Arkadaşlar yeni topluyacağım sisteme INTEL CORE2 DUO 4MB E6600 işlemci almayı düşünüyorum ama anakartına karar veremedim. Tavsiyeleriniz var mı?
Ayrıca çipsetinin 975 ya da 965 olmasının önemi/farkı nedir?
Bu konularda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Şimdiden herkese çok teşekürler.
Gigabyte DS6
ewet herseyi al baştan @rockford fosgate gibi yapma sende cep telefonu alcam deme sonra bence 6600 için x975 chipsetli olan bi anakart al bende aynısını yapacam ama şu anda bekliyorum belki rd 600 olur yada abitin aw9d-max modelini bekleyebilirsin dq6da olan solid kapasitorler bu boardda war yok illa şimdi almam lazım diyosan p5w dh yada p5b deluxe
Hımm yani ASUS düşünme mi diyorsunuz?
Aslında çok acelem yok ama şeytan bir an önce değiştir diyor sistemi. Yani açıkcası çok da emin değilim.
hem cpu'nun, hem de anakartların fiyatları ekim'e kadar çok düşer mi? Sizce bekleyeyim mi?
quote:
Orjinalden alıntı: upseal
Hımm yani ASUS düşünme mi diyorsunuz?
Aslında çok acelem yok ama şeytan bir an önce değiştir diyor sistemi. Yani açıkcası çok da emin değilim.
hem cpu'nun, hem de anakartların fiyatları ekim'e kadar çok düşer mi? Sizce bekleyeyim mi?
hocam zaten hergun sistem değiştiremiyoruz ayda yılda bir sağdan soldan arttırdıklarımızla alıyoruz bari onuda guzel alalım o yuzden biraz beklemekte fayda var derim hele bi anakartlar bioslar otursun hangisi kaç fsb yapıyo goreli bi ondan sonra karar veririz bence
Eyvallah :) Bekleyelim dediğin gibi. Hele bir piyasa otursun bakalım
e6600 alcana e6400 al arada aşırı fiyat farkı var.ama başarım etkisi yok.e6400 alırsan ona güzel bi hızaşırtma yaparsın e6600 rahat geçersin.
not:e6600 almak senin tercihin benimki sadece tavsiye
o hız aşırtımayo E6600 yaparsan dadından yenmez ama zaten çok iyi bir işlemci o/c yapmak aslında yazık olur bu tarz işlemciler..
İmzamdakı anakarti kullnıyorum gayet memnunum tek sorun ide girşi bir tane
975x gibi bir çipset alma bence madem paraya kıyıp 6600 diyorsun anakartta da paraay kıy ve core 2 quad'ı da destekleyen gigabyte'ın p965 çipsetli ga-965p-dq anakartını al derim 975x anakartlarda pek ucuz değil zaten ucuz seçenekler normal p965 yada 946 çipsetli anakartlar
Yardımlarınız için teşekkürler.
Peki 975x ile 965 arasında ne tip farklar var? Bileniniz var mı?
Yani 975x alırsam ne kazanırm, 965 alırsam ne kaybederim ?
Bir de şu 946 nedir ?
Onun avantaj ya da dezavantajları hakkında bilgisi olan var mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme