Şimdi Ara

Corolla 2012 Ses Sistremi Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi forumlar dilerm. 2012 corolla kullanıcısıyım aracım orjinal ve garantisi devam etmektedir.Arkdaşımdan harward 1000x4 amfi ve 30cm kabinli JBL Subwoofer aldım.Aracıma bunları takmak istiyorum garantinin bozulup bozulmaması hakkında bir bilgisi olan var mı , forumda araştırdım birkaç yapmak isteyen arkadşımız olmuş ama bir sonuç bulamadım.Eğer garanti devre dışı kalmıyosa yapmamı önerir misiniz birde izmirde bu sistemi monte ettirebilceğim yer varsa söylererseniz sevinirim.
    Ses sistemi hakkında fazla bilgi sahibi olmadığım için sizden yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: cadawra95

Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi forumlar dilerm. 2012 corolla kullanıcısıyım aracım orjinal ve garantisi devam etmektedir.Arkdaşımdan harward 1000x4 amfi ve 30cm kabinli JBL Subwoofer aldım.Aracıma bunları takmak istiyorum garantinin bozulup bozulmaması hakkında bir bilgisi olan var mı , forumda araştırdım birkaç yapmak isteyen arkadşımız olmuş ama bir sonuç bulamadım.Eğer garanti devre dışı kalmıyosa yapmamı önerir misiniz birde izmirde bu sistemi monte ettirebilceğim yer varsa söylererseniz sevinirim.
    Ses sistemi hakkında fazla bilgi sahibi olmadığım için sizden yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler

Benim bildiğim araçlara servis dışı yaptırdığınız herşey garantiyi bozar...Mesela zenon yaptırırsanız elektrik sistemi gibi...Eğer servis yapıyorsa problem olmaz....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç ses sitemi Hk yardım.
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.