|
Bildirim
Yıllardır her çıkan öncekinden daha dayanıklı ama hemen çizilip kırılıyor ekranlar. Zaten ektra kırılmaz cam taktırma mevzusu tamamen hikaye.
|
Düşmeyi geçtim de yıl oldu 2025, şu çizilmeyi bir şekilde önleseler. Telefonu düşürmeden, cebimde sadece telefon olacak şekilde kullansam bile bir süre sonra ekranı mutlaka çiziliyor bu cihazların. Benim gibi takıntısı olanlar için bu büyük bir sorun. Mecburen ekran koruyucuyla kullanıyoruz.
Dünyanın parasını verip S25, iPhone 16 gibi cihazlar alıyor, sonra takoz gibi kılıflar, ekran filmleri bilmem ne ile hem ağırlık hem estetik açıdan cihazları bozarak kullanıyoruz. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Verdiği grafikteki gerçekliğini doğruluğunu nasıl anlayacağız :) bari bir düşme videoau koy. Atmasyon bir grafik koymuş < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Ekranlar aslında özel yüksek sertlikte metaller kullanmadan çizilmiyor, ben S6 edge'i 6-7 sene ekran koruyucusuz kullanmıştım birşey olmadı. Her ihtimale karşı anahtarlarla vs. aynı cebe koymazsanız birşey olmaz. Ekran koruyucusunun tek olayı kırılmayı önlemek artık. Ekran kırılmayacak diye koruyucu takıyoruz sonra mis gibi canlı oled'in renkleri soluyor katmandan dolayı. Önemli olan kırılmaya çözüm bulmaları artık. |