ve neticede o sezon dökülmüstük 5. olduk..
    Mondragon belki kariyer olarak cordobadan iyi degildi ama takimi atesleyen takim icin oynayan biriydi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatım da ilk defa araba aldım.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu yıl şampiyonluktan o kadar ümitli değilim ama tam destek her zaman.

Ama çok güçlü kadromuz oldu .İyi türk oyuncular aldık .Güzel 2 - 3 tane takviye yapıldımı tamamdır diyorum . Keza yönetim zaten iyi işler yapacak.

Taraftar olarak bize düşen yensek te yenilsekte tam gaz destek .
  • kim kaç şampiyonluk kazanırsa kazansın önemli değil cordoba oynadığı dönemin en iyi kalecisi idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ratumix

kim kaç şampiyonluk kazanırsa kazansın önemli değil cordoba oynadığı dönemin en iyi kalecisi idi.

Sampiyon olunmak icin oynanmiyormu bu oyun? Benmi yanlis biliyorum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zate konu basligim cordobadan sonra diye basliyor burda cordoba kötü demedim zaten, ondan önce ve sonra kötü kaleciler vardi dedim, cordoba iyiydi ama bana göre mondragon daha iyiydi
  • Cordobayi cardozo okudum ondan girdim dedim ne diyor bunlarben çıkayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Nephren-Ka

quote:

kim kaç şampiyonluk kazanırsa kazansın önemli değil cordoba oynadığı dönemin en iyi kalecisi idi.

bir takım şampiyon olunca sorgusuz sualsiz o kadrodaki her birey, diğer takım futbolcularından koşulsuz şartsız daha mı iyi olmuş oluyor?
  • Ben bu sene sagdan ve soldan iyi ortalar ile almeida nin cok gol atacagina inaniyorum, kalede sorun yok sadece defans yetersiz hala
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nephren-Ka

quote:

bir takım şampiyon olunca sorgusuz sualsiz o kadrodaki her birey, diğer takım futbolcularından koşulsuz şartsız daha mı iyi olmuş oluyor?

Hacım öyle bakacak olursan Kolombiya'nın 1. kalecisi olması da bir şey demek değil. Kaldı ki Mondragon Cordoba'ya göre istikrarlıydı. Adam kariyeri boyunca sadece 3 frikik golü yemiş, bunlar da David Beckham, Selçuk İnan ve Cenk İşler'dir. Ayrıca kendisinin Avrupa maçlarındaki performansları apayrıdır, hatta bir kaç kez haftanın oyuncusu filan seçilmişliği vardır ŞL'de. Cordoba, Mondragon kadar sivrilmedi hoca kalede. Kötü kaleciydi demiyoruz ama Mondragon'un performansı objektif bir şekilde çok daha ileri seviyedeydi.

• Katilmiyorum yetenek acisindan cordobanin hala daha iyi oldugunu dusunuyorum. Gerek reflex gerek degaj gerek yantop gerekse penalti kurtarislari bakimindan. Frikikten gol yememis olmasi onemlidir ama parcanin tamami degildir. Cordoba zamaninda tek basina cok fazla mac cevirmis bir kalecidir ayrica derbi performanslarida rakiplerine karsi ustunlukleriyle gecmistir.

• tolga+mondragon, bir cordoba etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

tolga+mondragon, bir cordoba etmez.

bence bu kalpteki yerle alakalı

tolga+cordoba da bence bir mondi etmez,ciddi manada çok değerli benim,bizim için,

Cordobada Bjk ve taraftarı için bir o kadar değerlidir
  • Cordoba bir başkaydı be.Bir daha onun gibisi gelmez.
  • quote:

Katilmiyorum yetenek acisindan cordobanin hala daha iyi oldugunu dusunuyorum. Gerek reflex gerek degaj gerek yantop gerekse penalti kurtarislari bakimindan. Frikikten gol yememis olmasi onemlidir ama parcanin tamami degildir. Cordoba zamaninda tek basina cok fazla mac cevirmis bir kalecidir ayrica derbi performanslarida rakiplerine karsi ustunlukleriyle gecmistir.

Hocam herseye eyvallah ama degaj konusunda bu ulkede futbolcunun 60 metreden bademcigine atan 3 kaleci vardi.bi taffarel bi cordoba bide su anda sizde oynayan muslera.bunlar bizdeki selcuktan sizdeki sabriden bjk taki veliden daha yeteneklidir top kullanma konusunda

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.