Şimdi Ara

core2dou cpu tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 23 temmuz pazartesi core2duo cpular indirime geçiyor
    şuan kullandıgım cpu d935 3.2ghz
    ama pazartesi günü degiştiricem ve hangi cpu yu alacagıma karar veremedim
    e4300 mü yoksa e6420 mi alayim
    anakartım asus p5b ve overclock yapmayı düşünüyorum sizce hangi cpuyu almalıyım

• E2160 alabilirsin normal ev kullanıcısıysan yeterli olacaktır.....O/C ile bu işlemcinin karşılaşılaştırma testlerine bak E6420 ye çok yakınb performans göstermekte ..E4300 üretimde kalkıyor zaten onun dışında intelin yeni işlemci serileri listelere girdi onlar hakkında pek bilgim yok onlarada bi bak kararını verirsin bizede yazarsın neden, niçin hangi işlemciyi seçtiğini

En önemlisi senden ricam şimdi kullandığın işlemci ile birkaç test yap örnek pc yi kasan uygulamalarda (winrar,encoding,oyun açma süreleri vs)ve bi kenara not al bakalım yeni aldığın işlemci sana testlerde gösterildiği gibi performans gösteriyor mu? Teslerde aynı dosyaları kullanman daha mantıklı olacaktır ....

Zahmet olmassa PM atarsın sonuçları....

İyi alşamlar.....
  • bütçeni açıklarsan bir öneri verebilirim
  • fiyat listesini gördüyseniz pek bir oynama olmadığını göreceksiniz.yani eski seri 6300 6320 6400 ve 6420 nin fiyatlarıyla oynanmadı sadece yerlerine onlardan daha iyi işlemciler maluk fiyatlarla piyasaya girdi.
    şurası açıkki bence yeni işlemcilerle birlikte yukarıda saydığım işlemciler piyasada yok olacak çünkü bence şu anki piyasa durumuna göre alınmaz.şahsen bütcem 200$ civarı ise 6750 alırım burası açık.
    ancak kısıstlı bütçede alınak işlemci yok burası kötü malesef.senin yerinde olsam eğer bütcen kısıtlıysa işlemciyi değiştirme!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: necil77

23 temmuz pazartesi core2duo cpular indirime geçiyor
    şuan kullandıgım cpu d935 3.2ghz
    ama pazartesi günü degiştiricem ve hangi cpu yu alacagıma karar veremedim
    e4300 mü yoksa e6420 mi alayim
    anakartım asus p5b ve overclock yapmayı düşünüyorum sizce hangi cpuyu almalıyım

E6420 al 4mb cache belleğe sahip iyide overclock oluyor yanlız overclock için 800mhz bellek şart bellek 667 ise E4300 tavsiye ederim çarpanı 9 olduğu için 333*9 3Ghz i görürsün
  • Gelsin artık şu indirim bende 2.4 alıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: cakalpup

fiyat listesini gördüyseniz pek bir oynama olmadığını göreceksiniz.yani eski seri 6300 6320 6400 ve 6420 nin fiyatlarıyla oynanmadı sadece yerlerine onlardan daha iyi işlemciler maluk fiyatlarla piyasaya girdi.
    şurası açıkki bence yeni işlemcilerle birlikte yukarıda saydığım işlemciler piyasada yok olacak çünkü bence şu anki piyasa durumuna göre alınmaz.şahsen bütcem 200$ civarı ise 6750 alırım burası açık.
    ancak kısıstlı bütçede alınak işlemci yok burası kötü malesef.senin yerinde olsam eğer bütcen kısıtlıysa işlemciyi değiştirme!!!

200$ gibi bi bütce ayırdım
  • quote:

Orjinalden alıntı: necil77

quote:

Orjinalden alıntı: cakalpup

fiyat listesini gördüyseniz pek bir oynama olmadığını göreceksiniz.yani eski seri 6300 6320 6400 ve 6420 nin fiyatlarıyla oynanmadı sadece yerlerine onlardan daha iyi işlemciler maluk fiyatlarla piyasaya girdi.

200$ gibi bi bütce ayırdım

arkadaşım bütcen 200$ civarı ise ve sen 6420 düşünüyorsan ben sana hiç düşünme derim çünkü onun yerine 6750 alırsın hem fiyat farkı pek yok hemde ferformans farkı çok.

bence sen 6750 yi aldın bile.hadi şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan

• Core™2 Duo E6750 bu işlemciyi alıcam nasıl bir işlemci o.c konusunda bir fikri olan varmı
  • ben aldım arkadaşım ama anakartım yok alırken adamlar çok metetti q6600 kafa kafa olan bi işlemci imiş tabi o/c siz hali ama o/c li halide e6700 rahatlıkla sollar

yanlız senin bu işlemciyi kullanman için p5b yetmez anakartın fsb hızı galiba 1066

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacok -- 23 Temmuz 2007; 11:46:06 >
  • asus p5b 1604 bios ile 1333fbs destekliyor
    işlemciyi sipariş bile ettim geliyor

core2dou cpu tavsiyesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: minimalist

E2160 alabilirsin normal ev kullanıcısıysan yeterli olacaktır.....O/C ile bu işlemcinin karşılaşılaştırma testlerine bak E6420 ye çok yakınb performans göstermekte ..E4300 üretimde kalkıyor zaten onun dışında intelin yeni işlemci serileri listelere girdi onlar hakkında pek bilgim yok onlarada bi bak kararını verirsin bizede yazarsın neden, niçin hangi işlemciyi seçtiğini

En önemlisi senden ricam şimdi kullandığın işlemci ile birkaç test yap örnek pc yi kasan uygulamalarda (winrar,encoding,oyun açma süreleri vs)ve bi kenara not al bakalım yeni aldığın işlemci sana testlerde gösterildiği gibi performans gösteriyor mu? Teslerde aynı dosyaları kullanman daha mantıklı olacaktır ....

Zahmet olmassa PM atarsın sonuçları....

İyi alşamlar.....

işlemciyi E6750 aldım 200$ a
    winrar'la D935 409puan veriyordu E6750 ise609 puan aldım
    süper pi ile ise (1mb) D935 39sn.de E6750 19sn.de bitiriyor o.c.siz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.