visual studio, photoshop, fireworks, illustrator programlarını kullanıyorum. yeri geliyor bunların ikisini üçünü aynı anda açmam gerekiyor tabi üstüne internet explorer falanda açılıyor. performans bakımından sorun olmamalı. oyunla işim olmaz. sadece bikaç senede bir crysis çıkar onu oynar bitirir silerim. vatandan baktım şu modelleri gördüm, sizinde performansı iyi olacak notebook önerileriniz olabilir mi?
daha önce hp kullandım memnun değilim. sürekli ısınma sorunu olduğu için özellikle anakartta arıza yapıyor. asusu almalımıyım yoksa diğer ürünlere bakmaya devam mı etmeliyim bilemiyorm
daha önce hp kullandım memnun değilim. sürekli ısınma sorunu olduğu için özellikle anakartta arıza yapıyor. asusu almalımıyım yoksa diğer ürünlere bakmaya devam mı etmeliyim bilemiyorm
elektronik şans işi hocam bende 3 tane hp kullandım hiç arıza yaşamadım
quote:
Orijinalden alıntı: mertt1257
ben n61jq kullanıyorum asus.gayet memnunum tavsiye ederim.
hocam bazı yerlerde ısınma sorunu falan demişler, sendede varmı böyle bir sorun?
Pc bu yaz aylarında boştayken 55-58 civarı.Oyuna girdiğinde 65 67 yi gördüğü oluyor ki bu normal bence.Sadece batarya şarj olurken işlemci sıcaklığı biraz daha artıyor ama oda normalmiş diğer markalarda da oluyormuş.Zaten n61jq başlığı var detaylı bilgi için oraya da bakabilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme