Şimdi Ara

Corolla 2020- 2023 modeller çok mu vasat ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
123
Cevap
3
Favori
16.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

almadım kardeşim; hiç markanın fanlığını yapmadım.

1 sene önce fiyat Performans olarak iyiydi corolla. şu anda o caizbeside yok. motor güçsüz; bir arkadaşta vardı özellikle arka koltukları çok vasat buldum; evet dışarıdan tasarımı güzel-modern-karizmatik ama o motorla ve malzeme kalitesi ile ve 1.9 milyonluk 0 km. -1.4 milyon TL lik 2. el fiyatı ile asla radarıma girmez bu saatten sonra.

muhtemelen bundan sonra alaağım araç elektrikli ve BYD olacak.

zaten Yüzde 80-90 şehir içi araç kullanıyorum.

yağıydı-kayışıydı-fitresiydi ıvırı zıvırıydı uğraşmak yersiz.

köyde ev var oraya da gider şarj istasyonunu kurarım.

• Bir araçta mekanik sorunsuzluk bekleniyorsa, japon grubu öne çıkıyor. Ama beklenti konforsa, atiklikse bu kesinlikle Toyota Corolla 1.5 ve 1.6 değil. 1.2T modelini sürmediğim için yorum yapamam ama 1.5, 1.6 ve 1.8 modellerini kullandım, atmosferik olduğu için yüksek devir çevirerek (bağırarak) sollama ve rampa çıkışı yapıyor. Tam bir şehir içi aracı, uzun yolculuklar üzüntüden başka birşey değil. Başka markaları burada savunmayacağım. Beklentilere göre bir araba bu corolla. Yıllardır Dünya'nın en çok satan arabasıydı çünkü ucuzdu, mekanik sorunsuzdu. Son 2 yıldır tahtından indi. Başka araçlar bakın arkadaşlar. Çinli deyip geçmeyin güzel araçlar var.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.