Şimdi Ara

corolla 1.33 alınır mı? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
3
Favori
154.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: last06

quote:

Orijinalden alıntı: Bey_Efendi

quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

1.3 araç herzaman 1.6 kadar yakar ama hiçbir zaman 1.6 kadara performans alamazsın...Alım gücü varsa kesinlikle 1.6 alınmalı

corolladan anlamadığınız belli.
    benim aracım şehir içinde 6.5 litre civarı,1.6sı ise 8 9 litre yakmakta.
    Eniştemde var araç ve bin pişman 1.33 almadığına.
    Ayriyeten performans olarak hiç bir problem yok arabada.

Ya herkes birşey söylüyor yok 1.6 kadar yakar diye. Alma arefesindeyim bilen bilmeyende birşeyler söylüyor. Ama kafaya koydum inşallah sizlerinde güzel yorumlarıyla paramı denkleştirince inşallah.

Valla ne diyeyim demekki profildeki araçları biz boşuna kullanmışız.....2011 honda düz viteste 4.9 ..5.2 gördüm şehir dışı...Şehir içi toyota yaris (AT) 7.2 yakıyor benim corolla 8.1 ....Güzel keyfiniz bilir 2 gün sonra çekmiyor gitmiyor demeyin.....Kimse ayranım ekşi demez bunu da iyi bilin...Ama o kadar araç kullandım ki bir aracı en az 6 ay kullanmışımdır çok şükür tecrübe edindik...Fakat hiçbir üretici babamın oğlu değil.....O yüzden:Şu karşılaştırmaya bakarsanız anlarsınız...
    1.33 VVTI 6 ileri 1.6 VVTI 6 ileri....
    Yakıt türü Benzinli Benzinli -
    Birleşik 5,6 lt/100km 6,0 lt/100km -
    Şehir dışı 4,7 lt/100km 4,9 lt/100km -
    Şehir içi 7,2 lt/100km 8,0 lt/100km -

ŞİMDİ BU FARKLARA BAKARAK 1.33 ALIR MISIN? 0.8 LİTRE FARK.....:-) BEN ASLA VE ASLA ALMAM......AMA SİZİN KEYFİNİZ BİLİR.......DAHA NE DİYEYİM...HANİ BİNMEDEN BİLMİYORUZ YA...
    1.3 VVTI 1.6 VVTI
    Hızlanma (0-100 km/sa) 12,6 sn.............................................. 10,0 sn

BİNMEYE GEREK YOK VERİLER ZATEN SÖYLÜYOR.......KOLAY GELSİN....BUNLAR BANA AİT DÜŞÜNCELERDİR VE DE HERKESE SAYGI DUYARIM ( ÖKÜZÜM BÜYÜK OLSUN VARSIN ÇİFTE KOŞMASIN)

peki doğrudur toyota benimde babamın oğlu değil marka fanı da değilim.Beklentilerimiz farklı belkide. Peki bu adamlar niye hala 2013 modellerde 1.33 vvtti motoru kullanmak ısrar ediyorlar ki

• bende 1.6 otomatik benzinli düşünüyorum ama yakıtları nasıldır kafamı karıştırır hep
  • Bu gün farklı yolllarda yakıt tüketimini karşılaştırmak için sıfırlamıştım ortalama yakıt tüketimi göstergesini...dönüşteki rakam 6.3 idi....16-17 kmlik bir yol yolda 2-3 tane trafik lambası var....Yani yakıt konusunda birçok arabaya göre iyi ki ben bu yüzden tüp bile taktırmadım....2012 model bu arada tek sıkıntısı dik yokuşlarda çekiş düşüyor....Uzun yolda zaten iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToRos_cu

bende 1.6 otomatik benzinli düşünüyorum ama yakıtları nasıldır kafamı karıştırır hep

Çünkü 1.6 ve 1.3 arasında 7 binlira fark var ve de 1.6. en donanımsızı...Bu yüzden ekonomik kandırmacası ve de geniş aile aracı olsun( çünkü yaris aile arabası olamıyor) diyerek hala satılıyor....Ben tekrar söylüyorum alınabilecekse 1.6 alınmalı ama ekonomik bir durum sözkonusu ise ancak o zaman 1.3 alınabilir...Alınır ve de binilir...Tercihlere birşey diyemem sadece insanların küçük motor az yakar mantığını bırakmaları için bu kadar yazıyorum...Herkese kolay gelsin.....

