T7200, 2.00 GHz işlemci hızı 1 GB DDR2 667 MHz Bellek 256MB Nvidia Geforce GO 7400 Turbocache Ekran kartı kamera yok 6 hücreli pil
FUJITSU SIEMENS AMILO SI 1848 1549 usd + kdv
T7200, 2.00 GHz işlemci hızı 1 GB DDR2 667 MHz Bellek 64 ATI X1300 256 Hyper Ekran Kartı kamera yok 6 hücreli pil
FUJITSU SIEMENS AMILO PI 1505 1399 usd + kdv
T7200, 2.00 GHz işlemci hızı 1 GB DDR2 667 MHz Bellek 128MB VGA Ekran Kartı kamera yok (-)Bluetooth yok 6 hücreli pil
ASUS F25J 1599 usd + kdv
1.83-T5600 1G DDR2 ... ATI X1400 128 MB EKRAN KARTI işlemcisi düşük kameralı 9 hücreli pil
ASUS F3Jc 1299 usd + kdv
T5600 1.83GHz 1GB DDR2 NVGF GO 7300 128 MB EKRAN KARTI işlemcisi düşük kameralı 9 hücreli pil
asus f3jc nin benzeri bir acer var..
ve bu makinaların dışında datron ve monster'lar var.. yaklaşık aynı özelliklerde..
neden asus? dell aradaki fiyat farkına değer mi? casper'a kıyasla özellikle.. monster makina asus tabanlı olanı dell'le nasıl kıyaslanabilir. asus mu, acer mi satın alınmalı..
çok kafam karıştı ama biraz toparladım. yardımcı olursanız sevinirim.
belirleyici özellikler bence sırasıyla, işlemci, ekran kartı, ve ram olmalı.. sonra pil ve diğerleri isteğe göre değişebilir..
ama markalar konusunda bir fikrim yok malesef..
arkadaslar acelemız yok ıse sayet tabıı sabırda bır yere kadar ancak 2007 yılında 800hz ram cıktıgında mınımum 667hz ıle ıs gorebılecek hale gelındıgında bu ramler elımızde patlamasın sakın
Öncelikle cahilliğimi bağışlayın... Buradaki T7200'ün anlamı nedir? Temperature, yani sıcaklık değeri mi?
Notebooklarin adları numaraları vs. yazılırken sıcaklık olayı da yazılır mı?
ısı ile ilgisi yok, 2.00 GHz işlemci hızını işaret ediyor. işlemcinin modeli T7200.
marka olarak sıralama yapmışlar forumda itiraz eden pek çıkmamış
1. sony 2. hp 3. toshiba 4. dell 5. asus 6. acer
toshiba için aşağıdaki modeli çıkmış piyasaya, yukarıda saydıklarıma eklenebilir..
15.4 wxga core2duo t7200 2.0ghz işlemci 100gb hdd 512 mb Ram 533lük ekrankartının modeli yazmıyodu taqm olarak orda çalışanda bilmiyomuş ama nvdia 256mb vram yazıyodubluetoth filan vardı fiyat 1599$+kdv
teknosada..
sony ve hp'lerin fiyatları yüksek kalıyor..
PACKARD BELL için de sanırım dell-asus arasında diyebiliriz. başka arkadaşlar da yorumlarını yazarsalar bir marka kıyaslaması fikri edinmiş oluruz.
yerli markalarda ise, monsterlar için datrondan daha iyi diyorlar.. asus kasalı olan modelleri için özellikle. ama ben vestel ve casper için bir kıyaslamaya rastlamadım. bilenler kıyaslasalar çok güzel olurdu. yerlilerin yabancılar arasındaki durumu nedir diye..
bence düşük modeller (eski teknoloji) alınmamalı. soğukkanlı düşünmeliyiz. eski teknolojinin alıcısı olduğu sürece yenisini getirmiyorlar dağıtıcılar. sabretmek daha yararlı..
bir de sanırım şu tashibanın yaptığı gibi işlere dikkat edilmeli.. yukardaki cihaza 512 lik 533 RAM koyabiliyorlar. bir de pedal koysalarmış.
toshibanın yeni modelini ben aldım daha yeni kardeşime ekran kartı 7600 gerçekten toshibadan beklenmeyecek kadar düşük bi fiyat ben şaşırdım alırken alet gerçketen çok iyi
quote:
yenidem Tarih 1 Kasım 2006; 9:56:19 ısı ile ilgisi yok, 2.00 GHz işlemci hızını işaret ediyor. işlemcinin modeli T7200.
marka olarak sıralama yapmışlar forumda itiraz eden pek çıkmamış
1. sony 2. hp 3. toshiba 4. dell 5. asus 6. acer
toshiba için aşağıdaki modeli çıkmış piyasaya, yukarıda saydıklarıma eklenebilir..
15.4 wxga core2duo t7200 2.0ghz işlemci 100gb hdd 512 mb Ram 533lük ekrankartının modeli yazmıyodu taqm olarak orda çalışanda bilmiyomuş ama nvdia 256mb vram yazıyodubluetoth filan vardı fiyat 1599$+kdv
teknosada..
sony ve hp'lerin fiyatları yüksek kalıyor..
PACKARD BELL için de sanırım dell-asus arasında diyebiliriz. başka arkadaşlar da yorumlarını yazarsalar bir marka kıyaslaması fikri edinmiş oluruz.
yerli markalarda ise, monsterlar için datrondan daha iyi diyorlar.. asus kasalı olan modelleri için özellikle. ama ben vestel ve casper için bir kıyaslamaya rastlamadım. bilenler kıyaslasalar çok güzel olurdu. yerlilerin yabancılar arasındaki durumu nedir diye..
bence düşük modeller (eski teknoloji) alınmamalı. soğukkanlı düşünmeliyiz. eski teknolojinin alıcısı olduğu sürece yenisini getirmiyorlar dağıtıcılar. sabretmek daha yararlı..
bir de sanırım şu tashibanın yaptığı gibi işlere dikkat edilmeli.. yukardaki cihaza 512 lik 533 RAM koyabiliyorlar. bir de pedal koysalarmış.
Bu marka siralamasini kim yapmisda itiraz gelmemis? Hangi kriterlere gore yapilmis? Bi kere bu hangi marka iyi sorusu cok goreceli herkesin fikri farkli olabilir. Mesela ben soyle bir yorum getiriyim, Asus daha laptop piyasasina girmeden once Acer laptop uretiyordu yani Acer HP,Dell,Toshiba kadar laptop piyasasinda soz sahibidir. Eskiden biraz kalite olarak iyi degildi ama yeni modellerinde kaliteyi oldukca yukselttiler. Bunun disinda sonyde okadar abartilacak bi sey yok oda diger ureticiler gibi parcalari Taiwan yada Cinli firmalardan sagliyor. Sonucda laptop alirken isim yapmis bir firma olmasina vede sundugu ozelliklere dikkat etmeli.
Saygilar.
tüm firmaların kaliteli ve düşük kaliteli ürünleri var. Şikayet en az olanlar Asus ve Dell gibi görünüyor ! servis çok önemli yani dağıtıcı ve ithalatçı çoook önemli