Şimdi Ara

Core İ7 serisi bağlantı kiti...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Piyasada az sayıda corei7 uyumlu soğutucu var ve tercih seçeneği azalıyor. Bu Corei7 serisi bağlantı kitleri nasıl sizce ?
    ZALMAN ZM-CS4A CNPS9700&9500 SERİSİ 1366 SOKET KİT
    &
    OCZ GLADIATOR MAX SOĞUTUCUSU İÇİN LGA1366(Corei7) BAĞLANTI KİTİ OCZTFORC2GM

bu üstteki bağlantı kitleri ile birlikte farklı bir soğutucu mu kulanmak gerekli yoksa corei7 uyumlu soğutucular mı daha iyi performans sağlar?

Core İ7 serisi bağlantı kiti...

• OCZ GLADIATOR MAX SOĞUTUCUSU İÇİN LGA1366(Corei7) BAĞLANTI KİTİ OCZTFORC2GM

zaten yazıyor ocz gladıator max soğutucu için diye ..farklı kitlerle farklı soğutucu kullanamasın hangi kit hangi soğutucu için ise onun için kullanmalısın
  • Hepsiburadada filanda bulamadım. Aşırı miktarda lga 775 uyumlu satılırken i7ler için onun 4'te biri kadar satılmasada bazı yerlerde bağlantı kiti ile lga 775 uyumlu olanları alıp dönüştürmek zorunda kalıyorsunuz.

Hepsiburada mesaj attım; i7 bu kadar o/c a uygun ve çok satılan bir ürünken yanında güzel bir soğutucu satmamanızın nedeni nedir?
    Adamlar siteyi güncellemeye hazırlık yapıyorlarmış, o iş bittiğinde getireceklermiş.
  • Bn dün aLdım Hiç memnun deqilim.Pc boşta 58 derece Herşeyını duzgun yaptım genede düşmüyor Napıcam bilmıyorum.Amd Phenom II 940'la kullanıyorum.Ayaklık deiştirip Fanı Dwd'ını Tarafına dqru cevirsem Sıcaklık düşer mi acaba Şimdiki Ayaklarla yapamıyorum onu
    http://img199.imageshack.us/img199/5986/sogutcu.jpg
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.