• Çünkü 1.6 ve 1.3 arasında 7 binlira fark var ve de 1.6. en donanımsızı...Bu yüzden ekonomik kandırmacası ve de geniş aile aracı olsun( çünkü yaris aile arabası olamıyor) diyerek hala satılıyor....Ben tekrar söylüyorum alınabilecekse 1.6 alınmalı ama ekonomik bir durum sözkonusu ise ancak o zaman 1.3 alınabilir...Alınır ve de binilir...Tercihlere birşey diyemem sadece insanların küçük motor az yakar mantığını bırakmaları için bu kadar yazıyorum...Herkese kolay gelsin.....
  • quote:

Çünkü 1.6 ve 1.3 arasında 7 binlira fark var ve de 1.6. en donanımsızı...Bu yüzden ekonomik kandırmacası ve de geniş aile aracı olsun( çünkü yaris aile arabası olamıyor) diyerek hala satılıyor....Ben tekrar söylüyorum alınabilecekse 1.6 alınmalı ama ekonomik bir durum sözkonusu ise ancak o zaman 1.3 alınabilir...Alınır ve de binilir...Tercihlere birşey diyemem sadece insanların küçük motor az yakar mantığını bırakmaları için bu kadar yazıyorum...Herkese kolay gelsin.....

Ama az yakıyor işte....her gün aynı yolu gittiğimiz avensis sahibi arkadaş 8- 8.5 lt yakıyorken benim 1.33 6.3 yakıyor...
  • ağustos 2011 yılın da 1.33 ü sıfır aldım şuan 40 bin de performans olarak beklentilerinizi karşılıyor 220 yi gördüm ( araba da 4 kişi vardı) dik rampalarda 150 max 4. vites 5 bin devir.
    ekonomi konusuna gelcek olursak orada 6. vitesin payı çok büyük 3 bin devirde 120 km 2.5 devirde 100 km hızla gidiyor ben 3000 km de prins yağlamalı sistem lpg taktırdım 32 lt lpg ile 485 km gördüm şehir içi ort km de 20 kr civarı bu benzinle olsaydı % 40-45 fazlazı olurdu 1.6 ile performans bakımından sadece farkı çoook dik rampada ve ani hızlanma dışında fark edemezsin
  • Selam arkadaşlar resimlerdeki aracı gecen hafta hasarlı şekilde aldım ist bostancıda toplanıyor araç çok temiz 41.300 Km üstünde Prins marka LPG var acaba yakıt ve uyumluluk konusunda sıkıntı yaşarmıyım?

TOYOTA COROLLA 1.33 COMFORT / PRİNS MARKA LPG RUHSATA İŞLİDİR

((( ARAÇ 41.300 KM VE ŞUAN İST BOSTANCI SANAYİDEDİR ARACIN GÖRÜNEN HASARI MEVÇUTTUR ARKA ÇAMURLUK DÜZELTİLMİŞTİR ŞASELERİNDE EN UFAK BİR HASAR YOKTURDUR 2 PARÇA DEGİŞEN VAR ÖN TAMPON VE SAĞ ÖN ÇAMURLUK

DONANIMLAR

Hidrolik Direksiyon, ABS Fren Sistemi, 4 Hava Yastığı, Navigasyon. Klima. Merkezi Kilit, Radyo CD Çalar, Motor Blokaj - İmmobilizer, Elektrikli ayna, Sis Farı, Direksiyon Yüksekik Ayarı, Elektrikli Cam.Çelik jant.Alarm. Yedek anahtar. Üzerinde ruhsata işli piyasa değeri 2.600.TL Prins marka LPG' mevçuttur.
     corolla 1.33 alınır mı? corolla 1.33 alınır mı? corolla 1.33 alınır mı? corolla 1.33 alınır mı? corolla 1.33 alınır mı?

