Şimdi Ara

Corolla 2021 Mi Polo 2020 Mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
5.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NitroNos

Yerli üretimde vergi almazlar.

La yok öyle bişey. Cahil cahil konuşmayın. Avrupa Birliği ve yurtdışı gümrük birliği anlaşmalarına göre öyle bir ihtimal yasak zaten. Totonuzdan element uydurmayin. Yerliden vergi alinmasaydi, Vestel cep telefonlarımı satamiyorum dedigi için, devlet yurtdışından gelen telefonlara ek vergi koydu. Vestelden de vergi alınıyor. Öyle olsaydı vestelin cep telefonlarından vergiyi kaldırırdı.

Ama her zamanki gibi çözümü yine millete vergi kitlemekle uygun gördüler. Sana şunu söylüyeyim. Herhangi bir yerli üründe vergi kaldırmak yasak. Öyle bir ihtimal yok. Aklına öyle bir komik fıkra gelirse Vestel olayını hatırla. Ya da vergi almazlar diyerek kendi kendini kandırarak mutlu ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsanelerölmezunutmayın -- 5 Şubat 2021; 7:20:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: redmaner

Hemen damarınıza basılıyor, hiç sakin kalamıyorsunuz  

Benim kendi aracımı Forum Ahali'sinin önünde fazlasıyla eleştirerek değerlendirdiğim bir yazı ile ilgili "Passat'ı Konfor Abidesi olarak görmek" ibaresini çıkarmanız anlaşmamızı oldukça zor kılıyor zaten. Siz devam edin yolunuza ne diyeyim :)

Ki 2019 ekim ayında 172.000 liraya civic almayıp 175.000 liraya Passat alarak ne kadar doğru bir hareket yaptığımı geçen zaman ispat etti zaten. Ben konuşmasam da olur :)

Hocam o şahısın vag ile bir sorunu var , mesajlarını görünce cevap vermeyin konuşur konuşur gider. Üste ne yazdığını görmedim bloklu ama eminim saçmalamıştır çünkü geçmişte kendisine çok gülerdim 😂😂

• quote:

Orijinalden alıntı: Efsanelerölmezunutmayın

Kardeş inan seni savunmak için kendime bahane ariyorum bazen. Çünkü ne zaman mesajlarını okusam gene saçmalamış şekilde buluyorum seni. Bir kere de hakvermek istiyorum ama herseferinde mantiksizlikta nirvana yapiyorsun. Arabalar hakkında bu kadar bilgisiz olup, bu kadar yorum yapan başka birisi yoktur. Şu lafı demeyi sevmiyorum ama nickinin hakkını veriyorsun.

Alıntıları Göster

@zotacing ile ölümüne kapışırlar.

• Hiç bir marka ile sorunum yok. Kendi aracımın markası dahil abartanlara gıcığım o kadar.

Hiç bir yere de gitmiyorum, buradayım. Saçmalayan merak ediyorsanız vag konularında beyinsiz, doswagen vs görebilirsiniz. Tabii onlara bir şey demezsiniz çünkü çok da farklı değilsiniz.

• Otomotiv bölümünde takılmam, popülerde gördüm yazamadan duramadım ama bebek puseti gibi araçla büyük bir sedanı kıyaslamışsınız. Öğrenci vs. iseniz Polo iyi tabi ama aileniz varsa vs. Corolla her türlü daha iyi bir araç

• quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

@zotacing ile ölümüne kapışırlar.

Alıntıları Göster

Aynen başkan. Wv nin ceo ları bile kendi markalarını bu kadar savunmazlar.

• Bahsi geçen yoruma baktım. Yine işine geldiği gibi çarpıtmış. Benim dediklerimle itham ettiği bir mi?

Üstelik o yorum 149beğeni almış. Hadi ben fanatiğim, o beğeniler ne?

Corolla 2021 Mi Polo 2020 Mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Bahsi geçen yoruma baktım. Yine işine geldiği gibi çarpıtmış. Benim dediklerimle itham ettiği bir mi?

Üstelik o yorum 149beğeni almış. Hadi ben fanatiğim, o beğeniler ne?

Hayır işime geldiği gibi yorumlamadım, keşke öyle yorumlasaydım da sen bunları yazmamış olsaydın.

Corolla 2021 Mi Polo 2020 Mi?

İşte burada yorumun, kendi kendine boyası dökülen aracı eleştirenlere söylediğin sözler.

Konu linki : https://forum.donanimhaber.com/2-civic-fc5-vakasi--147524543

• Sana demedim zaten onu. Sana bir şey demiyorum.sen doswagensin.

• Ne Polo'ya bindim ne de Corolla'ya ama cidden yazılanlara bakınca çok şaşırdım. B segmenti polonun yalıtımı gerçekten C segmenti Corolla da daha mı iyi? Corolla bu kadar kötü mü yav yalıtım konusunda?

• quote:

Orijinalden alıntı: cricet

Ne Polo'ya bindim ne de Corolla'ya ama cidden yazılanlara bakınca çok şaşırdım. B segmenti polonun yalıtımı gerçekten C segmenti Corolla da daha mı iyi? Corolla bu kadar kötü mü yav yalıtım konusunda?

Bölge Müdürü olduğum için sürekli arabayla seyahat ediyorum. Aracım ise corolla, net olarak pejo 301, elysse, symbol ile boyutları harici çok farkı yok, klasik şirket aracı.

Havalandırma ızgaraları, casio saat gibi saat göstergesi gibi özellikleri insanı maziye götürüyor, sanki radyoda rahmetli Özal konuşacakmış gibi beklentiye sokuyor insanı, tek özelliği bu.

• Yazık ya ülkede verilen değere bak, bölge müdürlerine Cadillac falan verseler keşke...

Neyin bölge müdürü? PTT falan mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 6 Şubat 2021; 13:43:50 >
  • Donanımhaber boş işler otomobil bölge müdürü.

• quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Donanımhaber boş işler otomobil bölge müdürü.

Dh vw yönlendirme birimi müdürü aahahaaha

• Lütfen, arabayla çok Seyahat etmek için bolge müdürü olmak lazım:) taksiciler cumhurbaşkanı olur belki... (ya da belki de...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 6 Şubat 2021; 18:30:57 >
  • Sen, @aLLyC ve @en1gma , üçünüzünde titri aynı, cevap veremeyince hemen aşağılama çabalarına girişiyosunuz, tabii bi hazımsızlığınız var artık sebebi VW mi yoksa VW sahiplerimi bilemiyorum.

• Aşk olsun müdürüm, biz öyle bir insan mıyız? Sevdiğimizden takılıyoruz. Yoksa biliyoruz biz senin kalite, konfor, teknoloji ve verimlilikte bir numaralı müdür olduğunu. Vw aşkınız da buradan geliyor. Benziyorsunuz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.