Şimdi Ara

Corolla 96 GLi Fiyatı Nasıl? 14binTL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
5.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: laax

quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

@laax araba hem 116binde hem dizel hemde tek kapı yahu?
    Bizde fiestalara çok baktık bundan önceki kasanın bile temiz donanımlısı 15-16bin lira

tamam ya hocam buyrun halledin siz ancak nacizane görüşüm kale alınırsa hiç ama hiç gerek yok

kötü bişey demedimki
    sende görüşünü söyledin bende alınacak biri varsa oda benim görüşüme saçmalık dedin neyse canın sağolsun

• quote:

Orijinalden alıntı: burakkagan

Mesaj atan arkadaşların çoğunun 2. el araç piyasasından pek haberi yok galiba. Bir sürü külüstür araba bu fiyata hatta daha fazlasına gidiyor. Elbette gönül isterki 2. el araçlar daha ucuz olsun ama malum sıfır araçlara ötv kdv o kadar çok vergi biniyor ki millet de haliyle 2. ele yöneliyor bu yüzden 2. el eli yüzü düzgün araçların fiyatları hak ettiğinden çok daha fazla.

http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/3017054
    http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/2337278

walla bursadaki uçmuş baya ama ıspartadaki hakkında şunu söylim ıspartada araçlar anlam veremediğim şekilde pahalı.98 model astra 19bin lira gibi 2008 model aveo 19500 lira gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: psk.selman

merhaba arkadaşlar şu sıralar araba almayı düşünüyorum (bütçem maksimum 15bin lira).Aslında 2000 modelin altna düşmeyi hiç düşünmüyordum ama efsane kasa corollanın namını sizlerde duymuşsunuzdur. Çalıştığım kurumdaki memur arkadaş 96model corolla gli klimalı aracını satıyor. Daha öncede 2005 corolla kullandım 6yıl(araç babamın) motor yönüyle beni memnun eden tek araç diyebilirim. ancak memuriyetim yeni çıktığı için araba babamda kaldı ilk arabam olacağı için ince eleyip sık dokuyorum.
    Araç 166binde, hiç tüp takılmamış, ön sağ çamurluk değişmiş, sağ iki kapıda lokal boya var,klimalı lastikler yeni değişmiş. Araba orjinal diri duruyor. kaça satarsın dedim 14binden aşağı satmam dedi. ama 15 yaşında bir araç için fiyat biraz fazla geldi gibi sizce fiyat nasıl? pazarlık payı ne olabilir. Ben Erzurum Oltudayım eğer fiyatta anlaşırsak Erzurumda servise göstereceğim aracı. Fiyat konusunda düşüncelerinizi merak ediyorum.

Hyundai Elentra 2004-2005 model, otomatik vites, lpgli araba al derim.

• arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Bazı arkadaşlar yok hava yastığı yokmuş abs si yokmuş. 8hava yastıklı absli lüks araçlarla kaza yapan ölmüyor mu yani. Allah kimseye yaşatmasın kötü bir kaza anında abs kurtardı hava yastığı kurtardı bunların hepsi hikaye. Ecel geldimi istersen 20 tane hava yastığı olsun kurtulamazsın.Misal çok geçmedi daha gözümüzün önünde olan bir kişiydi Kıvırcık Aliden bahsediyorum. Arabası oldukça lüks bir araçtı ama boş yolda kendi kendine kaza yaptı vefat etti. Allah rahmet etsin. Dediğim gibi Allah kaza bela vermesin.

Diğer yöndn evet 15 yaşında bir araç eski ama hastası çok bu aracın piyasası hiç sönmez. Yılların Alman Ford Taunusunu bilirsiniz hala hastaları çoktur ve 78-79 model temizine 10bin lira verenler var. Ben bu aracı elimde joker olarak görüyorum (eğer alırsam) sıkıştığım anda elimden rahatça çıkarta bilirim. Bunun gibi sizin dediğiniz özelliklerde hangi araç hemen elden çıkar (reno-fiat-hyundai hariç) varsa bunun gibi ağır oturaklı araç 2000 modelin üstünde 14bine hemen onu alayım

• quote:

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Bazı arkadaşlar yok hava yastığı yokmuş abs si yokmuş. 8hava yastıklı absli lüks araçlarla kaza yapan ölmüyor mu yani. Allah kimseye yaşatmasın kötü bir kaza anında abs kurtardı hava yastığı kurtardı bunların hepsi hikaye. Ecel geldimi istersen 20 tane hava yastığı olsun kurtulamazsın.Misal çok geçmedi daha gözümüzün önünde olan bir kişiydi Kıvırcık Aliden bahsediyorum. Arabası oldukça lüks bir araçtı ama boş yolda kendi kendine kaza yaptı vefat etti. Allah rahmet etsin. Dediğim gibi Allah kaza bela vermesin.