• 2000 motor xantia dan sonra alınmaz di mi
  • 1.33 corolla için şehir içi yakıt ortalaması 7 litre yazıyor kitapçıkta gerçekte tüp takılınca ne kadar yakıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibram_e

1.33 corolla için şehir içi yakıt ortalaması 7 litre yazıyor kitapçıkta gerçekte tüp takılınca ne kadar yakıyor

tüpte sehirici sakin kullanimda 21-22 krş, sehirdisi 19 krş.
  • ibram_e İ kullanıcısına yanıt
    2012 1.33 comfort aracından 2 ay önce kurtulabilmiş biri olarak size tavsiyem yakıt tüketimi ve performansa önem veren biri iseniz 1.33 corolla'dan uzak durmanız yönündedir. Bu kadar fazla yakan bir aracım daha önce hiç olmamıştı. Yani bu motordan yüksek bir performans beklemek hayal olur fakat bu kadar düş kırıklığı yaşayacağımıda hiç düşünmezdim. Bu rakamlara çıkabildikten sonra 4-5 yaşında dizel bir araç düşünmenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: corolla 1.33

2012 1.33 comfort aracından 2 ay önce kurtulabilmiş biri olarak size tavsiyem yakıt tüketimi ve performansa önem veren biri iseniz 1.33 corolla'dan uzak durmanız yönündedir. Bu kadar fazla yakan bir aracım daha önce hiç olmamıştı. Yani bu motordan yüksek bir performans beklemek hayal olur fakat bu kadar düş kırıklığı yaşayacağımıda hiç düşünmezdim. Bu rakamlara çıkabildikten sonra 4-5 yaşında dizel bir araç düşünmenizi tavsiye ederim.

Performans neyse de yakıt tüketimi ne alaka? Şehir için kışın 6.5 yazın 6.3 yakan bu büyüklükte başka bir araba varmı ?!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilonsahiden

quote:

Performans neyse de yakıt tüketimi ne alaka? Şehir için kışın 6.5 yazın 6.3 yakan bu büyüklükte başka bir araba varmı ?!

benim araba sehir ici 7 litre sehirdi 5.5-6 litre ustelik lpg ile. ekonomik degil yazmis arkadas...

• quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

quote:

Orijinalden alıntı: ilonsahiden

quote:

benim araba sehir ici 7 litre sehirdi 5.5-6 litre ustelik lpg ile. ekonomik degil yazmis arkadas...

benim verdiğim değerler 1200 kiloluk benzinli bir araç için gayet normal... yukarda birçok arkadaşta benzer rakamlar yazdı..bu arkadaşın yazdığı rakamlar kendi aracının özel sorunu olduğunu gösteriyor.

• Arkadaşlar Mrb. 2013 1.6 Advance Multidrive s aracımın şehiriçi (tam) dur kalkı çok olan yerlerde 9 litreden az değil, akıcı trafikte şehir içi 7,5 lt olarak gördüm. Şehirlerarası ise ankara malatya arası 700 km yaptım. Yol bilgisayarı (6,4 gösteriyordu ve benzin 5.08 tl) 100-120 arası hızlarda. Şehir içi 1.6 araçlar dur kalk çok yapılırsa 1.33 lere göre daha fazla yakar. Ancak performans ve güç söz konusu olunca 1.33 daha fazla yakar. Yani özetle benim görüşüm uzun yolda kullancaksanız 1.6, şehiriçi kullanacaksanız 1.33 tercih edilebilir. Ancak hem şehiriçi hemde şehiriçim çok derseniz o zaman 1.6 tercih edin derim.

Herkese iyi günler.
  • Arkadaslar 2010 model 1,33 comfort 70 000 km de lpg li corolla bugunun sartlarinda 38 000 Tl ye alinir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trimmm

Arkadaslar 2010 model 1,33 comfort 70 000 km de lpg li corolla bugunun sartlarinda 38 000 Tl ye alinir mi?

bence 2011 lerine bakın onlar daha güzel makyajlı.
  • son indirimlerden sonra benim araba 14 krş yakar oldu. lpg 2 liranin altına indi.
  • mcroses kullanıcısına yanıt
    bugünün şartlarında alınır.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.