merhaba arkadaşlar, Sony Vaio VGN-FE21H Laptop almayı düşünüyorum ama core dou olması beni düşündürüyor. Core 2 Duo lar piyasaydayken Core Duo almak sizce ne kadar mantıklı? Ayrıca Core Duo lar Vista yı desteklemiyor sanırım doğru mu acaba? Laptopun özellikleri şunlar:
İşlemci: Intel Core Duo T2300 1.66 Ghz 667 Mhz 2MB Cache Bellek RAM: 1 GB DDR2 RAM HDD: 100 GB SATA HDD EKRAN KARTI: NVIDIA® GeForce™ Go 7400 with TurboCache™ supporting 256 MB İşletim Sistemi: MicrosoftWindows XP Media Center Edition 2005 Eng. Batarya Ömrü: 2-3,5 saat Araçlar: Intel® PRO/Wireless 3945ABG & Integrated Bluetooth Built-in Camera and Microphone Ekran Ölçüsü: 15.4” WXGA display (1280x800) with XBRITE™ technology Ağırlık: 2.8 Kg
fiyatı da kdv dahil 2930 YTL...
suan vaio kullanıyorum çok memnunum sonoma 2,0 4200 rpm hdd olmasına rağmen gayat performanslı çalışıyor
Bende fe21m modelı var 1 ay oldu alalı performans çok ii ayrıca birlikte gelen programlar daha da ii..Düşünme al kardeşim.çok fazlada kafanı karıştırma herkes bi şey soler beynını bulandırır.Ayrıca Vista'yı da bu kadar dert etme kendine yaw bi çıksın bakalım hepsi hallolur microsoft saf değil heralde 32 bıt desteklıcek bı versiyonunu surmesın pıyasaya