Şimdi Ara

Core Duo mu Core 2 Duo mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yardımcı olursanız çok iyi olacak.Toshıba marka notebook almayo dusunuyorum Core Duo olan modelin fiyatı benım ıcın daha uygun Core 2 Duo olan ise fiyat olarak daha pahalı diğer özellikleri ise hemen hemen aynı..Performans olarak çok etkiler mi..Core Duo ile Core 2 Duo arasındaki farklar tam olarak nedir? İşletim sistemi Vista olarak gözüküyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newcycle -- 22 Temmuz 2007; 11:01:03 >

• Arkadaşım "Core Duo" ile "Core2Duo" arasında tam tamına 4 kat fark var. Tabiiki "Core2Duo" al. Benim bigisayarcım "Core Duo" 3 sene gider fakat "Core2Duo" alırsan 7 sene sorunsuz kullanırsın dedi. Seçim senin ama bence kesinlikle birascık parayı gözden çıkar ve "Core2Duo" al. Tabi eğer bilgisayarını sorunsuz kullanmak istiyorsan. Benim işlemcim de "Core2Duo" ve hiçbir sorun yaşamıyorum. Oyunlarımı süper oynuyorum
  • coreduo alma sakın hiç parasını haketmiyor core2duo çok daha iyi ve farkedilebilir hız ve performans var
  • Çok teşekkürler arkadaşlar bilgilendirdiğiniz için ..100,200 dolar daha az verip pişman olmayalım sonunda...
  • coreduo 32 bit cpu core2duo 64 bit.. sadece bu fark için bile alınır.. 64 bit vista yakında oturur
  • quote:

Orjinalden alıntı: samurcom

coreduo 32 bit cpu core2duo 64 bit.. sadece bu fark için bile alınır.. 64 bit vista yakında oturur

Kesinlikle
  • core 2 duo tabikide
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.