Diğer yöndn evet 15 yaşında bir araç eski ama hastası çok bu aracın piyasası hiç sönmez. Yılların Alman Ford Taunusunu bilirsiniz hala hastaları çoktur ve 78-79 model temizine 10bin lira verenler var. Ben bu aracı elimde joker olarak görüyorum (eğer alırsam) sıkıştığım anda elimden rahatça çıkarta bilirim. Bunun gibi sizin dediğiniz özelliklerde hangi araç hemen elden çıkar (reno-fiat-hyundai hariç) varsa bunun gibi ağır oturaklı araç 2000 modelin üstünde 14bine hemen onu alayım

Pardon corolla ağır? oturaklı araç? teneke teneke

• quote:

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Bazı arkadaşlar yok hava yastığı yokmuş abs si yokmuş. 8hava yastıklı absli lüks araçlarla kaza yapan ölmüyor mu yani. Allah kimseye yaşatmasın kötü bir kaza anında abs kurtardı hava yastığı kurtardı bunların hepsi hikaye. Ecel geldimi istersen 20 tane hava yastığı olsun kurtulamazsın.Misal çok geçmedi daha gözümüzün önünde olan bir kişiydi Kıvırcık Aliden bahsediyorum. Arabası oldukça lüks bir araçtı ama boş yolda kendi kendine kaza yaptı vefat etti. Allah rahmet etsin. Dediğim gibi Allah kaza bela vermesin.

Al biri B sınıfı biri D sınıfı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-satilik-opel-vectra-cdx-44101895/detay/

yani daha nası eziyim?

• quote:

quote:

Al biri B sınıfı biri D sınıfı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-satilik-opel-vectra-cdx-44101895/detay/

yani daha nası eziyim?

2.5 CDX 4 yıldır Ankara gibi bir yerde yeşili satılık yazısıyla duruyor..

• Bende 1 aydır bunların otomatik vites olanını arıyorum. Satılan birkaç ilan gördüm, kaça sattın diye sordum bazılarına. 95-96 modelleri 12500-13500 tl aralığında gidiyor. Ama çok temiz araçlar değil tabiiki, mutlaka ufakda olsa kazası değişeni var. Bir de motoru, şanzımanı sağlam olsa bile yaşından dolayı döşemelerde ön konsolda yıpranmışlık oluyor bazılarında. Yıpranmamış çok temizlerine zaten uçuk fiyatlar isteniyor. Ama benim bütçem de 12-14 bin civarında. Bu fiyata alınabilecek en iyi ve sorunsuz otomatik vitesli araçlar corolla ve civic. Başka markaların şanzımanına güvenemiyorum maalesef.

Sayın psk.selman, her ne kadar corollayı beğensemde arkadaşının aracı için 14 bin biraz fazla. Çünkü lpg taktırırsan toplam fiyatı 15.500 ü bulacak belki. O fiyata daha yeni model lpg li civic 1.6ies alınabilir. O yüzden fiyatı indirmeye çalış.
  • quote:

quote:

Pardon corolla ağır? oturaklı araç? teneke teneke

Arkadaşım vectralar çok güzel araçlar ama hemen elinden çıkarabiliyor musun? Bir mekanik sorunu olduğunda kaç parayla ayrılıyorsun servisten, ona bakarsan Toyota Avensisler vectralardan çok daha iyi ama benim belirttiğim gibi hemen elden çıkarılacak bir araç olması lazım. saygılar...

• 11.000'den fazla vermem ben.
  • quote:

Kıvırcık ali kemer takmadığı için öldü.Alacağın arabada hava yastığı abs yok diye çok önemli olan güvenlik unsurlarına çamur atma.

Tabiki ecel geldimi öleceğiz ama insan olarak terbirimizi almalıyız.

• Çok ilginç ya

Ben olsam 2000 üstü b sınıfı araçlar arasında seçim yapmaya çalışırdım
  • quote:

insideman; senın yaptığın gibi mantıklı önerilere sözüm yok ama bu araçla modeli ne olursa olsun kıyaslanmayacak araçlar var. Misal clionun 2010unu en temizini al deseler 14bine yemin ederim binmem.Reno ve Fiata karşı antipatim var ayrıca ben araç önerisi istemedim sadece corolla 96GLi piyasasını bilenlerden fiyatı için bir yardım talebinde bulundum.

