Şimdi Ara

core i7 sisteme geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu anda kullandığım sistemi satıp (asus maximus 2 formula + e8500 + 4gb 1066 mhz corshair dominator fanlı ram)

core i7 920 + asus p6t delux + g.skill 2000mhz 6gb kiti satın almak istiyorum.sizce bu sistem nasıl olur.yorumlarınızı bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: serhan_fb
    core i7 920 + asus p6t delux + g.skill 2000mhz 6gb kit

İyi 3'lü
  • Eğer yazılımdan çok oyun ağırlıklı kullanıyorsan bilgisayarı şuan için usb 3.0 ve sata III ü bekle derim, özellikle usb 3.0 lı anakartlar ufukta göründü ve bunlar geldiğinde yeni aldığın sistemde sana eski görünebilir, üstelik iyi bir overclockla şuanki işlemcin, ekran kartını rahat rahat besler.
  • şimdik ya işlemci + ekran kartı terfisi yapıcam yada corei7 li sisteme geçiş yapacam.sizce hangisi daha mantıklı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhan_fb

şimdik ya işlemci + ekran kartı terfisi yapıcam yada corei7 li sisteme geçiş yapacam.sizce hangisi daha mantıklı olur.

K.bakma ama işlemci ve ekran kartının nesi var ki?E8500 + HD4870 özellikle oyunlarda çok performanslı olabilecek bir ikili,acaba hangi tür bir uygulamada bu sistem sana yeterli gelmedi?
  • bence gayet iyi
  • en iyi core 2 duo işlemciye ve harika bir ekran kartına sahipsin sisteminin neyi var anlayamadım sabırsızlık yapma bence bekle biraz daha neler gelecek kimbilir..
  • Millet o elindeki sistemi bulamıyor.Bence 1 sene daha kullan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.