Şimdi Ara

Çorlu - Çerkezköy arası EDS flash patlaması.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Otomobiller için EDS hız limiti 70 idi. Hızımı 60 a kadar düşürdüm.

500 metre ilersinde ışık vardı durabileyim diye hızımı 30-40 lara düşürdüm ne olur ne olmaz diye. Yeşil yanmaya devam etti bende Işıkları geçtikten sonra gaza bastım 65km hıza çıktım.

Işıkların 500 metre ilersinde bir flash patladı. O flash patladıktan sonra 20 km lik yol bitmedi bir türlü gözümde.

Gece saat 1, yollar bomboş. Şehir içinde bile hız sınırı 50 olan bir Ülkede ben şimdi gerçekten şehirler arası yolda 65 km hız ile ceza mı yedim ? Ne yapayım yani şehirler arası yolda 30 ile mi gideyim ?

Biri aydınlatabilir mi ? Başına gelen var mı daha önce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korkusuz Daredevil -- 28 Aralık 2022; 14:9:3 >

• Çorlu hava limanı ve Tekirdağ sapağına gelmeden hemen önceki ışıklarda mı patladı ?

Evet 50'nin üstünde geçiyorsanız flaş patlar. Yolda eds yazısı görürseniz temkinli geçin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • motograter M kullanıcısına yanıt

valla Çerkezköy Çorlu yollarını çok bilmiyorum. Navigasyona göre gittim navigasyon beni yan yola sokmaya çalışıyordu ama dümdüz devam ettim yan yola girmeden.

EDS yazısını gördüğüm gibi hızımı düşürdüm zaten. Otomobiller için hız limiti 70 yazıyordu. Ben 65 ile geçtim birde ışıkları geçtikten sonra gaz verdim yani, ne olur ne olmaz kırmızı yanarsa tak diye durabileyim diye hızımı 30 - 40 lara kadar düşürmüştüm. Işıklardan geçtikten sonra flash patladı. Anlam veremedim.

Ceza geldikten sonra ödeyip itiraz edebilir miyim ? Tabela da 70 yazıyordu yani.

• O yolda genel hız tabelada 70 km gösterir zaten eds'ye yaklaşirken ilk önce 70 daha sonra ışıklara yaklaşırken 50 tabelası olur. Siz muhtemelen ışıkları geçtiginizde hızlanmaya başladınız. Eds kamerası zaten ışığin 20 mt. Kadar ötesinde kalıyor. Belkide o şekilde flaş patladı.

ödeyeceğiz o zaman yapacak bir şey yok 65 km hız ile geçmek, 50 sınırlı bir yolda 427 TL ye tekabül ediyor o zaman değil mi ?

• Gelmeyebilir de. Bir ara 50 km civarı geçerken bana da yanmıştı gerçi bana mı yandı beni sağlayana mı yandı tam anlayamamıştım ama arabanın içi aydınlanmıştı. E-devletten bir süre kontrol ettim gelen giden birşey olmadı.

• Çorlu içinde EDS 70 altı iseniz ceza gelmez. Hatta Ergene tarafında 100-130 gidip geliyorum hergün, orada da kameralar ve uyarı var ama bişi gelmiyor. Bahsettiğiniz yerde geçen ay bana da gece 2-3 gibi flaş patlattı ama cezxa gelmedi. Ancak ışıklarda af yok. Geçen hafta sarıda geçtim, flaş patladı ve 420tl ceza geldi bugün.

• Rahat olun ceza yemediniz, o flaş büyük araçların hız limitine duyarlı otomobile de patlıyorlar sonra arka planda plakaya göre algoritma işliyor plaka otomobilse ceza gelmiyor benim de başıma gelmişti aynı durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeybek1982 -- 28 Aralık 2022; 20:38:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yanlış hatırlamıyorsam Bilecik tarafında benzeri başıma geldi. Tak üstündeki tabelada otomobil 70, kamyon 50 gibi dev şekilde yazmıştı ve 70 ile giderken flaş patladı. Sanırım sistem hareketli cismin hızını anlıyor sadece. Plaka üzerinden de sistem araç türüne göre cezaya karar veriyordur.

• MaSaFeL M kullanıcısına yanıt

Doğru Bozöyük tarafı da öyle, Ezine'de de aynı olayı yaşadım. Ardından ceza gelmedi.

• Bugün o yoldan geçerken peş peşe patladı. Kırmızı ışığa yaklaşırken ve hızım 40 km altıydı.

Diğeride Çorlu Avmlerde kırmızıya yaklaşlaşırken patladı hız 20 gibiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motograter -- 15 Ocak 2023; 14:7:20 >

Coca-Cola fabrikasının az ilerisi değil mi ?

• Evet.

Tam yerine dikkat etmedim ama haritada öyle gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motograter -- 16 Ocak 2023; 2:45:23 >

bana da aynen bu yolda patladı.

• Bu yoldan her ay en az 5 kez geçtiğim oluyor. Şimdiye kadar flaş patladığını bile hatırlayamıyorken şimdi hız limitinin altında patlayınca şüphelendim.
    Neyse artık bekleyip görecez.

• ben buralıyım ceza er ya da geç gelirÇorlu - Çerkezköy arası EDS flash patlaması. 

• Bazen patlıyor ama ceza gelmiyor umarım size de gelmez.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.