Daha ilk arabam olacak diyorsun sonra 2010 clioya binmem diyorsun. Daha kanatların yeni çıkıyor, uçmaya cesaret edemiyorsun, sonra kalkmissin burda kartallarri beğenmiyorsun. Paşa oglumusun sen hııı. Her tavsiyeye tutmussun bir kulp takmissin. Afedersin de senin gibiler de BOYLE 96 bilmem nelei i toyota bakarak doğru is yaptığını zannederek BOYLE kendinizi kaziklatiyorsunuz... Ziyanlik gercekten...
    Birde memurmussun iyi ya tam yolmalik tavuk gibisin. Sen bu arabayı al en iyisi...
    Bu saatten sonra almazssan hata olur.

• Yahu arkadaşlar konu uzlaşamadığımız bir noktaya geldi gidiyor. Konu başlığında belirttiğim gibi ben bu araçların piyasası için fiyat öğrenmek istedim ama bazıları yok ben olsam şunu alırım yok o paraya daha iyi araçlar var, araca çamur atanlar vs. vs. insan hali konuya kaptırdımı alevlenip gidiyoruz ben aracın özelliklerini yada başka bir durumu tartışmak için açmadım konuyu. Arada istemeden kızdırdığım arkadaşlar vardır illaki hakkınızı helal edin.

Konuyu tekrardan başa almak gerekirse. Ben bu araçlardan hoşlanıyorum araçta gayet temiz piyasasına bakarak benden istenen fiyat normal mi?

96 GLİ Corolla
    166bin km
    Klimalı
    4cam otomatik
    Lastikler sıfır
    Değişen tek parça
    Kaporta boya orjinal
    ABS, AIRBAG yok
    İstenen fiyat :14bin TL

• quote:

Orijinalden alıntı: 038poyraz

quote:

insideman; senın yaptığın gibi mantıklı önerilere sözüm yok ama bu araçla modeli ne olursa olsun kıyaslanmayacak araçlar var. Misal clionun 2010unu en temizini al deseler 14bine yemin ederim binmem.Reno ve Fiata karşı antipatim var ayrıca ben araç önerisi istemedim sadece corolla 96GLi piyasasını bilenlerden fiyatı için bir yardım talebinde bulundum.

Daha ilk arabam olacak diyorsun sonra 2010 clioya binmem diyorsun. Daha kanatların yeni çıkıyor, uçmaya cesaret edemiyorsun, sonra kalkmissin burda kartallarri beğenmiyorsun. Paşa oglumusun sen hııı. Her tavsiyeye tutmussun bir kulp takmissin. Afedersin de senin gibiler de BOYLE 96 bilmem nelei i toyota bakarak doğru is yaptığını zannederek BOYLE kendinizi kaziklatiyorsunuz... Ziyanlik gercekten...
    Birde memurmussun iyi ya tam yolmalik tavuk gibisin. Sen bu arabayı al en iyisi...
    Bu saatten sonra almazssan hata olur.

038poyraz düşüncene saygım var. Evet paşa oğluyum var mı bi sıkıntın ? Kanatlarım yeni çıkmış uçabilecek bir yeteneğim var. Birde yıllardır kanatlı olupta uçamayanlar var(tavuk gibi) saygılar.........

• Bak guzel kardesim Toyota gli dediğin corollanin en dolusu olur. Üzerinde .....

Alaşım orjinal jant
    Hava yastığı
    Klima
    Abs
    Otomatik cam
    Ozel döşemesi vs olur. Sen gli diyorsun ve bunların önemli olanları yok. Ben diyorum ki bu ozellikleri olsa bile bu arabaya bu parayı vermek yanlıştır diyorum. Sende daha donanimsizini üstelik donanımlı parasına almak istiyorsun. Bilmiyorum kaç çeşit araba sürdün ama bu para bu arabaya cok. Alternatilere de bak. Haa bu arabanın piyasası var diyede güvenme, ülkemizde yılda 500 bin den fazla Arac satılıyor, yani alternatifi cok. Yok ben corolla seviyorum alacağım dersen de, aynı paraya donanımlı al bari.
    Birde hava yastığı yerine direksiyona kafa atınca anlıyorsun ne ise yaradığını...
  • Pasa cocuğu inşallah alırsın toyotayi.
  • 14 bin mi??? Bence Baska arabalara bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

O paraya yeni model clio veya kalos çok daha iyi olur düşüncesindeyim

O paraya yeni kasa Symbol (clio) bulamaz.

• yok abi ben bu corolla'da millet ne buluyor anlamıyorum... sorunsuzmuş... e broadway de renault 12 de sorunsuz... o kadar donanım fakiri araç klimalı olanı altın değerinde... 15 yaşında yaa dile kolay 15... pes diyorum
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.