Cordoba ligde oynamış en iyi üç kaleciden biridir.Mondragon'u da havada karada tokatlar.
+1903
Milli takımda hangisi oynamış?
quote:
Orijinalden alıntı: BrockLyn
mondragon>cordoba nokta
adam noktayı koymuş beyler
3 istanbul takımının da şuana kadar aldığı tüm oyuncular bi onur kıvrak değil dağılın şimdi..muslera hariç tabi..
Beşiktaş tarihinde 2 kaleci vardı "en" benim için..
birisi en sevdiğim
diğeri en nefretim
Cordoba iyi kaleciydi maça odaklansın kafi ama gördüğüm en iyi kaleci 91-92 namağlup takımın kalecisi bako dur... En rezili açık ara zalad.
quote:
Orijinalden alıntı: HeartQuake
Cordobayi cardozo okudum ondan girdim dedim ne diyor bunlarben çıkayım
quote:
Orijinalden alıntı: Sisyphus
25 yıllık Beşiktaşlısın da Bako'yu, Mrmic'i bilmiyorsun. Sonra da kale yönünden zayıf kaldık diye feryat ediyorsun.
Cordoba da vasat değil üst düzey kaleciydi.
Bir de kimsenin hatırlamadığı bir dönem kiralık gelen Asper var. Bizde birkaç maç oynamıştı ama bayağı iyiydi. Sonra geri döndü takımına, yanılmıyorsam uzun süre La Liga'da oynadı.
asper i göz göre göre yemişlerdi. harika reflexler ve 2 metre boyu vardı. en fazla 10 maça çıkmıştır kötü performans göstermemesine rağmen göndermişlerdi.
quote:
Orijinalden alıntı: JessieJ
quote:
Orijinalden alıntı: HeartQuake
Cordobayi cardozo okudum ondan girdim dedim ne diyor bunlarben çıkayım
öyle oldu valla
HeartQuake
kullanıcısına yanıt
Bu yaziya aynen katiliyorum
Biri de çıkıp Rüştü yazmamış
quote:
Orijinalden alıntı: bcan402
3 istanbul takımının da şuana kadar aldığı tüm oyuncular bi onur kıvrak değil dağılın şimdi..muslera hariç tabi..
Yazdıkların birbiriyle çelişiyo la hamsi kafa yapıyo adamlarda
quote:
Orijinalden alıntı: Ramsay Bolton
quote:
Orijinalden alıntı: bcan402
Yazdıkların birbiriyle çelişiyo la hamsi kafa yapıyo adamlarda
ayranın kafa yapmasından iyidir...
dediğim şey gayet yerinde bir tespit oysa ki...
quote:
Orijinalden alıntı: Sisyphus
25 yıllık Beşiktaşlısın da Bako'yu, Mrmic'i bilmiyorsun. Sonra da kale yönünden zayıf kaldık diye feryat ediyorsun.
Cordoba da vasat değil üst düzey kaleciydi.
Bir de kimsenin hatırlamadığı bir dönem kiralık gelen Asper var. Bizde birkaç maç oynamıştı ama bayağı iyiydi. Sonra geri döndü takımına, yanılmıyorsam uzun süre La Liga'da oynadı.
Mrmic geldiğinde çocuktum çok sevinmiştim.Onun sayesinde mahalle maçlarında bayağı gaz alıp top kurtarmışlığım vardı.(Kalede Mrmic var.)O sarı formayı bir türlü alamamıştım. Bako'yu hatırlamam mümkün değil ama
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme