Şimdi Ara

Corel Draw da i harfi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar. İş yerimizde her bilgisayarda Corel Draw ve benzeri grafik programları kullanıyoruz. Son aldığımız bilgisayarda HDD yavaş olduğu için SSD taktık ve yeni format attık. Fakat herşey sorunsuz olmasına rağmen diğer bilgisayarda Wİndows 10 olmasına rağmen ve aynı Corel versiyonunu kullanmasına rağmen hiç sorun yok. Bu bilgisayarda Arial fontunda Corel içerisinde küçük i yazdığığımız zaman i yerine kare gözüküyor. Fakat corelda wireframe görünümüne geçtiğimizde orda i olduğunu görebiliyoruz. Bu sorun hakkında herhangi bir bilgisi olan varmı ?

• Corel Draw da i harfi sorunuCorel Draw da i harfi sorunu

• Diğer bilgisayardaki düzgün çalışan Arial fontunu kopyalayıp bu bilgisayardaki arial fontunu yedekledikten sonra denetim masası/yazı tipleri klasörüne kopyalayın. Bilgiyarı yeniden başlatın ve yeniden deneyin.
  • Sorunu çözebildiniz mi acaba? aynı sorun bende de oluştu.
  • Bende de şöyle bir sorun var Büyük İ harflerini göstermiyor boş bırakıyor çözümünü bilen varmı acaba diğer programlarda böyle bir sorunla karşılaşmıyorum

• merhaba

sorunu çözen var mı acaba. aynı sorunu yaşıyorum ve çok acil çözüme ihtiyacım var

• aynı sorun bende de var bazı fontlar normal yazımda düzgün ama KALIN yada İTALİK yazdığımda bozuluyor.

windows tabanlı bir sorun olabilir diye düşünüyorum. PC yi Formatlamak çözüm olabilir ama daha kolay bir çözüm yolu bilen varmı acaba forumda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.